AZ annyira nem érint, de azért köszönöm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:09
sajna csak a lágy hullámok vibriről tudnék előadást tartani...meg a változó méretű golyókról
sajna csak a lágy hullámok vibriről tudnék előadást tartani...meg a változó méretű golyókról
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:14
Ja! Persze!
Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást Nekem az a munkaköri kötelességem
Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást Nekem az a munkaköri kötelességem
Ja! Persze!
Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást Nekem az a munkaköri kötelességem (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást Nekem az a munkaköri kötelességem (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
öööö...izéééé...munkaköri kötelesség
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kis huncut !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
de (pirulós szmájli)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Na tényleg nem vásárolt itt senkit aki fórumozik is?
mind1...biztos itthon is lehet találni vlm jó társast
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 10. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 07:45
Nem lenne bonyolult, uyagnis ilyenkor oda-vissza játszik a dolog, tehát MO-ról is tudunk küldeni SK-ba csomagot. Egy társasjáték esetében kb. 1500Ft köeül van a szállítási költség, de szerintem ezt kérdezd meg a GG-sektől.
Nem lenne bonyolult, uyagnis ilyenkor oda-vissza játszik a dolog, tehát MO-ról is tudunk küldeni SK-ba csomagot. Egy társasjáték esetében kb. 1500Ft köeül van a szállítási költség, de szerintem ezt kérdezd meg a GG-sektől.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 23:07
hát oké de az teljesen más...hogy szállítassz 1 cégnek külföldre...de mondjuk meg lehetne oldani csak elég bonyolult lenne, nem beszélve arról hogy csak 1 társasjátékról van szó..
hát oké de az teljesen más...hogy szállítassz 1 cégnek külföldre...de mondjuk meg lehetne oldani csak elég bonyolult lenne, nem beszélve arról hogy csak 1 társasjátékról van szó..
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
Jaja. De még nem rendeltünk a GG-ről, csak van egy SK cégünk, és annó velük küldtük MO-ra a csomagot.
Jaja. De még nem rendeltünk a GG-ről, csak van egy SK cégünk, és annó velük küldtük MO-ra a csomagot.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 08:22
tényleg?? és rendeltetek a goldenről?
hát én a Körösök vidékén élek
hát én a Körösök vidékén élek
tényleg?? és rendeltetek a goldenről?
hát én a Körösök vidékén élek (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 07. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hát én a Körösök vidékén élek (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 07. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 21:45
Biztos nem szállítanak külföldre? Amúgy hól élsz? Mert ha Szlovákia, akkor szerintem a GLS kiviszi (persze ha velük küldik a csomagot), ugyanis a GLS-Hungary meg az SK egy kalap alatt vannak. Szerintem érdeklőd meg, régen mi is velük szállítattunk SK-ból Mo-ra!
Biztos nem szállítanak külföldre? Amúgy hól élsz? Mert ha Szlovákia, akkor szerintem a GLS kiviszi (persze ha velük küldik a csomagot), ugyanis a GLS-Hungary meg az SK egy kalap alatt vannak. Szerintem érdeklőd meg, régen mi is velük szállítattunk SK-ból Mo-ra!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 08:21
itt a golden-en..nagyon érdekes, izgi lehet..húúúúúúúúúú és nagyon meg szeretném rendelni de nem lehet mert külföldön élek...
itt a golden-en..nagyon érdekes, izgi lehet..húúúúúúúúúú és nagyon meg szeretném rendelni de nem lehet mert külföldön élek...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Társasjáték? Hol?
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 19:13
pl a fehérneműk nagyon jók, megfelelők 1 meglepire...de nekem az a társasjáték izgatja a fantáziám..
pl a fehérneműk nagyon jók, megfelelők 1 meglepire...de nekem az a társasjáték izgatja a fantáziám..
Amúgy szerintem a póló minták Fruit... pólókra készülnek, ami elég jó minőségű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 04. szerda 20:01
már én is várnék egy két véleményt, főleg pólókról!
A marketing duma az egy dolog, de gyakorlatban mi a vélemény róla? Engem csak ez érdekel .
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 04. szerda 20:31
A GG-shopban nincsen fórum (legalábbis nincs tudomásom róla)!
A Webmester sem tudja érzékletesebben leírni, mint maga az oldal!
Egyébként - érthető, objektiv okokból -, én még nem vásároltam...
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT!
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT!
A GG-shopban nincsen fórum (legalábbis nincs tudomásom róla)!
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT! (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT! (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:53
Na de tényleg, naponta több mint 2millóan látogatják az oldalt, nekik kb 0,02%-a biztos vásárol a shopban, tehát napi több száz rendelés lehet bent. Csak van valaki aki olvassa a fórumot is! Kérem írja már le, hogy milyen a feromon parfüm és hogy melyiket érdemes választani.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
már én is várnék egy két véleményt, főleg pólókról!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:53
Na de tényleg, naponta több mint 2millóan látogatják az oldalt, nekik kb 0,02%-a biztos vásárol a shopban, tehát napi több száz rendelés lehet bent. Csak van valaki aki olvassa a fórumot is! Kérem írja már le, hogy milyen a feromon parfüm és hogy melyiket érdemes választani.
Kedves Webmester!
Kedves Webmester!