Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 04. 09. hétfő 11:53  #29
MmePrune MmePrune VIP Admin

így tartok fogadóórát...szóval lehet panaszkodni smile wink
2007. 04. 09. hétfő 11:27  #28
Törölt felhasználó (69371)
engem Katicika megemlített "d" név alatt, azért reagáltam! smile neked már nem kellett volna! smile
én mindig változok, de úgy is jelzem, ha nem tetszik valami! smile wave
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 04. 09. hétfő 00:46
hm. Tényleg, ráférne másvalakire is a változás, hátha az a valaki nem fogja játszani az okoska rendőrt... smile
2007. 04. 09. hétfő 00:46  #27
hm. Tényleg, ráférne másvalakire is a változás, hátha az a valaki nem fogja játszani az okoska rendőrt... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 18:13
én meg remélem, hogy te is megváltozol, és nem fogod játszani az okoskát, stb... wave nyelv alapállás smile

amúgy már valóban jöhetne a szabályzat!
2007. 04. 08. vasárnap 18:13  #26
én meg remélem, hogy te is megváltozol, és nem fogod játszani az okoskát, stb... wave nyelv alapállás smile

amúgy már valóban jöhetne a szabályzat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 08. vasárnap 17:43
Szerintem is jó lesz a fórum!Alakulnak - és jó irányba -, a dolgok, s ha a konkrét szabályzat meglesz, akkor sokminden tisztázódik. Reményeim szerint eltünik [...] és érvek konfrontálódnak ellenérvekkel a durva szóváltások helyett, a politika is kivülreked e "falakon" s a fórumtársak megbecsülik egymást lettlégyen státuszuk egyszerű halandó-fórumozói avagy admini, és mindenki boldogan kefél(pirulós szmájli!) majd, s "szünetben" beszámol ilyetén tapasztalatairól itt, a fórum hasábjain...
A szabályok, szerintem , nem lesznek szélbekiáltott szavak, és reményeim szerint lesznek sokan olyanok, akik a szabályok szerint játszanak majd!
Boldog Húsvét elsőnapját érjen mindenki erőben, egészségben! ÜdvKatinka

Moderálva: Törté-Net
2007. 04. 08. vasárnap 17:43  #25
Törölt felhasználó (7767)
Szerintem is jó lesz a fórum!Alakulnak - és jó irányba -, a dolgok, s ha a konkrét szabályzat meglesz, akkor sokminden tisztázódik. Reményeim szerint eltünik [...] és érvek konfrontálódnak ellenérvekkel a durva szóváltások helyett, a politika is kivülreked e "falakon" s a fórumtársak megbecsülik egymást lettlégyen státuszuk egyszerű halandó-fórumozói avagy admini, és mindenki boldogan kefél(pirulós szmájli!) majd, s "szünetben" beszámol ilyetén tapasztalatairól itt, a fórum hasábjain...
A szabályok, szerintem , nem lesznek szélbekiáltott szavak, és reményeim szerint lesznek sokan olyanok, akik a szabályok szerint játszanak majd!
Boldog Húsvét elsőnapját érjen mindenki erőben, egészségben! ÜdvKatinka

