Az előbb fizettem elő a GoldenGate prémiumot, de a videókból továbbra is csak 30 másodpercet lehet nézni. Miért lehet ez?
Köszönjük a bejelentést! Jeleztük a moderátorok felé, hogy ellenőrizzék szigorúbban a képes témákat!
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 19:21
Én arra lennék kiváncsi, hogy a képes topikokból miért nem tiltják ki azokat a hozzászólókat, akik folyamatosan összefírkálják társkereséssel. Pedig már a cím is vastagon szedett betükkel hírdeti, hogy CSAK KÉPEK. Ennek ellenére mindegyik KÉPES topik össze van barmolva társkereső és egyéb más hírdetésekkel.
Elég irritáló.
Én azért nézem,mert érdekelnének a KÉPEK és nem a sok hozzászóló kereső hsz-e.
Elég irritáló.
Én arra lennék kiváncsi, hogy a képes topikokból miért nem tiltják ki azokat a hozzászólókat, akik folyamatosan összefírkálják társkereséssel. Pedig már a cím is vastagon szedett betükkel hírdeti, hogy CSAK KÉPEK. Ennek ellenére mindegyik KÉPES topik össze van barmolva társkereső és egyéb más hírdetésekkel.
Elég irritáló.
Elég irritáló.
Szia! A Társkereső topicban új témát nyitni csak admin engedéllyel lehet. Ennek részletese indoklását ITT olvashatod.
A nem társkereső topicban nem helyezhetsz el társkereső hirdetést, ott értelemszerűen csak tapasztalatok, élménybeszámolók lehetnek.
Intim piercing témában társkeresést - ha annyira sok intim piercinggel rendelkezel, vagy ilyet keresel akkor az Extrém társkeresőben tudsz közzétenni. Minden egyéb esetben pl a régiódnak megfelelő témakört a célszerű használni (Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A nem társkereső topicban nem helyezhetsz el társkereső hirdetést, ott értelemszerűen csak tapasztalatok, élménybeszámolók lehetnek.
Intim piercing témában társkeresést - ha annyira sok intim piercinggel rendelkezel, vagy ilyet keresel akkor az Extrém társkeresőben tudsz közzétenni. Minden egyéb esetben pl a régiódnak megfelelő témakört a célszerű használni (Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 13:23
Kedves moderátorok! Sikerült 2 tiltás is össze szedjék rövid időn belül épp ezért kérdeznek hogy ha nincs a társkereső fórumban intim piercing topic akkor ezért miért jár tiltás ??? Mert ahol van ott meg nem lehet csak beszélni róla mert ez a másik tiltás nem társkereső akkor hogy is van ez?? Köszönöm a választ
Kedves moderátorok! Sikerült 2 tiltás is össze szedjék rövid időn belül épp ezért kérdeznek hogy ha nincs a társkereső fórumban intim piercing topic akkor ezért miért jár tiltás ??? Mert ahol van ott meg nem lehet csak beszélni róla mert ez a másik tiltás nem társkereső akkor hogy is van ez?? Köszönöm a választ
Igazán nincs mit
(Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (2024. 08. 17. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben! Köszönöm!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 08. 17. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 08:41
Szia! Az Ügyfélszolgálatnak kell elküldened az igazolóképet (ugyfelszolgalat@goldengate.hu)
Az igazolókép többféle is lehet, pl mobiltelefon vagy laptop képernyőjén látszik a Goldengate felirat a felvételen arccal szereplő kezében, vagy pl egy papírlapra írva a GG logó
Az igazolókép többféle is lehet, pl mobiltelefon vagy laptop képernyőjén látszik a Goldengate felirat a felvételen arccal szereplő kezében, vagy pl egy papírlapra írva a GG logó
Szia! Az Ügyfélszolgálatnak kell elküldened az igazolóképet (ugyfelszolgalat@goldengate.hu)
Az igazolókép többféle is lehet, pl mobiltelefon vagy laptop képernyőjén látszik a Goldengate felirat a felvételen arccal szereplő kezében, vagy pl egy papírlapra írva a GG logó (Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (2024. 08. 16. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igazolókép többféle is lehet, pl mobiltelefon vagy laptop képernyőjén látszik a Goldengate felirat a felvételen arccal szereplő kezében, vagy pl egy papírlapra írva a GG logó (Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (2024. 08. 16. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 18:53
Üdv., A feltöltött videóim,képeim el lettek utasítva,mert arcképesek voltak. Írták hogy így csak igazoló képpel lehet feltölteni, amit szívesen megtennék,de nem látom hol és hogyan tehetném meg ezt. Válaszukat előre is köszönöm..szép napot
Üdv., A feltöltött videóim,képeim el lettek utasítva,mert arcképesek voltak. Írták hogy így csak igazoló képpel lehet feltölteni, amit szívesen megtennék,de nem látom hol és hogyan tehetném meg ezt. Válaszukat előre is köszönöm..szép napot
Szuper! Köszönjük a visszajelzést!
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült köszönöm szèpen
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 09. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
próbálkoztam sajna csak digim van
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 09. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 00:05
Mobilról többször egymás után is próbáltad, nem engedett be egyetlen egyszer sem?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni?
Mobilról többször egymás után is próbáltad, nem engedett be egyetlen egyszer sem?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos nem
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 07. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 00:00
Az információt és a hibát továbbítottam informatikusnak.Azóta sem sikerült belépni mobilról?
Az információt és a hibát továbbítottam informatikusnak.Azóta sem sikerült belépni mobilról?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
digi
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a mobil vagy netszolgáltatód? Telekom?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 07:49
csak telefonon, beírom a bejelentkzőbe az adatokat és a belépés bombot nyomom de semmi
csak telefonon, beírom a bejelentkzőbe az adatokat és a belépés bombot nyomom de semmi
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 03:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 03:54
Szia! Mi a konkrét felugró hibaüzenet? Miért nem enged a rendszer belépni?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba?
Szia! Mi a konkrét felugró hibaüzenet? Miért nem enged a rendszer belépni?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 08:41
Sziasztok!
Csak egy kérdés, csak én nem tudok telefonról belépni?
Csak egy kérdés, csak én nem tudok telefonról belépni?
Belső üzenetben nem kaptál értesítést az elutasítás okáról? Ha nem fogadják el a feltöltésedet a rendszer automatikus üzenetet küld, melyben szerepel az elutasítás indoklása is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 02. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740801)
2024. 08. 02. péntek 06:51
Ok írtam email-t bár ügyfélként nem tartozik rám a belső hierarchia én csak problémát jelzek. Mindemellet már 3 napja várat egy feltöltésem bármiféle email vagy üzenet nélkül szóval úgy érezném az oldal általános szerződési feltételek szerint nekem jár üzenet nem fordítva.