fogd má fel azzal a csökött agyaddal (***mod:prune), hogy nem utasítottam senkit, CSAK KÉRTEM
mit nem lehet ezen érteni! most már két admin van akit szarba se nézek! UFF!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
mit nem lehet ezen érteni! most már két admin van akit szarba se nézek! UFF!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 29. vasárnap 11:55
Nem utasitott SENKI!Fogd vissza magad!Ha kérésed van ird meg PRIVIBEN az illetönek!De mint mondtam neked nincs jogod senkit sem felülbirálni,ha van érdemi hozzászolásod szivesen vesszük!Tehát Nem vitázom többet!Üdv:Gyapoth!
Nem utasitott SENKI!Fogd vissza magad!Ha kérésed van ird meg PRIVIBEN az illetönek!De mint mondtam neked nincs jogod senkit sem felülbirálni,ha van érdemi hozzászolásod szivesen vesszük!Tehát Nem vitázom többet!Üdv:Gyapoth!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 29. vasárnap 11:47
dako84 #1292 | ma 10:59
Nem vagy felruházva semmi joggal hogy másokat rendre utasits!Hsz-ed törölve!Üdv:Gyapoth!
Válasz hypp üzenetére (ma 10:33)
hypp | ma 10:33
Ugrás az eredeti hozzászólásra
hogy te mekkora egy f... vagy! gecc játszod itt a nagy kemény admint, gondolom utasítottak!
én nem utasítottam a fórumozó kollégát csak kértem, ő elfogadta a kérelmem! nem kellett volna belekotynyeleskedni! mondanék cifrát neked, de nem vagy rá méltó! pöhh
Nem vagy felruházva semmi joggal hogy másokat rendre utasits!Hsz-ed törölve!Üdv:Gyapoth!
hogy te mekkora egy f... vagy! gecc játszod itt a nagy kemény admint, gondolom utasítottak!
én nem utasítottam a fórumozó kollégát csak kértem, ő elfogadta a kérelmem! nem kellett volna belekotynyeleskedni! mondanék cifrát neked, de nem vagy rá méltó! pöhh
dako84 #1292 | ma 10:59
én komoly témával jöttem! te magyarázod bele a hülyeséget!
először belekötsz, hogy mit írok véleménynek (de csak azért, mert azt gondoltad, hogy gyapoth miatt írtam, pedig azt ma vettem észre, hogy ő nyomta be a képet!) aztán jössz nekem az annácskás dumáddal, holott közel nem voltam abban a topicban, főleg nem az "ominozus" hsz-szel! én vegyek vissza? 4 órával ezelőtt írtam ide, és én vegyek vissza? komolyan mondom átsuhansz az írásaim felett, és csak azt veszed ki belőle, amivel baszogatni tudsz!
te viccelhetsz mindenkivel, hozzád meg nem lehet poénosan szólni, mert más nem lehet poénos csak te? kisajátítod magadnak ezt is?
és ne gyere nekem megint a poénos magyarázkodással, mert elegem van, hogy hülyének nézel és fenyegetőzöl! de qrvára-qrvára elegem van! tiltsál vazzeg oszt kész, ha ezt akarod, de ne gondold, hogy hagyni fogom magam, aztán meg ezzel szopatsz tovább, hogy mert aki hagyja, azzal lehet csinálni! ha meg nem hagyom, akkor meg tiltasz, meg fenyegetőzöl! le vagy te.........sajnálva! gondolj amit akarsz! nincs katicika akit baszogass, jó lesz ide a dákó is! hehehe! uhh!
először belekötsz, hogy mit írok véleménynek (de csak azért, mert azt gondoltad, hogy gyapoth miatt írtam, pedig azt ma vettem észre, hogy ő nyomta be a képet!) aztán jössz nekem az annácskás dumáddal, holott közel nem voltam abban a topicban, főleg nem az "ominozus" hsz-szel! én vegyek vissza? 4 órával ezelőtt írtam ide, és én vegyek vissza? komolyan mondom átsuhansz az írásaim felett, és csak azt veszed ki belőle, amivel baszogatni tudsz!
te viccelhetsz mindenkivel, hozzád meg nem lehet poénosan szólni, mert más nem lehet poénos csak te? kisajátítod magadnak ezt is?
és ne gyere nekem megint a poénos magyarázkodással, mert elegem van, hogy hülyének nézel és fenyegetőzöl! de qrvára-qrvára elegem van! tiltsál vazzeg oszt kész, ha ezt akarod, de ne gondold, hogy hagyni fogom magam, aztán meg ezzel szopatsz tovább, hogy mert aki hagyja, azzal lehet csinálni! ha meg nem hagyom, akkor meg tiltasz, meg fenyegetőzöl! le vagy te.........sajnálva! gondolj amit akarsz! nincs katicika akit baszogass, jó lesz ide a dákó is! hehehe! uhh!
te miről beszélsz ember????
