Upsz, akkor már a hétvégén nem is jössz a nappaliba?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:57
Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.
Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.
Szeva Kutyu!
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást
Holnap azért csak óvatosan a melóval
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást
Holnap azért csak óvatosan a melóval
Szia jó pihenést neked mára és holnap gyorsan teljen el a meló h újra átadhasd magad a pihenésnek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:09
Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??
Ja,azért itt kérdezem,mert itt normális Csajok,meg Pasik vannak.
Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??
Sziasztok! Nekem eddíg tartott a mai meló,jó nektek,hogy hamarabb végeztetek! Holnap is dolgozom,esküszöm,nem Öcsy kéményét állítom!!
Ha hozod a nokedliszagatót és a papucsot akkor én meg
a diszperzites vödröt megfordítva fakanálal ütve azt kísérlek téged és hátha
Katjaról lecsúszik az a bizonyos bugyika
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
a diszperzites vödröt megfordítva fakanálal ütve azt kísérlek téged és hátha
Katjaról lecsúszik az a bizonyos bugyika
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:34
Hát ezt meg kell tanulnom előadni akkor....
Nincs hangszerem bakker...megpróbálom nokedliszaggatóval strandpapucs kísérettel
Nincs hangszerem bakker...megpróbálom nokedliszaggatóval strandpapucs kísérettel
Szia katja
Ha már megemlítetted sealt én is csipem
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad
Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már megemlítetted sealt én is csipem
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad
Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:26
Hú, ő is első ♡♡♡
Két koncertjén is voltam, mikor kijött a színpadra, leesett rólam a bugyim
Hát ezt meg kell tanulnom előadni akkor....
Hú, ő is első ♡♡♡
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, erre hogy rászaladtam, csak annyit érzékeltem hogy Seal
kattintottam, aztán csak pislogtam, hogy mivaaaan?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
kattintottam, aztán csak pislogtam, hogy mivaaaan?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 16:35
És akkor már maradjunk egy kicsit ennél a vonulatnál
Seal The Deal
Jaj de kell ez a 2 esetleg 3 nap pihenés éljen a szabadság FUCK YOU MELÓ
Seal The Deal
Ja és persze Shock To The System
Szeva!
Ugy ugy csak a pihenés és a medencés lazulás számít most
A meló irányába se fordítom a fejemet ha mégis undorral vissza és megiszom valami finomat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugy ugy csak a pihenés és a medencés lazulás számít most
A meló irányába se fordítom a fejemet ha mégis undorral vissza és megiszom valami finomat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 16:52
Szeva!
Remélem hogy neked is a medencés lazulás jutott meg egyebek,nincs meló
Szeva!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 16:30
Sziasztok élvezetes szép napot mindenkinek
Éljen a hétvége 110%-os pihenős lazitással és a 0% munkával
Miattad iszom, te állat
Miattad iszom, te állat
Olyan lehetsz mint én,ha nincs kedvem akkor roppant gyorsan és látványosan tudom abbahagyni...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 15:04
Sziasztok ♡♡♡
Én már mindent eldobtam, amivel dolgozni kell
Remélem nálatok is befigyelt a hétvége
Remélem nálatok is befigyelt a hétvége
Így már garantáltan seggfejmentesítve van a napom
Szeretek kenegetni
Szerencsére én nem vagyok könnyen leégő,de azért sikerül néha,akkor bizony nagyon
Szintén bejövős a Leander,utánuk hallgatok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek kenegetni
Szerencsére én nem vagyok könnyen leégő,de azért sikerül néha,akkor bizony nagyon
Szintén bejövős a Leander,utánuk hallgatok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
2020. 08. 07. péntek 15:02
Naptejes kezelést szívesen fogadok, gyorsan égő típus vagyok. Azt sose felejtem el mennyire megégett a fenekem és a derekam az első nudista fürdőzésen.
akkor ezennel seggfejmentesítést vállalok, mert egy medve sem érdemel negativitást. Kedves After, megkezdtem a továbbképződést Leander irányban is, őket még nem hallgattam.
akkor ezennel seggfejmentesítést vállalok, mert egy medve sem érdemel negativitást. Kedves After, megkezdtem a továbbképződést Leander irányban is, őket még nem hallgattam.
És akkor már maradjunk egy kicsit ennél a vonulatnál
Seal The Deal
Seal The Deal
Sziasztok élvezetes szép napot mindenkinek
Miattad iszom, te állat
Miattad iszom, te állat
Sziasztok ♡♡♡