Üdv., A feltöltött videóim,képeim el lettek utasítva,mert arcképesek voltak. Írták hogy így csak igazoló képpel lehet feltölteni, amit szívesen megtennék,de nem látom hol és hogyan tehetném meg ezt. Válaszukat előre is köszönöm..szép napot
Szuper! Köszönjük a visszajelzést!
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült köszönöm szèpen
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 09. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
próbálkoztam sajna csak digim van
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 09. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 00:05
Mobilról többször egymás után is próbáltad, nem engedett be egyetlen egyszer sem?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni?
Mobilról többször egymás után is próbáltad, nem engedett be egyetlen egyszer sem?
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve olyat próbáltál-e, hogy nem digi hálózatról mobilról belépni? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos nem
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 07. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 00:00
Az információt és a hibát továbbítottam informatikusnak.Azóta sem sikerült belépni mobilról?
Az információt és a hibát továbbítottam informatikusnak.Azóta sem sikerült belépni mobilról?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
digi
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a mobil vagy netszolgáltatód? Telekom?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 07:49
csak telefonon, beírom a bejelentkzőbe az adatokat és a belépés bombot nyomom de semmi
csak telefonon, beírom a bejelentkzőbe az adatokat és a belépés bombot nyomom de semmi
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 03:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 03:54
Szia! Mi a konkrét felugró hibaüzenet? Miért nem enged a rendszer belépni?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba?
Szia! Mi a konkrét felugró hibaüzenet? Miért nem enged a rendszer belépni?
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak mobileszközönl jelentkezik ez a hiba? (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 08:41
Sziasztok!
Csak egy kérdés, csak én nem tudok telefonról belépni?
Belső üzenetben nem kaptál értesítést az elutasítás okáról? Ha nem fogadják el a feltöltésedet a rendszer automatikus üzenetet küld, melyben szerepel az elutasítás indoklása is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 02. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740801)
2024. 08. 02. péntek 06:51
Ok írtam email-t bár ügyfélként nem tartozik rám a belső hierarchia én csak problémát jelzek. Mindemellet már 3 napja várat egy feltöltésem bármiféle email vagy üzenet nélkül szóval úgy érezném az oldal általános szerződési feltételek szerint nekem jár üzenet nem fordítva.
Sziasztok!
Ok írtam email-t bár ügyfélként nem tartozik rám a belső hierarchia én csak problémát jelzek. Mindemellet már 3 napja várat egy feltöltésem bármiféle email vagy üzenet nélkül szóval úgy érezném az oldal általános szerződési feltételek szerint nekem jár üzenet nem fordítva.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2024. 08. 02. péntek 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 02:28
levélben is bene van: " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! "
de azért lényeges mert:
admin és a szerkesztő nem ugyanaz, szerkesztőt e-mailben éred el. (s még egy helyen sem dolgozunk hogy csak úgy át szóljak neki.)
tényleg " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! "
de azért lényeges mert:
admin és a szerkesztő nem ugyanaz, szerkesztőt e-mailben éred el. (s még egy helyen sem dolgozunk hogy csak úgy át szóljak neki.)
tényleg " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! "
levélben is bene van: " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! "
de azért lényeges mert:
tényleg " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! " (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
de azért lényeges mert:
tényleg " használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük! " (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740801)
2024. 08. 01. csütörtök 20:37
Hm, mi van akkor ha rosszul kerül fel a képsorozat - egy avatarkép torz plusz egy kép nem jelenik meg csak egy kis ikon a helyén stb., - Erre amikor elérem végre az egész törlését, hogy újratöltsem erre elutasításként kapom az alábbi "szerelmeslevelet"...?!
És nem! A képek mérete minden OK volt a leírás szerint eredetileg is file típusban, méretben megfelelt a követelményeknek.
Feladó: GoldenGate
Címzett: Paris007
Érkezett: 24-07-31 14:44
Tárgy: Sajnos nem került ki feltöltésed!
Kedves Paris007!
!TwinPeaks!
