Na de tényleg, naponta több mint 2millóan látogatják az oldalt, nekik kb 0,02%-a biztos vásárol a shopban, tehát napi több száz rendelés lehet bent. Csak van valaki aki olvassa a fórumot is! Kérem írja már le, hogy milyen a feromon parfüm és hogy melyiket érdemes választani.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
...hogy erősítsd a vonzó hatást
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58
Most nyuszira kaptam pár harisnyát, és most egyenlőre a lábujjba akasztható a nagy kedvenc
Gyerekek... minek feromon parfüm??? Mindenkinek adott a természet és csak az érzi meg akinek meg kell éreznie...
Gyerekek... minek feromon parfüm??? Mindenkinek adott a természet és csak az érzi meg akinek meg kell éreznie...
nem nem érzem még máson sem deh valami illata csak kell legyen...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 15:06
Nincs illata...
Csak az agy érzékeli...
Te érzed magadon a ferromont? Na ugye h. nem...
Csak az agy érzékeli...
Nincs illata...
Csak az agy érzékeli...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az agy érzékeli...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 15:01
jó válasz
persze igaz is!
de azért kiványcsi vagyok h milyen illata van...lehet fokhagyma illata van
persze igaz is!
de azért kiványcsi vagyok h milyen illata van...lehet fokhagyma illata van
jó válasz
persze igaz is!
de azért kiványcsi vagyok h milyen illata van...lehet fokhagyma illata van (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
persze igaz is!
de azért kiványcsi vagyok h milyen illata van...lehet fokhagyma illata van (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58
Most nyuszira kaptam pár harisnyát, és most egyenlőre a lábujjba akasztható a nagy kedvenc
nem lenne rossz dolog kipróbálni dolgokat...engem is érdekelne hogy milyen hatása van annak a feromon parfümnek...
De csak Magyarország belterületén szállítanak ugye? ...szerintem..:(
De csak Magyarország belterületén szállítanak ugye? ...szerintem..:(
Na akkor már ketten érdeklődünk! Egyik fórumtársunk sem vásárolt valamelyik termékből?
Esetleg admin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg admin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 02. hétfő 17:57
ez jó ötlet, mert én is gondolkozom egy két póló beszerzésén! engem is érdekelnének a vélemények, milyen minőségűek a termékek, a kiszállításról, stb.
ez jó ötlet, mert én is gondolkozom egy két póló beszerzésén! engem is érdekelnének a vélemények, milyen minőségűek a termékek, a kiszállításról, stb.
Gondoltam nyitok egy topikot a gg shopnak, hogy kinek milyen tapasztalata van az itt kapható termékkel, ki kinek mit ajánl, meg a tapasztalatokat megoszthatjátok egymással.
Engem igazából a feromon parfümök érdekelnek a legjobban. Valaki vett már ilyet? Használ ez valamit? Melyik a legjobb? Gondoltam rendelek egyett, de előtte kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Engem igazából a feromon parfümök érdekelnek a legjobban. Valaki vett már ilyet? Használ ez valamit? Melyik a legjobb? Gondoltam rendelek egyett, de előtte kiváncsi vagyok a véleményetekre.