Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 05. 14. hétfő 14:39  #113
surdapapa surdapapa
kerestem egy régi hsz-em, de nem találtam. ekkor derült ez ki:

Megcsalatás - kit hogyan érint?
megcsalás - kinek mit jelent ?

de jó, h szinte azonos témával van két, ráadásul régi topic! szomoru1

nem lehet ezeket vhogy összefésülni?

Adminok: ez ide kell vagy a figyelemfelhívásba? ja és azért köszi, h ma már ilyet nem lehet csinálni!
2007. 05. 14. hétfő 13:35  #112
DrAnthony DrAnthony VIP
Tisztelettel köszönöm! (A szép hölgynek is, temészetesen hatással volt rám nézve!)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 05. 14. hétfő 13:20
OK! rendben, örülök, hogy végre megértettél (biztos egy szép nő is hatással volt rád!) nyes
Kérésedre a Dr_Anthony TÖRÖLVE!
(maradt a DrAnthony[VIP], használd egészséggel, jó fórumozást!)
2007. 05. 14. hétfő 13:27  #111
Kérés teljesítve és az Intézkedések topicba beregisztrálva!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:35
Na ilyenkor mi van???

Le a kalappal a GG előtt, nem írom miért, de sztem tom tudod...

Akkor viszont megint variálok, mert nincs szükségem a Dr_Anthony regemre. Okafogyottá vált.

Tisztelt Adminok, mivel Dr_Anthony regemre nincs szükségem így kérem annak VÉGLEGES törlését!!! (De nehogy a ezt a DrAnthony[VIP]-t töröljétek véletlenül!!!

2007. 05. 14. hétfő 13:20  #110
OK! rendben, örülök, hogy végre megértettél (biztos egy szép nő is hatással volt rád!) nyes
Kérésedre a Dr_Anthony TÖRÖLVE!
(maradt a DrAnthony[VIP], használd egészséggel, jó fórumozást!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:35
Na ilyenkor mi van???

Akkor viszont megint variálok, mert nincs szükségem a Dr_Anthony regemre. Okafogyottá vált.

Tisztelt Adminok, mivel Dr_Anthony regemre nincs szükségem így kérem annak VÉGLEGES törlését!!! (De nehogy a ezt a DrAnthony[VIP]-t töröljétek véletlenül!!!

2007. 05. 14. hétfő 12:35  #109
DrAnthony DrAnthony VIP
Na ilyenkor mi van???

2007. 05. 13. vasárnap 23:42  #108
DrAnthony DrAnthony VIP
Tisztelettel köszönöm a hozzáállásod és véleményed, tom!

Azt tudom, hogy most, hogy feloldották a tiltásomat, így ezt követően végzett ténykedésem után járó GG pontok ismét felíródnak, de a tiltás miatt kb. 7500 GG pontom ment el, azt meg (szerintem) már sosem kapom vissza, nem igaz?

Ráadásul pont egy amatőr beküldést követően lettem tiltva, és az amatőr és videó beküldéssel már elértem a maximumot. Magyarul az új reggel megint tudok vidit meg amatőrt beküldeni. Ha a pontok nem mennek véglegesen a süllyesztőbe, akkor nem regeltem volna újra, de így...

Azért köszi még 1X!
2007. 05. 13. vasárnap 23:10  #107
Ezért nem kellene újból regisztálnod magadat, mert a pontok ismét hozzáadódnak a tiltás utáni hozzászólások után is!
(úgy tudom, hogy a pontjaidat rendszer hiba miatt vesztetted el, én is így jártam, sőt még rosszabul is, mert egy hétig nem tudtam dolgozni a nicnevemmel!)

Mindettől függetlenül a hsz-ed korrekt volt, tanulhatna belőle (személyiségi jogok miatt nicnevet nem írok) egy-két fórumozó!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 23:02
T. Adminok!

Na, egy hét kukoricántérdeplést nyes követően újult erővel kívánom magam ismét a fórumozás mélységeibe és (bár roppant képzavar) magasságaiba vetni.

Mivel azonban az 1 hetes parkolópályám a GG pontjaim megvonását is eredményezte, így elsőkénta arra gondoltam, hogy kérem DrAntony regem törlését. De aztán arra jutottam, hogy regem törlésével minden hsz-em és egyebem törlődik, és úgy vélem, hogy sok szarakodás és vita mellett tán volt 1-2 értelmes megnyilvánulásaom is itt, nem beszélve arról a sok képről, melyeket mindenki örömére töltöttem fel.

