Sajna nem hallom, de te sokat meséltél, meg a többi személyiséged is erről számolt be...
Én a helyemen vagyok, és úgy látom, hűséges kutyaként a lábamnál: TE IS!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a helyemen vagyok, és úgy látom, hűséges kutyaként a lábamnál: TE IS!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 04. péntek 20:33
Előny nálad! Te tényleg hallod azokat?
Vazzeeeee! Nem veszed észre, hogy offoljuk a topikot? Mars a helyedre!
Vazzeeeee! Nem veszed észre, hogy offoljuk a topikot? Mars a helyedre!
Előny nálad! Te tényleg hallod azokat?
Vazzeeeee! Nem veszed észre, hogy offoljuk a topikot? Mars a helyedre! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazzeeeee! Nem veszed észre, hogy offoljuk a topikot? Mars a helyedre! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 20:29
Annyi előnnyel indulsz, hogy ha elbaszarintasz valamit, rá tudod fogni: "A hangok mondták...".
Annyi előnnyel indulsz, hogy ha elbaszarintasz valamit, rá tudod fogni: "A hangok mondták...".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 18:08
Igen, az aranyhal...Meg a bogarak is, nagyszámban, tudod hol...Ne kapkodj-csapkodj már na, csak te látod őket!
Igen, az aranyhal...Meg a bogarak is, nagyszámban, tudod hol...Ne kapkodj-csapkodj már na, csak te látod őket!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, tudjuk, az "aranyhal" volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 12:54
Mégegyszer kijelentem, most már utolszor: nem az én nickem! Passz!
És szexelek. Tanácsadó nélkül!
U.I: A lóláb, mint kóreset, ma már műthető.
a téma részemről is off, mit korábban írtam.
csak nem értettem, de így már érthető, mert elmagyaráztátok (Te+tom)!
a kérdésem: dobhatom le a ruhát, h megvesszőzz?
vagy én vesszőzzelek Téged? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem értettem, de így már érthető, mert elmagyaráztátok (Te+tom)!
a kérdésem: dobhatom le a ruhát, h megvesszőzz?
vagy én vesszőzzelek Téged? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:35
surdapapa #1368 ma 13:53
bocs, h "okvetetlenkedem", de én emiatt írtam:
külföldi goldengate-k | Nyitotta: escape (2007.05.03 10:08) -ez törlésre lett jelölve ...
és már korábban is voltak ilyen/ehhez hasonló esetek.
de ez nem igazán érdekes.
téma részemről off.
én zártam be, és ugyan nem konkrétan, de megindokoltam, vagyis nem is én, hanem az előttem szóló
ha topicot törlésre jelölünk nem igazán szoktuk az intézkedésekben adminisztrálni
van még kérdésed?
külföldi goldengate-k | Nyitotta: escape (2007.05.03 10:08) -ez törlésre lett jelölve ...
téma részemről off.
én zártam be, és ugyan nem konkrétan, de megindokoltam, vagyis nem is én, hanem az előttem szóló
ha topicot törlésre jelölünk nem igazán szoktuk az intézkedésekben adminisztrálni
van még kérdésed?
surdapapa #1368 ma 13:53
téma részemről off.
van még kérdésed?
téma részemről off.
van még kérdésed?
Az egymás hitelének megítélésében csodálatosan megegyezünk!
Információ: ha Gyergyószentmiklóson jártok, feltétlenül nézzetek be a lómészárszékbe! Talán lólábat is vásárolhattok. Ez komoly.
Információ: ha Gyergyószentmiklóson jártok, feltétlenül nézzetek be a lómészárszékbe! Talán lólábat is vásárolhattok. Ez komoly.
annál jobban írogatnak a topicjába? -Te ezt így látod?
akkor megyek a henteshez!
veszek egy kiló lólábat!
akkor megyek a henteshez!
veszek egy kiló lólábat!
Mégegyszer kijelentem, most már utolszor: nem az én nickem! Passz!
Most megint kezdjem bizonygatni,hogy tévedésben vagy? Nem teszem. Itt arra hívtam fel a figyelmet, hogy egy "alak" -egyebet nem tudok mondani -, nyilvánvalóan hitelrontási szándékkal, azonosít egy másik nick-kel, amihez nekem semmi közöm (és tökmindegy, hogy neked erről milyen hiedelmeid újulnak hirtelen meg).Intézkedést kértem, nem halandzsát helyette.Tisztelettel: Katinka
Továbbra is fenntartom "arról" a hsz-ről a véleményemet: Ott, abban a topikban az Off! Ezért jelöltem ott, és írtam ide, az "Adminok fogadóórájá"-ba. Ha a mérce nem mindenki esetében ugyanaz, arról nyilvánvalóan nem én tehetek.
