Mikor volt frissítve az amatőr és kismalac videóoldal?
Az előző hsz-em mostmár a nagy büdös semminek szól, légyszi kukázd azt is
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
látam a jelentéseket és elintézve
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged meg valagbarúgni a pontvadászaidért.
Bocs az Offért
Bocs az Offért
nekem müködik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69897)
2007. 04. 19. csütörtök 17:28
Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
Lehet nem ártana frissíteni a rendszert.
Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
izé, a smiley-készletet ki lehetne bővíteni?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Gyerekek!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!
eeetévedtem!de benne vagyok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 20:18
édes kicsi gyapoth ne itt jelezd, mert hátrabondage-zsolom a sarkadat elintéztem egyébként
édes kicsi gyapoth ne itt jelezd, mert hátrabondage-zsolom a sarkadat elintéztem egyébként
mán jeleztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 16. hétfő 19:41
Hali !Hm... Bucikácska?Teflon szám?Szabad ilyent?
Hali !Hm... Bucikácska?Teflon szám?Szabad ilyent?
na nekem annyi akkor! nekem falaztak!
ne most má érdekel Prune nénnyén kívül ki admin nő még????
nem csak Prune az egyedüli néni???
mert őt írtam!
mert őt írtam!
a kérdőjel azt jelenti, hogy az admin bácsik és néni még gondolkozik rajtad! ha egy picit is gyanúsnak talál, hogy sumákolsz a pontokkal, vagy a monitor előtt okozol magadnak örömet, akkor rögtön picsán zörgetnek! ezért figyelj oda magadra!
kaptál a gg-től egy hivatalos levelet is róla...küldd át a borítékomra, abban benne vannak a hsz-ek, majd kielemzem neked
(Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a válaszod! Sajnos nem lettem okosabb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 11:07
válaszoltam a mailedre, de miután töröltem nem tudom idézni...vélhetően azokat, amelyek nem szóltak semmiről, és evvel széttördelték a topicokat
válaszoltam a mailedre, de miután töröltem nem tudom idézni...vélhetően azokat, amelyek nem szóltak semmiről, és evvel széttördelték a topicokat
(Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 10:01
Szia! Meg tudnád mondani melyik hozzászólásomat tartottad különösen semmitmondónak? Néhány? És mért? Ugyanis 1 napra tiltó listára raktál....
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Szia! Meg tudnád mondani melyik hozzászólásomat tartottad különösen semmitmondónak? Néhány? És mért? Ugyanis 1 napra tiltó listára raktál....
Előre is köszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Előre is köszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 21:40
nem fogom törölni a hsz-eket, sőt! áthoztam ide...ha kulturáltan vázolod a problémádat nem fogja senki leharapni a fejedet (attól, mert valakinek más a véleménye még sosem tiltották, legfeljebb akkor, ha nem megfelelően adta elő ...ha valóban önkényuralmat folytatok, akkor beszéljük meg, hiszen nem áll szándékomban...és a megdugott fórumozó lányok véleménye is érdekel, különben nem tudom javítani a hibáimat