Feltöltött anyagod sajnos nem jelenhet meg a GoldenGate-en!
Ennek oka: ez a videó, kép volt már az oldalon
Amennyiben lehetséges, korrigáld, és próbáld meg újra feltölteni!
Miért toltogeted fel mindig ugyanazokat?
Üdvözlettel:
GoldenGate szerkesztőség
Erre a levélre ne válaszolj, mert nem kapjuk meg! Ha írni szeretnél nekünk, használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük!
És nem! A képek mérete minden OK volt a leírás szerint eredetileg is file típusban, méretben megfelelt a követelményeknek.
Kedves Paris007!
!TwinPeaks!
Üdvözlettel:
GoldenGate szerkesztőség
Erre a levélre ne válaszolj, mert nem kapjuk meg! Ha írni szeretnél nekünk, használd az oldal legalján található "E-mail" lehetőséget! Köszönjük!
Hm, mi van akkor ha rosszul kerül fel a képsorozat - egy avatarkép torz plusz egy kép nem jelenik meg csak egy kis ikon a helyén stb., - Erre amikor elérem végre az egész törlését, hogy újratöltsem erre elutasításként kapom az alábbi "szerelmeslevelet"...?!
Kedves Paris007!
!TwinPeaks!
Üdvözlettel:
GoldenGate szerkesztőség
Kedves Paris007!
!TwinPeaks!
Üdvözlettel:
GoldenGate szerkesztőség
Szia! Kérjük ügyelj rá, hogy felhasználói nevet ne tegyél közzé nyilvános témában, még akkor sem, ha ilyen jellegű levelet kaptál tőle. Ilyen esetben jelezd az esetet Ügyfélszolgálatunknak, ők intézkednek.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 08:03
Sziasztok!
Ezt az igen tanulságos levelet kaptam a XXXXXXXXX moderálva! nevű nem is tudom kinek nevezzem-től.
"Szia te impotens kis irígy pöcs, nekem ne személyeskedj és rólam ne írogass, mit képzelsz te magadról te egy igazi kis irigy fasszopó csicska vagy hogy anyádat tedd teherbe . Kopj le rólam, mert a férjem megkeres és a szádat meg fogja baszni !
COMPRENDE? ! - "
Természetesen tiltott az illető, így nem tudok neki válaszolni, bár ilyen kocsmai stílusban nem is tudnék.
Csak arra kérnélek benneteket hogy, addig oldjátok fel a tiltást, míg egyszer tudok neki válaszolni, erre az igen mélyen cizellált levélre.
Köszönöm...
Ezt az igen tanulságos levelet kaptam a XXXXXXXXX moderálva! nevű nem is tudom kinek nevezzem-től.
"Szia te impotens kis irígy pöcs, nekem ne személyeskedj és rólam ne írogass, mit képzelsz te magadról te egy igazi kis irigy fasszopó csicska vagy hogy anyádat tedd teherbe . Kopj le rólam, mert a férjem megkeres és a szádat meg fogja baszni !
COMPRENDE? ! - "
Természetesen tiltott az illető, így nem tudok neki válaszolni, bár ilyen kocsmai stílusban nem is tudnék.
Csak arra kérnélek benneteket hogy, addig oldjátok fel a tiltást, míg egyszer tudok neki válaszolni, erre az igen mélyen cizellált levélre.
Köszönöm...
Sziasztok!
COMPRENDE? ! - "
Köszönöm...
COMPRENDE? ! - "
Köszönöm...
Kérjük ellenőrizd a belső üzeneteidet, feltöltés elutasítása esetén automatikus rendszerüzenetet kapsz arról, hogy feltöltésed elutasításra került, továbbá az indoklást is megkapod.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2024. 02. 24. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 16:16
Üdv ! Szeretném megkérdezni hogy feltöltöttem videókat fiúkhoz és párokhoz de még nem jelent meg ? Választ előre is köszönöm.
Üdv ! Szeretném megkérdezni hogy feltöltöttem videókat fiúkhoz és párokhoz de még nem jelent meg ? Választ előre is köszönöm.