Mivel azonban nem vagyok híve a regek halmozásának, és nem is akarok több reggel működni, így kijelentem, hogy

DrAnthony regemet 2007. május 14. hétfőtől NEM használom, helyette új e-mail címmel és névvel fogok a továbbiakban ténykedni.

A félreértések és esetleges félrevezetések elkerülése végett (melyet nem kívánok) a tartalmas és (kitalálása sok erőfeszítésembe került) hangzatos Dr.Anthony reggel fogok ismét megjelenni.

Azért írtam ezt ide, hogy jelezzem, nem sumákolásból vagy egyéb okokból nyitok új reget, hanem a GG pontjaim megvonása miatt.

Tisztelettel:

DrAnthony
2007. 05. 13. vasárnap 23:02  #106
DrAnthony DrAnthony VIP
T. Adminok!

Na, egy hét kukoricántérdeplést nyes követően újult erővel kívánom magam ismét a fórumozás mélységeibe és (bár roppant képzavar) magasságaiba vetni.

Mivel azonban az 1 hetes parkolópályám a GG pontjaim megvonását is eredményezte, így elsőkénta arra gondoltam, hogy kérem DrAntony regem törlését. De aztán arra jutottam, hogy regem törlésével minden hsz-em és egyebem törlődik, és úgy vélem, hogy sok szarakodás és vita mellett tán volt 1-2 értelmes megnyilvánulásaom is itt, nem beszélve arról a sok képről, melyeket mindenki örömére töltöttem fel.

Mivel azonban nem vagyok híve a regek halmozásának, és nem is akarok több reggel működni, így kijelentem, hogy

DrAnthony regemet 2007. május 14. hétfőtől NEM használom, helyette új e-mail címmel és névvel fogok a továbbiakban ténykedni.

A félreértések és esetleges félrevezetések elkerülése végett (melyet nem kívánok) a tartalmas és (kitalálása sok erőfeszítésembe került) hangzatos Dr.Anthony reggel fogok ismét megjelenni.

Azért írtam ezt ide, hogy jelezzem, nem sumákolásból vagy egyéb okokból nyitok új reget, hanem a GG pontjaim megvonása miatt.

Tisztelettel:

DrAnthony
2007. 05. 13. vasárnap 22:09  #105
Törölt felhasználó (24620)
tom1019[VIP][ADMIN]

nem mindig vagyunk mi sem gép mellett, de ahogy valaki feljön, azzal indítunk, hogy végignézzük az új topicokat és az új fórumozókat, majd folytatjuk a régi fórumozókkal, és ha marad idő, akkor még írunk is valami értelmesnek mondott böszmeséget!
(ettől függetlenül, mindig megköszönjük a figyelemfelhívó segítségeteket, most is köszönjük willy!)

Ok, és ezer bocs.
2007. 05. 10. csütörtök 08:54  #104
surdapapa surdapapa
ezek szerint nem a szürke négylábút, hanem a fűben lapuló székletet jáccotta!

ne is ökörködj evvel a gyásznyavajával.
a szobája is eltűnt, vazi + temetős képet tesz be a hangulatokba ...

Te tom a szobád hová tűnt? a teljes régi hsz-eid szobástúl tűntek el?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 06:04
Szép vagy Apa!
Az ember meg lerágja a 10 körmét h. eltűntél mint ama szürke négylábú... Legalább egy privit dobhattál volna... Má majdnem gyászkalapot kötöttem h. elhagytál ejnye1 ejnye1
2007. 05. 10. csütörtök 06:04  #103
Moncy Moncy VIP
Szép vagy Apa!
Az ember meg lerágja a 10 körmét h. eltűntél mint ama szürke négylábú... Legalább egy privit dobhattál volna... Má majdnem gyászkalapot kötöttem h. elhagytál ejnye1 ejnye1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 00:21
Nya, itt vagyok, aki hiányolt, azt megnyugtatom, hogy eddig is itt voltam, csak láthatatlanul (és még szigorúbb voltam és igazságtalanabb, mint korábban eplus2 ), aki meg kesereg, hogy ismét láthatja randa pofámat, azt sajnálom, de kapja be a hosszúcicit mf2 !

2007. 05. 10. csütörtök 00:21  #102
Nya, itt vagyok, aki hiányolt, azt megnyugtatom, hogy eddig is itt voltam, csak láthatatlanul (és még szigorúbb voltam és igazságtalanabb, mint korábban eplus2 ), aki meg kesereg, hogy ismét láthatja randa pofámat, azt sajnálom, de kapja be a hosszúcicit mf2 !

