Begörcsölt...meg a tiéd finomabb
Hogy te mindent tudsz....
Na jó,szkanderozni akartam....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy te mindent tudsz....
Na jó,szkanderozni akartam....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajajjj... elfáradt a Tied?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 20:54
Hát tangás....te ma elkápráztatsz..sőt lenyűgözöl!
Minnyá megkérem a kezed veled együtt
Hát tangás....te ma elkápráztatsz..sőt lenyűgözöl!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 20:49
Tandiri D.
A mackó mind kiváncsi,
Mit is lehet kívánni!
Becsukják néha a fél fülük:
Mi lenne félig nélkülük!
S hallják a fél világot...
Ilyet is már ki játszott!
S mert semmi nem elég nekik,
A felét külön is élvezik.
Ki tudja, épp hol ülnek,
Ki tudja, épp mit néznek;
De mert örökké nézhetik,
Becsukják néha a fél szemük,
S csak képzelik
EZT AZ EGÉSZET!
A mackó mind kiváncsi,
Mit is lehet kívánni!
Mi lenne félig nélkülük!
Ki tudja, épp hol ülnek,
De mert örökké nézhetik,
S csak képzelik
EZT AZ EGÉSZET!
Tandiri D.
A mackó mind kiváncsi,
Mit is lehet kívánni!
Mi lenne félig nélkülük!
Ki tudja, épp hol ülnek,
De mert örökké nézhetik,
S csak képzelik
EZT AZ EGÉSZET! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A mackó mind kiváncsi,
Mit is lehet kívánni!
Mi lenne félig nélkülük!
Ki tudja, épp hol ülnek,
De mert örökké nézhetik,
S csak képzelik
EZT AZ EGÉSZET! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 20:21
kutyuknak, cicceknek...
A kutya látja, hogy eteted, itatod, szállást adsz neki, és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja: Isten vagy! A macska is látja, hogy eteted, itatod, szállást adsz neki, és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja: Isten vagyok!
Christopher Hitchens
A kutya látja, hogy eteted, itatod, szállást adsz neki, és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja: Isten vagy! A macska is látja, hogy eteted, itatod, szállást adsz neki, és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja: Isten vagyok!
Christopher Hitchens
kutyuknak, cicceknek...
Christopher Hitchens
Christopher Hitchens
ehh
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 02. 14. csütörtök 18:26
Hát én édes tölcsért tartok csak itthon.
De jobb is, ha nem eszed meg, csak kinyalod.
Úgy megmarad a jó alkatod. Ma ez úgyis sarkalatos pontja volt a témáknak.
De jobb is, ha nem eszed meg, csak kinyalod.
Úgy megmarad a jó alkatod. Ma ez úgyis sarkalatos pontja volt a témáknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
2019. 02. 14. csütörtök 18:37
Dehogy sakkozik a Medve,más játékhoz lenne kedve! Szép csajokkal társasozna,ugye Mackó,de jó volna??
Ajándékként engedélyezem neked, hogy azt tehetsz amit csak szeretnél
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 19:38
Jut eszembe..V.nap..loptam nektek virágot,megkergettek..elpicsáztak stb..
Kaptam kv-t léditől,Tangástól medvés verset,mert rendesek..is..ööö..nem felejtettél el valamit?
Kaptam kv-t léditől,Tangástól medvés verset,mert rendesek..is..ööö..nem felejtettél el valamit?
Pedig biztos az is jó téma lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 19:21
Hát sajnos nem a nyalás.
Akkor egyél sütit,Lady! Amikor csak megkívánod!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 18:56
Mert ti még többet is láttok bennünk.. El tudunk varázsolni benneteket egy mosollyal, vagy egy pajkos pillantással és ez így jó.
Jut eszembe..V.nap..loptam nektek virágot,megkergettek..elpicsáztak stb..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 19:28
Nem növesztem a farkam... Növesztett itt elegen elég nagyot
Azéé valantin napi vagy virsli rántotta?... Azé az bizarr? Nem?
Nem növesztem a farkam... Növesztett itt elegen elég nagyot
A Micimackót szerették
Nekem gyanús volt amúgy,sosincs rajta nadrág!Nem kap méretet vagy mutogató a gyerek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem gyanús volt amúgy,sosincs rajta nadrág!Nem kap méretet vagy mutogató a gyerek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 19:22
Én Micimackó te meg Malacka?
Nem baj az,csak ne legyen hozzá kunkori farkad..sőt semmilyen...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én Micimackó te meg Malacka?
Hát sajnos nem a nyalás.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan... Olyan két luktya van
...
Akkor konnektor orrod van?..
Hmm... (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor konnektor orrod van?..
Hmm... (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A nyalás vagy az alkat volt a téma.?