Moderálva: Törté-Net
2007. 04. 06. péntek 22:20  #24
DrAnthony DrAnthony VIP
Az a helyzet, hogy 1-2 helyen már én is jeleztem, hogy a magam részéről elégedettt vagyok az Adminok munkájával, de félek, megjelenik Sz. vagy K. vagy valamely alteregójuk, vagy ha nem itt, de másutt kóstolnak be, hogy seggnyaló vagyok, vagy "haver", mert ebben is volt már részem.
Sok fórumon megfordultam már, és kijelenthetem, az egyik legjobb az itteni Adminkodás. Sok fórumonNINCS is admin, szabadon folyik a gyalázkodás, poltizálás, anyázás, mocskolódás, offolás, stb. Ahol meg van Admin, ott is alig látható, szinte csak moderátor, nem szól bele a vitákba, szinte csak már akkor, ha az egész Fórum tönkretétele forog kockán... A legtöbb fórumon megy a "szabad rablás", legtöbbször szó nincs igazi fórumozásról, a témák mintha nem is lennének, stb.
Szval nem nyalizni akarok (úgyis meg fogom ezt kapni), de igenis nekem bejött a GG adminok tevékenysége. Persze, ők is emberek, tévedhetnek, stb., de legtöbbször korrekt, emberséges és tisztességes módon rendezik a vitákat, mégis megfelelően felügyelik a Fórumot.
Érdekes, itt nincs panasz (mint a chat-ben), hogy nincs op., ahogy hallottam, néha ott igencsak elszabadultak a dolgok... Szóval akik nem képesek szabályok szerint játszani, azok sztem ne is játszanak!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 21:09
olvasgatva ezt az oldalt jó ötlet volt megcsinálni.nem védeni akarom az adminokat de jól csinálják a munkályukat,igaz kaptam már több privát üzenetet hogy én csak azt a bizonyos testrészüket nyalom,pedig tőlük is kaptam már kritikát,sőt volt már olyan admin aki feleselésnek tartott egy olyan párbeszédet amit szerintem nem kellő képen olvasta el,volt akivel kulturált érdemi vitát folytatam,és olyan is aki csak saját szemszögből nézte a dolgokat,mint emberek ők is külömbözőek,mégis nagyon jól kiegészitik egymást,"lehet hogy most kapok megint egypár nyalni jó?kezdetű magán üzenetet,ezkre nem fogok sose válaszolni privát üzenetben a véleményem ugyanis nyilvános,"ezek a sorok fórumozó társaimra vonatkozik.Az adminoknak további jó munkát kivánok.
2007. 04. 06. péntek 22:19  #23
sanyisanyi74 sanyisanyi74
tisztelt tom1019 ez most nekem szól? worship mármint úgy gondolom hogy a 31sz,
2007. 04. 06. péntek 21:09  #22
sanyisanyi74 sanyisanyi74
olvasgatva ezt az oldalt jó ötlet volt megcsinálni.nem védeni akarom az adminokat de jól csinálják a munkályukat,igaz kaptam már több privát üzenetet hogy én csak azt a bizonyos testrészüket nyalom,pedig tőlük is kaptam már kritikát,sőt volt már olyan admin aki feleselésnek tartott egy olyan párbeszédet amit szerintem nem kellő képen olvasta el,volt akivel kulturált érdemi vitát folytatam,és olyan is aki csak saját szemszögből nézte a dolgokat,mint emberek ők is külömbözőek,mégis nagyon jól kiegészitik egymást,"lehet hogy most kapok megint egypár nyalni jó?kezdetű magán üzenetet,ezkre nem fogok sose válaszolni privát üzenetben a véleményem ugyanis nyilvános,"ezek a sorok fórumozó társaimra vonatkozik.Az adminoknak további jó munkát kivánok.
2007. 04. 06. péntek 19:17  #21
DrAnthony DrAnthony VIP
Végezetül megkockáztatnék egy OFF-ot, minden sértés és hátsó szándék nélkül, mely illene az Idézetek-be is: "A hatalommal élni, s nem visszélni kell.".
2007. 04. 06. péntek 19:15  #20
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha ide hozták át, itt válaszolom meg, bár sztem jobb helye volt az OFF-ban, mert alapvetően én nem az Adminokkal kívánok konzultálni...
Szval: Lehet, hogy nem megy rendesen az olvasás, de hála istennek már lehetséges kiemelés (aláhúzott, dőlt, vastag), majd akkor kiemelem a lényeget, mert így nekem úgy tűnik, hogy egy-két sort olvastál csak el a hsz-emből, de a többit figyelmen kívül hagytad.
Lássuk:
1./ Alapvetően ezen hsz-mel a célom az volt, hogy dako-t megóvjam egy 1 napos-1 hetes, neadjisten végleges tiltástól, szóval hogy ne kekeckedjen, ne vitázzon az Adminokkal.
2./ Tisztában vagyok és ismerem hp jellemét, mentalitását. Azért jópárszor egymás torkának ugrottunk, volt jónéhány "szép" hsz-váltásunk, szval nekem ne mutasd be, eléggé bemutatkozott nekem.
3./ DE: Te sem tagadhatod, hogy voltak értelmes hsz-ei is, voltak jó megnyilvánulásai, jó kérdései a Kvíz-ben, többször segített is másoknak, aktív tag volt, szóval a sok negatívum mellett értékelni kell pozitív tevékenységét is.
3./ hp-nek sok hibája van, de mutass valakit ezen a világon, kinek nincsenek!!! Nem védem, félre ne érts, mert tudom, hogy "tévedhetetlensége", illetve ebbe vetett, meggyőzhetetlen és megingathatatlan hite, gyakorta lekezelő, nagyképű megnyilvánulásai, "érdekes" életszemlélete, hatalmas vágya és igénye az állandó vitára és kötözködésre (s még sorolhatnám, de nem teszem, nem erről szól most a fáma) igen csak súlyos jellembeli hibák.
4./ De ismétlem: Megítélésem az, hogy (ha visszaolvasol, láthatod), a dako-val való vitája, illetve az, hogy minden topicban, mindenhol és mindenkor megtalálta, kritizálta őt vezetett végeredményben végleges tiltásához. Rosszkor, rossz ütemben szólt be neki a Figyelem-ben, az Adminok figyelmeztették, és (jellemhibái miatt) nem meghunyászkodott, hanem felvette a kesztyűt az Adminokkal, aminek a végeredménye a tiltása lett. Ezért írtam, hogy ezért (kimondva, kimondatlanul) valahol okolták dako-t is a tiltása miatt, hiszen gyakran valóban okkal kritizáláta, csak túlzásba vitte, megszállotjává vált anak, h dako-t basztassa.
5./ Végezetül: Épp ezért úgy láttam, hogy a mi hebrencs dako-nk ezt nem veszi észre és a végleges tiltás pengeélén táncol, ezért szóltam neki, hogy nem kéne. hp "magasztalása" csak másodlagos volt, magyarázat arra, amit vazi Admin írt (ha jól emléxem), hogy sajnálja a tiltását, mert aktív forumozó volt.

Így már tiszta a dolog???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:21
azért mielőtt felmagasztalod kérlek olvasd el a hsz-eit, a ki mit tenne meg egygyermekért topicban. mikor vazi dicsérte akkor is nehezen tudtam magamban tartani (inkább időm hiányában nem írtam) ezen véleményem.

maradjunk annyiban, h nagyon soxor elég érdekes volt az életfelfogása, a viselkedése pedig egyenesen bicskanyitogató volt. és itt jön képbe dako is, mert alapból vele tényleg semmi baja nem vol az embernek (bár lehet neked igen?), de amit homeval műveltek az kimondottan idegesítő volt!

elég az ilyen viselkedés a nagypolitikában, nem azért jöttünk/jövünk ide, h ugyanazt lássuk, mint a való életbe.
sok esetben az egyiknek csak azért nem tetszett bizonyos hsz, mert a másikuk mondta.
mondom a home-dako viselkedés olyan, mint a politukában a Fidesz-MSZP viselkedés ...
és ezt megint nem folytatom

de nem akarom az ilyen ovodás viselkedést itt is!!!
2007. 04. 06. péntek 15:06  #19
édespille édespille
mit csinálsz te a nuninkkal? dako, ez felháboritó! akkor nyalhatod a nunimat, vagy prune nuniját kukoricatérdeplés közben, mikor mi csajok engedélyt adunk rá. ne tommal üzletelj itten!
vigyor2 vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 16:33
térdepelek kukoricán, ha közben Prune vagy Pille nuniját nyalhatom! eplus2

egyébként a 3280-ban nem csináltam semmit! nem anyáztam, a fórum hsz.-t meg át lehet hozni! vagy már azt sem?
mind1, részemről lezártam!
2007. 04. 06. péntek 12:33  #18
No, átmásoltam, amit kellett, folytatódhat.
2007. 04. 05. csütörtök 16:44  #17
akkor mit ajánlasz???
2007. 04. 05. csütörtök 16:33  #16
térdepelek kukoricán, ha közben Prune vagy Pille nuniját nyalhatom! eplus2

egyébként a 3280-ban nem csináltam semmit! nem anyáztam, a fórum hsz.-t meg át lehet hozni! vagy már azt sem?
mind1, részemről lezártam!
2007. 04. 05. csütörtök 15:57  #15
vélemények az új fórumról topic-ban le vannak írva a javaslatok! ezek után akkor megpróbálom megfelelően jelezni a dolgot!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 15:49
Akkor reagálok, amikor látom a dolgot. Az, hogy később nem lehet büntetni, mert nem fogja érezni a delikvens az összefüggést, az kutyáknál, illetve kisgyerekeknél van, egy felnőtt ember 12 óra múlva is képes felfedezni az összefüggéseket.

A kettőtök kötözködése, vitájamár hosszú ideje húzódott, akkor telt be a pohár, amikor többszöri felszólítás után sem akartátaok abbahagyni és ráadásul nagyon nem jó topikban.

Hozzászólások jelzése: Ha egy hozzászólást jeleztek, akkor én mindig megnézema delikvens össze hozzászólását, ezeknek függvényében járok el.
Ettől függetlenül ha 2-3 hsz-t jeleztek az illetőtől, abból nem lesz gond, legalább még hangsúlyosabb a dolog, így tutira megnézzük az összes hozzászólását.

A Figyelemfelhívás topikba csak olyan esetben kell írni, ha az a gombbal nem jelezhető. Erre példa nem jut eszembe, hisz 1 szavas hsz-eket lehet a gombbal jelezni (akár többet is), reklámozást úgyszintén, felesleges topikokat is (kezdő hozzászólást jelzed, és már látjuk is.).
Szóval jelenleg elég ritka az a dolog, amit ne lehetne hozzázólás jelzésével jelezni.

Amúgy milyen javaslat lett figyelem nélkül hagyva a fórummal kapcsolatban?

Amőgy én nem tervezem ezért a hsz-ért a tiltásodat.
2007. 04. 05. csütörtök 15:49  #14
Akkor reagálok, amikor látom a dolgot. Az, hogy később nem lehet büntetni, mert nem fogja érezni a delikvens az összefüggést, az kutyáknál, illetve kisgyerekeknél van, egy felnőtt ember 12 óra múlva is képes felfedezni az összefüggéseket.

A kettőtök kötözködése, vitájamár hosszú ideje húzódott, akkor telt be a pohár, amikor többszöri felszólítás után sem akartátaok abbahagyni és ráadásul nagyon nem jó topikban.

Hozzászólások jelzése: Ha egy hozzászólást jeleztek, akkor én mindig megnézema delikvens össze hozzászólását, ezeknek függvényében járok el.
Ettől függetlenül ha 2-3 hsz-t jeleztek az illetőtől, abból nem lesz gond, legalább még hangsúlyosabb a dolog, így tutira megnézzük az összes hozzászólását.

A Figyelemfelhívás topikba csak olyan esetben kell írni, ha az a gombbal nem jelezhető. Erre példa nem jut eszembe, hisz 1 szavas hsz-eket lehet a gombbal jelezni (akár többet is), reklámozást úgyszintén, felesleges topikokat is (kezdő hozzászólást jelzed, és már látjuk is.).
Szóval jelenleg elég ritka az a dolog, amit ne lehetne hozzázólás jelzésével jelezni.

Amúgy milyen javaslat lett figyelem nélkül hagyva a fórummal kapcsolatban?

Amőgy én nem tervezem ezért a hsz-ért a tiltásodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 15:28
annyit azért hozzátennék, hogy nem aznap tiltottál mikor vita volt, sőt!!! nézd meg kérlek! tiltottál kedden kb fél 12-kor! hétfő kb 21 órától fenn sem voltam az oldalon! a hétfői napon semmi vitánk nem volt hp-val. (ezt ő nekem priviben megírta, hogy ő sem érti, hogy engem most miért tiltottál) a korábbi vitákat elismerem, de nem 2-3 nap után kell tiltani az embert, hanem 1-2 órán belül! ezért aztán qrvára nem értettem mi a bajod! ha okkal tiltanak nem érdekel, de ha ok nélkül, azt nem szeretem! itt a baj azzal volt szerintem, hogy láttad, hogy hp és dako párbeszádet folytat, akkor az csak vita lehet! elhamarkodottan döntöttél! utána Moncy is tudtomra adta nemtetszését, de arra nem reagáltam, mert pont nem akartam vitát! nézd meg nyugodtan! és ahogy Tom is mondta és hangsúlyozta mindig, hogy az adminok is tévedhetnek! hát Te most tévedtél!

visszatérve az üzenetek jelzésére! volt egy delikvens, aki több semmitmondó és reklámozó hsz.-t kreált. jeleztem egyet a megfelelő helyen! Tom azt írta, hogy 1 hsz. miatt nem fog törölni senkit!
1. azt mondtátok, hogy 1 hsz. jelzésnél is ti látni fogjátok az összes hsz.-ét! (na a fentiek szerint nem)
2. mondtátok, hogy éppen ezért nem kell jelezni az összes gyanús hsz.-ét az illetőnek!
3. legutóbb azt mondtátok, hogy a figyelemfelhívás topicba elég egy név és az hogy mit csinál, nem kell a hsz.-eit beszúrni és a topic-okat sem!
4. én igy tettem raimi esetében, sőt Moncy is, de csak engem támadt hp, amit nem csodálok, de nem haragszok érte!
5. a felesleges topic nyitás van azt is lehet jelezni a figyelemfelhívás topic-ban! azt is jeleztem és amiatt is le lettem baszva!

szóval jó lenne ha konkrétan meg lennének már a szabályok és akkor nem lennének ilyen problémáim!

érdekes módon volt egy pár észrevételem az új fórummal kapcsolatban, amit többen is helyeseltek, illetve más is jelzett dolgokat, mégsem történt változás! pedig Törté-Net azt mondtad, hogy örülsz annak ha valaki rámutat hiányosságokra! nem csak örülni kellene akkor ennek! én tudom, hogy sok a dolgotok, és egyéb elfoglaltságotoknak is eleget kell tenni.

más! surdapapa 3282-hsz.-e politikai jellegű, és mivel valamihez hasonlít, ezért hátrányosan megkülönböztető!

sejtem, hogy én is tiltva leszek örökre, de az okát nem fogom érteni!

Ádíjosz Múcsácsosz!
2007. 04. 05. csütörtök 15:29  #13
amíg írtam az üzit, nem láttam mit írsz, ezért sorry! ezután nem kötöszködöm! és csak a véleményem mondtam el!
2007. 04. 05. csütörtök 15:28  #12
annyit azért hozzátennék, hogy nem aznap tiltottál mikor vita volt, sőt!!! nézd meg kérlek! tiltottál kedden kb fél 12-kor! hétfő kb 21 órától fenn sem voltam az oldalon! a hétfői napon semmi vitánk nem volt hp-val. (ezt ő nekem priviben megírta, hogy ő sem érti, hogy engem most miért tiltottál) a korábbi vitákat elismerem, de nem 2-3 nap után kell tiltani az embert, hanem 1-2 órán belül! ezért aztán qrvára nem értettem mi a bajod! ha okkal tiltanak nem érdekel, de ha ok nélkül, azt nem szeretem! itt a baj azzal volt szerintem, hogy láttad, hogy hp és dako párbeszádet folytat, akkor az csak vita lehet! elhamarkodottan döntöttél! utána Moncy is tudtomra adta nemtetszését, de arra nem reagáltam, mert pont nem akartam vitát! nézd meg nyugodtan! és ahogy Tom is mondta és hangsúlyozta mindig, hogy az adminok is tévedhetnek! hát Te most tévedtél!

visszatérve az üzenetek jelzésére! volt egy delikvens, aki több semmitmondó és reklámozó hsz.-t kreált. jeleztem egyet a megfelelő helyen! Tom azt írta, hogy 1 hsz. miatt nem fog törölni senkit!
1. azt mondtátok, hogy 1 hsz. jelzésnél is ti látni fogjátok az összes hsz.-ét! (na a fentiek szerint nem)
2. mondtátok, hogy éppen ezért nem kell jelezni az összes gyanús hsz.-ét az illetőnek!
3. legutóbb azt mondtátok, hogy a figyelemfelhívás topicba elég egy név és az hogy mit csinál, nem kell a hsz.-eit beszúrni és a topic-okat sem!
4. én igy tettem raimi esetében, sőt Moncy is, de csak engem támadt hp, amit nem csodálok, de nem haragszok érte!
5. a felesleges topic nyitás van azt is lehet jelezni a figyelemfelhívás topic-ban! azt is jeleztem és amiatt is le lettem baszva!

szóval jó lenne ha konkrétan meg lennének már a szabályok és akkor nem lennének ilyen problémáim!

érdekes módon volt egy pár észrevételem az új fórummal kapcsolatban, amit többen is helyeseltek, illetve más is jelzett dolgokat, mégsem történt változás! pedig Törté-Net azt mondtad, hogy örülsz annak ha valaki rámutat hiányosságokra! nem csak örülni kellene akkor ennek! én tudom, hogy sok a dolgotok, és egyéb elfoglaltságotoknak is eleget kell tenni.

más! surdapapa 3282-hsz.-e politikai jellegű, és mivel valamihez hasonlít, ezért hátrányosan megkülönböztető!

sejtem, hogy én is tiltva leszek örökre, de az okát nem fogom érteni!

Ádíjosz Múcsácsosz!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 14:38
No, hogy tisztán lásson mindenki:
A színes egyéniségeket nem tiltjuk azért, mert nem ugyanaz a véleményünk, sőt.
HP (és vele együtt dako) a vitáért lett tiltva először 1 napra.
A végső tiltást a privát levelezés bemásolása, meglehetősen anyázós kommentálása váltotta ki.
Szerintem ez utóbbi kicsit túlmegy a színes egyéniségen. smile
2007. 04. 05. csütörtök 14:38  #11
No, hogy tisztán lásson mindenki:
A színes egyéniségeket nem tiltjuk azért, mert nem ugyanaz a véleményünk, sőt.
HP (és vele együtt dako) a vitáért lett tiltva először 1 napra.
A végső tiltást a privát levelezés bemásolása, meglehetősen anyázós kommentálása váltotta ki.
Szerintem ez utóbbi kicsit túlmegy a színes egyéniségen. smile
2007. 04. 05. csütörtök 14:34  #10
Kicsit kevered a hsz-eket.
A te hozzászólásod nekem szólt, úgyhogy itt válaszolnék is rá.

Alapból senkivel szemben nincs ellenszenvem, hisz nem is ismerek senkit. Amivel kivívtad mégis, az az, hogy cirka tízszeri figyelmeztetés után sem vagy képes megérteni egy egyszerű dolgot, hanem direkt akadékoskodsz.

Azmeg, hogy kritizáltad a fórumot, az nem okoz bennem törést, sőt.
Furcsa lehet, de én örülök, ha valaki rámutat, hogy ez vagy az nem müködik teljesen, újabb feladat, megoldom, így lesz (elöbb-utóbb) tökéletes a fórum. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 19:51
tom1019[VIP][ADMIN] #1248 | ma 19:38
Nagyon fogd vissza magad, mert te is elkezdted magad alatt vágni a fát ! (ez egy baráti figyelmeztetés volt!)
Válasz dako84 üzenetére (ma 19:24)
dako84 | ma 19:24
Te rendkívül ellenszenves vagy velem, és azt sem értem miért tiltottál! gondolom nem vagyok szimpatikus! ez van! amúgy gyenge a felfogásom! valamit nehezen értek meg!

Ugrás az eredeti hozzászólásra

miért ne mondhatnám el a véleményem? ez egy fórum, ahol ilyenekre kellene lehetőséget adni, és nem fenyegetésekkel megfosztani attól! miért ha igazad van, vagy akármelyik adminnak, azt elismerem, de miért ne tehetném szóvá azt, amivel nem értek egyet! ha más megteheti, akkor én miért nem? itt már lassan semmit se lehet csinálni! Törté-net-nek meg az a baja szerintem, hogy rögtön az új fórum elindulásánál kritizáltam a fórumot! Ti voltatok kíváncsiak a véleményünkre!
különben is az imént elismertem a gyorsaságot, és erre mit kapok? sejtem úgy gondolta, hogy irónikusan írtam azt a dicséretet, pedig nem! de nem foglalkozok vele többet.
mellesleg én kb. november óta vagyok itt, és Törté-net az új fórum óta lett nagyon aktív. ami egyáltalán nem baj, nehogy félre értsétek, de ez számomra még szokatlan!
remélem nem fogtok megsértődni, de nem is volt ez a célom, hogy megsértselek benneteket!
adios!
/ 93