2007. 05. 06. vasárnap 20:44  #101
simon01 simon01
Úgy vettem észre, hogy itt a panaszkodásért nem adnak pontokat, ezért a panasz visszavonva kedves "fönökaccony"! nyes wink worship
(esetleg be is nyalhatok? crazya finom ???)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 05. 06. vasárnap 20:28
nem hiszem, hogy az ide járó fórumozók többsége kiváncsi lenne a mai nap sorozatos vitatkozásaira
egyébként meg rohadtul szar hangulatban vagyok...nem árt vigyázni velem smile smile smile
kedves simon01 smile valóban az offtopic arra való, hogy szart dobáljunk a másikra, de mint azt láthattad nem voltam délután a fórum közelében, így azt tartottam helyesnek, hogy kicsit bezárjam smile mellesleg megnöveltük ezáltal más kevésbé látogatott topicok forgalmát smile
én így láttam helyesnek, ha bárkinek gondja lenne a munkámmal, az természetesen panaszt tehet smile
2007. 05. 06. vasárnap 20:39  #100
Fögenyó Fögenyó
Kösz fönökaccony, ideje volt. eljen
2007. 05. 06. vasárnap 20:28  #99
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem hiszem, hogy az ide járó fórumozók többsége kiváncsi lenne a mai nap sorozatos vitatkozásaira
egyébként meg rohadtul szar hangulatban vagyok...nem árt vigyázni velem smile smile smile
kedves simon01 smile valóban az offtopic arra való, hogy szart dobáljunk a másikra, de mint azt láthattad nem voltam délután a fórum közelében, így azt tartottam helyesnek, hogy kicsit bezárjam smile mellesleg megnöveltük ezáltal más kevésbé látogatott topicok forgalmát smile
én így láttam helyesnek, ha bárkinek gondja lenne a munkámmal, az természetesen panaszt tehet smile
2007. 05. 06. vasárnap 19:59  #98
riska riska
Sziasztok!

Ennek a topoknak a címét kérem javítsa az egyik admin
Dühöngő (állati az 2 L, nem 1).

Köszi
2007. 05. 06. vasárnap 19:55  #97
simon01 simon01
Offtopicot fagyasztani???
Akkor mi a büdös faxért van?
Egymást babusgatni, nyállal bekenegetni, mint kutya a gazdájának az arcát?
Lehet, hogy admini túlkapás esete forog fentebb, vagy lentebb?
mf2
2007. 05. 06. vasárnap 17:53  #96
zelli zelli
Sziasztok, Adminok!
Sokszor találkozom a következő, hibaüzenettel: A keresett odal nem található!(404-es hiba!) De ami alatta megy az nagyon tetszik! Hörcsögök, pockok, egerek tánca, és a tututu.... zene, nagyon aranyos, ritkán röhögök ekkorákat!
2007. 05. 04. péntek 20:51  #95
DrAnthony DrAnthony VIP
Húúú, ez nem gyenge képzavar... Szóval hűséges kutyimként fekszel a lábamnl a helyeden, majd belém lépsz?? Hogy is van ez??? Ha meg okádsz a tükörképedtől, ne nézegesd magad, mert így jársz, látod-látod, én szóltam...
Rugdosod az öngólokat, egy önálló ötleted nincsen, és még a smilei-kat is rólam koppintod. Na, a magam részéről itt befejeztem, várlak az OFF-ban, ha mersz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 04. péntek 20:47
Sőt, már beléd is léptem, pfúj, blöoooaáh! eplus2 mf1 vigyor5
A helyed meg a topikindító határozza meg, ezzel én befejeztem:
Törté-Net[VIP][ADMIN] #1 | 2007.04.04
Ide várjuk az öszes adminokkal kapcsolatos problémát, észrevételt, normális stilusban.
2007. 05. 04. péntek 20:47  #94
Törölt felhasználó (7767)
Sőt, már beléd is léptem, pfúj, blöoooaáh! eplus2 mf1 vigyor5
A helyed meg a topikindító határozza meg, ezzel én befejeztem:
Törté-Net[VIP][ADMIN] #1 | 2007.04.04
Ide várjuk az öszes adminokkal kapcsolatos problémát, észrevételt, normális stilusban.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 20:39
Sajna nem hallom, de te sokat meséltél, meg a többi személyiséged is erről számolt be...

Én a helyemen vagyok, és úgy látom, hűséges kutyaként a lábamnál: TE IS!!! eplus2 mf1 vigyor5
/ 93