Továbbra is fenntartom "arról" a hsz-ről a véleményemet: Ott, abban a topikban az Off! Ezért jelöltem ott, és írtam ide, az "Adminok fogadóórájá"-ba. Ha a mérce nem mindenki esetében ugyanaz, arról nyilvánvalóan nem én tehetek.
BaráTOM!
ez nem off!
mindazért csak, h a gg-vel szerződésben lévő Kanna topicja el ne süjjedjen ott nem kéne felhívnod a Kátya figyelmét arra, h itt érdemben válaszolsz arra, amit egyébként Ő itt kifogásolt!
nanemá! annyira kiló a lóláb, h mindezt csak azért tetted, h a topic ne süllyedjen! ezt Neked sem kéne tenned!
ez nem off!
mindazért csak, h a gg-vel szerződésben lévő Kanna topicja el ne süjjedjen ott nem kéne felhívnod a Kátya figyelmét arra, h itt érdemben válaszolsz arra, amit egyébként Ő itt kifogásolt!
nanemá! annyira kiló a lóláb, h mindezt csak azért tetted, h a topic ne süllyedjen! ezt Neked sem kéne tenned!
off: a szerelmesek megint egymásra találtak!
Bocsánat, ha zavarlak vele, de ideírom:
Kelemen Anna topic
DrAnthony[VIP] #1785 | ma 01:23
"Csak azt áruld el nekem, Katicika, hogy miért kell ez a műmájerség? Miért kell ez a parasztvakítás? Aki ismer, tudja, hogy Grandpierre (is, többek között) Katicika huszonezredik álregje... Akkor miért nem a saját nick-eddel futtatod Annát???
Aki ráadásul guppifejű szar... Bocsáss meg nekem Zombiee...
Na, legyártok vagy 10-15 álreget és nekiállok fikázni Annát... Ha ez így műxik..."
Válasz Grandpierrre üzenetére (tegnap 10:01)
DrAnthony[VIP] #1785 | ma 01:23
"Csak azt áruld el nekem, Katicika, hogy miért kell ez a műmájerség? Miért kell ez a parasztvakítás? Aki ismer, tudja, hogy Grandpierre (is, többek között) Katicika huszonezredik álregje... Akkor miért nem a saját nick-eddel futtatod Annát???
Aki ráadásul guppifejű szar... Bocsáss meg nekem Zombiee...
Na, legyártok vagy 10-15 álreget és nekiállok fikázni Annát... Ha ez így műxik..."
Válasz Grandpierrre üzenetére (tegnap 10:01)
147890[VIP]
| tegnap 21:20
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
A hozzászólás jelentése az adminoknak
sziasztok!
*** moderálva:prune, jogos a reklamációd
Húgom kukkolom:
147890[VIP]
| tegnap 21:20
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
A hozzászólás jelentése az adminoknak
sziasztok!
*** moderálva:prune, jogos a reklamációd
csak egy kérdés:annyira hülye vagyok,vagy miért nem tudom megváltoztatni az avatarom???
Pihenő jön, ugye nem meglepő?
Semmi jogod hozzá, hogy ilyen stilusban véleményezd akármelyik admint. Gyapoth a képes topikokban tanúsított értékes (értsd: témábavágó) hsz-i révén került képbe, és miután az ő és a meglévő adminok véleményei is egybecsengtek az admini munkáról, stb, ezért lett admin.
Az, hogy te nem értesz egyet vele, az a te dolgod, de vissza kéne fogni magad.
Vagy hogy te is értsd: Jómodor, b*zdmeg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi jogod hozzá, hogy ilyen stilusban véleményezd akármelyik admint. Gyapoth a képes topikokban tanúsított értékes (értsd: témábavágó) hsz-i révén került képbe, és miután az ő és a meglévő adminok véleményei is egybecsengtek az admini munkáról, stb, ezért lett admin.
Az, hogy te nem értesz egyet vele, az a te dolgod, de vissza kéne fogni magad.
Vagy hogy te is értsd: Jómodor, b*zdmeg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 29. vasárnap 12:22
kurvára nem érdekel már, hogy admin vagy! ugyanis nem tekintelek annak! megdolgoztál érte? nyomtad a sok képet és nyaltad a seggeket! ok! igazad van! én pont ezért nem is akarok az lenni! kedvesség? csak mert nem írsz durván, a megfogalmazás mögött ugyanaz a mondanivalód mint nekem, csak én úgy mondok ki valamit, ahogy gondolom, nem fogok burkoltan fogalmazni csak, hogy dícsérjék a fejlődő képességemet!
jah én nagyon kedves vagyok azzal, aki megérdemli!
Üdv: gyapoth "ADMIN" "úr"
Üdv: gyapoth "ADMIN" "úr"
figyi bébi
olvastam a hsz-edet...megértheted, hogy nehéz meghatározni egy olyan kép helyét ennyi topic között, ahol van egy pink punci szőrrel..de hát olyan nagy baj, ha bekerül oda, ahol te a csupaszokat nézegetnéd inkább? nem hiszem, hogy ez akkora gond lenne, hogy szólj érte
majd átsiklasz felette, ahogyan én is,és ahogyan a többiek is átsiklanak a nekik nem tetsző képek felett
ami pedig az admint illeti: tudod, hogy a fikázásért tiltás is járhat
de akkor mi lenne velem nélküled (és persze erikával )
tehát: kérlek szépen, hogy ne piszkáld gyapoth-ot, mert csak a munkáját végzi
a hszedet moderáltam, az ilyen megnyilvánulásoknál te lényegesen intelligensebb vagy
ezer forró csók: a te prune-d (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
olvastam a hsz-edet...megértheted, hogy nehéz meghatározni egy olyan kép helyét ennyi topic között, ahol van egy pink punci szőrrel..de hát olyan nagy baj, ha bekerül oda, ahol te a csupaszokat nézegetnéd inkább? nem hiszem, hogy ez akkora gond lenne, hogy szólj érte
majd átsiklasz felette, ahogyan én is,és ahogyan a többiek is átsiklanak a nekik nem tetsző képek felett
ami pedig az admint illeti: tudod, hogy a fikázásért tiltás is járhat
de akkor mi lenne velem nélküled (és persze erikával )
tehát: kérlek szépen, hogy ne piszkáld gyapoth-ot, mert csak a munkáját végzi
a hszedet moderáltam, az ilyen megnyilvánulásoknál te lényegesen intelligensebb vagy
ezer forró csók: a te prune-d (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 29. vasárnap 11:47
dako84 #1292 | ma 10:59
Nem vagy felruházva semmi joggal hogy másokat rendre utasits!Hsz-ed törölve!Üdv:Gyapoth!
Válasz hypp üzenetére (ma 10:33)
hypp | ma 10:33
Ugrás az eredeti hozzászólásra
hogy te mekkora egy f... vagy! gecc játszod itt a nagy kemény admint, gondolom utasítottak!
én nem utasítottam a fórumozó kollégát csak kértem, ő elfogadta a kérelmem! nem kellett volna belekotynyeleskedni! mondanék cifrát neked, de nem vagy rá méltó! pöhh
Nem vagy felruházva semmi joggal hogy másokat rendre utasits!Hsz-ed törölve!Üdv:Gyapoth!
Válasz hypp üzenetére (ma 10:33)
hypp | ma 10:33
Ugrás az eredeti hozzászólásra
hogy te mekkora egy f... vagy! gecc játszod itt a nagy kemény admint, gondolom utasítottak!
én nem utasítottam a fórumozó kollégát csak kértem, ő elfogadta a kérelmem! nem kellett volna belekotynyeleskedni! mondanék cifrát neked, de nem vagy rá méltó! pöhh
kurvára nem érdekel már, hogy admin vagy! ugyanis nem tekintelek annak! megdolgoztál érte? nyomtad a sok képet és nyaltad a seggeket! ok! igazad van! én pont ezért nem is akarok az lenni! kedvesség? csak mert nem írsz durván, a megfogalmazás mögött ugyanaz a mondanivalód mint nekem, csak én úgy mondok ki valamit, ahogy gondolom, nem fogok burkoltan fogalmazni csak, hogy dícsérjék a fejlődő képességemet!
Üdv: gyapoth "ADMIN" "úr" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv: gyapoth "ADMIN" "úr" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 29. vasárnap 12:16
Kedves demencia barátom!Nem kell rám haragudnod hogy admin lettem,ehez kell egy kis ész,rátermetség ,és kedvesség ,na meg munka.Ez ami belöled hiányzik.Felölem bármit is irhatsz sértöket,is akár engem ezért nem fognak tiltani.De ha neked az a célod hogy a forum bohoca cimet kiérdemeld,hát hajrá ÉN TÁMOGATLAK!Üdv:GyapothJa és hogy Fájjon:(ADMIN)!!!
Kedves demencia barátom!Nem kell rám haragudnod hogy admin lettem,ehez kell egy kis ész,rátermetség ,és kedvesség ,na meg munka.Ez ami belöled hiányzik.Felölem bármit is irhatsz sértöket,is akár engem ezért nem fognak tiltani.De ha neked az a célod hogy a forum bohoca cimet kiérdemeld,hát hajrá ÉN TÁMOGATLAK!Üdv:GyapothJa és hogy Fájjon:(ADMIN)!!!