én nem az ő topicjába írtam ezt!!!
szarok annácskára, ááá inkább Annácska, mert nemecsek ernőre nézve lenne hátrányos!
én nem az ő topicjába írtam ezt!!!
szarok annácskára, ááá inkább Annácska, mert nemecsek ernőre nézve lenne hátrányos!
persze nekem nagyobb a farkam, magasabban leszek, így jobban szédülök! amúgy is tériszonyom van! LOL
a csúnya szolárpicsában semmi kivetni való nincs, nem tudom, hogy fogalmaznád meg Te!
ez volt a véleményem kész! egy-két képre én is tán reagálhatok negatívan, ha nem tetszik! függetlenül attól, hogy kitette fel!
amatör picsa az oké, de egy másik oldalról, így nem sértek meg vele senkit!
a csúnya szolárpicsában semmi kivetni való nincs, nem tudom, hogy fogalmaznád meg Te!
ez volt a véleményem kész! egy-két képre én is tán reagálhatok negatívan, ha nem tetszik! függetlenül attól, hogy kitette fel!
amatör picsa az oké, de egy másik oldalról, így nem sértek meg vele senkit!
tom1019[VIP][ADMIN] #951 | tegnap 22:17
igazad van, de
- legalább egy amatőr kép
- nincs retusálva, igazi segg
- véleményeden viszont lehetne retusálni
- vagy hozzam fel kannácska valamelyik szép és okos popsiját? (retusva)...
Válasz dako84 üzenetére (tegnap 18:05)
dako84 | tegnap 18:05
csúnya szolárpicsa! fújj!
nem találok szavakat erre a képre......
mi a bajod már megint a véleménnyemmel?
semmi észveszejtően durvát nem írtam! úgy látom rám vagy állva! inkább állj a farkadra oszt pörögjééél!
igazad van, de
- legalább egy amatőr kép
- nincs retusálva, igazi segg
- véleményeden viszont lehetne retusálni
- vagy hozzam fel kannácska valamelyik szép és okos popsiját? (retusva)...
Válasz dako84 üzenetére (tegnap 18:05)
dako84 | tegnap 18:05
csúnya szolárpicsa! fújj!
nem találok szavakat erre a képre......
mi a bajod már megint a véleménnyemmel?
semmi észveszejtően durvát nem írtam! úgy látom rám vagy állva! inkább állj a farkadra oszt pörögjééél!
thx
Háj!Lehet hogy nem itt kell feltenni ezt a kérdést de más helyet nem találtam.Az itt írt üzeneteket(privát üzenet a hozzászólónak)hová küldi a rendszer?Hol lehet megnézni őket?
Köszönöm nekik!
Már csak a fórum beállítás tárolást csinálhatnák meg. Pl ha beállítom, hogy 100 hozzászólás jelenjen meg egy oldalon akkor egy cookiban ezt letárolhatná nekem (gondolom ha adatbázisban csinálnák akkor egy kicsit sok lenne az adat, de cookieban is megfelene). Remélem meg tudjátok oldani. Köszi előre is!
Már csak a fórum beállítás tárolást csinálhatnák meg. Pl ha beállítom, hogy 100 hozzászólás jelenjen meg egy oldalon akkor egy cookiban ezt letárolhatná nekem (gondolom ha adatbázisban csinálnák akkor egy kicsit sok lenne az adat, de cookieban is megfelene). Remélem meg tudjátok oldani. Köszi előre is!
köszönetet szeretnék mondani a GG munkatársainak a fejlesztésért,nagyon tetszik,praktikus,könyen kezelhető,és szerintem igy többen megnézik a kis videokat,és tényleges hozzászólások lesznek.
Sziasztok!
Csak azért írok ide, hogy gratuláljak az új videólejátszáshoz a poén videós részen, ez nagyon jó ötlet volt! Köszönjük a fejlesztést!
Csak azért írok ide, hogy gratuláljak az új videólejátszáshoz a poén videós részen, ez nagyon jó ötlet volt! Köszönjük a fejlesztést!
Mikor volt frissítve az amatőr és kismalac videóoldal?
Az előző hsz-em mostmár a nagy büdös semminek szól, légyszi kukázd azt is
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
látam a jelentéseket és elintézve
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged meg valagbarúgni a pontvadászaidért.
Bocs az Offért
Bocs az Offért
nekem müködik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69897)
2007. 04. 19. csütörtök 17:28
Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
Lehet nem ártana frissíteni a rendszert.
Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
izé, a smiley-készletet ki lehetne bővíteni?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Gyerekek!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!