Viszont pusszantás,ma duplán!
Egyben boldog neved napját!( Ugye nem hétfőnek hívnak?
)
Mióta említetted a sörpáleszt,ráizgultam,pedig rohadt ritkán iszom...
Kicsi móka ajándék
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyben boldog neved napját!( Ugye nem hétfőnek hívnak?
)Mióta említetted a sörpáleszt,ráizgultam,pedig rohadt ritkán iszom...
Kicsi móka ajándék
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 15:26
Hello Drágáim,
Mindenki a vendégem egy névnapi sörpáleszre ♡♡♡
Nyissátok az ablakot!
Én elmetnem nyeríteni
Pusszantás ♡♡♡
Nyissátok az ablakot!
Én elmetnem nyeríteni
Pusszantás ♡♡♡
Most látom milyen popsi került a nappaliba....
Kerestem a Kutyut....csak egy dublőrt találtam....vagy tényleg az ufók szórakoznak vele....
Akkor elnáspángolom őket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor elnáspángolom őket!
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 11. 25. hétfő 14:21
Gondolod az ufok lehettek?
Vagy valakik valtsagdijra hajtanak?
Hello Drágáim,
Nyissátok az ablakot!
Én elmetnem nyeríteni
Pusszantás ♡♡♡
Nyissátok az ablakot!
Én elmetnem nyeríteni
Pusszantás ♡♡♡
Gondolod az ufok lehettek?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 14:09
Hasonlóan,de nem vészes..
Nem tudom Kutyut,megkeresem ha nem jelntkezik,biztos sok a meló.
A puncis nokedli sem írt ide pár napja..lehet hogy mindkettőt elrabolták?
Hasonlóan,de nem vészes..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 13:51
Munkasan. Reggel csak kovalyogtam.
Neked? Kutyu? Reg lattam....
Neked? Kutyu? Reg lattam....
Munkasan. Reggel csak kovalyogtam.
Neked? Kutyu? Reg lattam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked? Kutyu? Reg lattam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 12:47
Szia
Nekem kicsit sántítós a sztory...
Hogy tellik a seggfej hétfőd?
Hogy tellik a seggfej hétfőd?
Szia
Hogy tellik a seggfej hétfőd? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy tellik a seggfej hétfőd? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 11:17
Sziasztok nappalisok!
Micsoda izgalmak voltak a hetvegen az egyik mar befagyasztott forum topicban.
Egy bosszuallo Tell Vilhelmina nem fuggetlen ferfiakra vadaszik, elejti oket, hazaviszi, "megeroszakolja", levideozza, majd kompromittalja a nemes egyedeket. Bucsuzoul kis bakterium ajandekcsomaggal is ellatja oket.
Hat uraim. Kinek nem ismert a kondom, tegye fel a kis praclijat! Tovabb is van mondjam meg?
Egy bosszuallo Tell Vilhelmina nem fuggetlen ferfiakra vadaszik, elejti oket, hazaviszi, "megeroszakolja", levideozza, majd kompromittalja a nemes egyedeket. Bucsuzoul kis bakterium ajandekcsomaggal is ellatja oket.
Hat uraim. Kinek nem ismert a kondom, tegye fel a kis praclijat! Tovabb is van mondjam meg?
Sziasztok nappalisok!
Áhh..én kérek elnézést..telón nem mutatja csak egy részét sajnos...minden bizonnyal te lehetsz a képen
Nálam csak a szőnyeg látszik... és egy láb részlet..
Nálam csak a szőnyeg látszik... és egy láb részlet..
Lábujjhegyen integetős szia
Bocs,telón nem tudom kivenni hogy mi van a képen...mákostészta zoomolva éjjel?
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs,telón nem tudom kivenni hogy mi van a képen...mákostészta zoomolva éjjel?
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Még ámos vagyok, lábujjhegyen járni kéretik!
Én olyan medve vagyok,aki nem cirkuszol..
Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 05:47
Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt
Vidám reggelt és hetet
Köszönjük! A hétvégén a barátok és a pálinka voltak a főszereplők
Ez a sörpárlat új nekem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a sörpárlat új nekem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 10:28
Szép vasárnapot Kedvesek! ♡♡♡
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.
Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják
Egészségetekre!
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.
Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják
Egészségetekre!
Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 16:07
Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
Jó reggelt! Jó hétvége után, kellemesen feltöltődve élményekkel milyen kávé jöhetne, mint ÉnVagyokaFőnök-AzÉnKávém! Fogyasszátok felelőséggel!
#jó éjt csá
Ezt csak nyilvános helyen
2019. 11. 24. vasárnap 16:07
Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj