Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 04. 05. csütörtök 10:35  #9
surdapapa surdapapa
szóval a topic címe pontosan:
Mit tennél meg azért, hogy szülő lehess?
ebbe volt egy elég vérre menő vitánk, ahol első sorban személyes érintettség miatt igencsak tele volt a tököm az agyament logikájával ...
2007. 04. 05. csütörtök 10:32  #8
surdapapa surdapapa
én sajnálnám, ha így lenne ... és nem jönnél!

csak kérlek olvasd el azokat az eszmefuttatásokat, amit a ki mit tenne meg, h gyereke legyen (nem tudom pontosan a topic) címét írt.
én onnantól kezdve az általa leírtakat feltartásokkal fogadtam.
és az kimondottan dühített amit Ő meg dako együtt csináltak

és pont. én nem akarok emiatt vitába szállni veletek, mert könnyen lehet tényleg nincs igazam és az első felindulásom alapján ítéltem meg Őt!

Penetratos kérlek maradj közöttünk, így is nagyon sok mindenkit veszítettünk már el!
persze a döntés a tiéd!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:30
Meglátásom szerint, nagyon kezd átmenni ez a fórum egy zárt klán játékszerévé. Akik egy kicsit is értelmesebbek az átlagnál, de bizonyos dolgokban más nézeteket vallanak mint az adminok, és ennek hangot is mernek adni, repülnek innét. Aki "offolja" az off topikot, tiltják, mert nem szimpi, aki a figyelemfelhivások topikot barmolja szét, hónapok óta, max. figyelmeztetik. Két ember nyilvános vitáját követően a trágárabb, obszcén, gyűlőlködő szavakat használót megintik, a visszafogottabbat tiltják. Stb. Ha így folytatódik, hamarosan kialakul a valóban új fórum: A négy admin, és baráti köre,/kb.15-20-ember/ plussz a beugrók az egymondatos hozzászólásaikkal.
Hp ez ellen emelte fel a hangját, bár Ő is tudta semmi esélye, de legalább megpróbálta. Példája után, gondolom, több ember nem lesz aki nemtetszésének adna hangot, így már valóban semmi akadálya az új fórum zökkenőmentes működésének. Gratulálok!
/engem nem kell tiltani, innéttől elfelejtettem a jelszavam/
2007. 04. 05. csütörtök 08:30  #7
Penetrator Penetrator
Meglátásom szerint, nagyon kezd átmenni ez a fórum egy zárt klán játékszerévé. Akik egy kicsit is értelmesebbek az átlagnál, de bizonyos dolgokban más nézeteket vallanak mint az adminok, és ennek hangot is mernek adni, repülnek innét. Aki "offolja" az off topikot, tiltják, mert nem szimpi, aki a figyelemfelhivások topikot barmolja szét, hónapok óta, max. figyelmeztetik. Két ember nyilvános vitáját követően a trágárabb, obszcén, gyűlőlködő szavakat használót megintik, a visszafogottabbat tiltják. Stb. Ha így folytatódik, hamarosan kialakul a valóban új fórum: A négy admin, és baráti köre,/kb.15-20-ember/ plussz a beugrók az egymondatos hozzászólásaikkal.
Hp ez ellen emelte fel a hangját, bár Ő is tudta semmi esélye, de legalább megpróbálta. Példája után, gondolom, több ember nem lesz aki nemtetszésének adna hangot, így már valóban semmi akadálya az új fórum zökkenőmentes működésének. Gratulálok!
/engem nem kell tiltani, innéttől elfelejtettem a jelszavam/
2007. 04. 05. csütörtök 08:21  #6
surdapapa surdapapa
azért mielőtt felmagasztalod kérlek olvasd el a hsz-eit, a ki mit tenne meg egygyermekért topicban. mikor vazi dicsérte akkor is nehezen tudtam magamban tartani (inkább időm hiányában nem írtam) ezen véleményem.

maradjunk annyiban, h nagyon soxor elég érdekes volt az életfelfogása, a viselkedése pedig egyenesen bicskanyitogató volt. és itt jön képbe dako is, mert alapból vele tényleg semmi baja nem vol az embernek (bár lehet neked igen?), de amit homeval műveltek az kimondottan idegesítő volt!

elég az ilyen viselkedés a nagypolitikában, nem azért jöttünk/jövünk ide, h ugyanazt lássuk, mint a való életbe.
sok esetben az egyiknek csak azért nem tetszett bizonyos hsz, mert a másikuk mondta.
mondom a home-dako viselkedés olyan, mint a politukában a Fidesz-MSZP viselkedés ...
és ezt megint nem folytatom

de nem akarom az ilyen ovodás viselkedést itt is!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 00:10
Új fórum - új szempontok. Letelt a "bocikám-bocikám" időszak, rendnek köll lenni!
Egy jótanács, csak Neked: Homepictures-t tiltani KELLETT, nem volt más választás, túllépett azon a bizonyos képzeletbeli határon, ha olvastad uccsó levelét, önmaga is beismerte, h az adminnak nem volt választása. Ha szó nélkül hagyja a dolgokat, olyan precedenst teremt, ami a későbbiekben nagyon káros lehetett volna az egész fórumra nézve.
Viszont sajnálja is, mert egy aktív, helyenként jó fórumost vesztettünk el. Ha félretesszük meglévő emberi hibáit (övé legyen az uccsó szó, és ennek megszállott hajszolása; gyakori tévedhetetlenségébe vetett megingathatatlan hite; veszekedései), akkor azért láthatjuk, h nem egy hülyegyerek hp, soxor nagyon okosat és értelmeset írt, sokaknak segített, szóval bizonyos szempontból kár érte.
Ha ezt felfogod, hogy az admin nem tehett mást, tiltania kellett, de emellett (ahogy le is írta) sajnálja hp-t, akkor értsd meg: most egy ideig ne kekeckedj az adminokkal, se tommal,se vazival. Mert valahol (alkalmazott pszichológia, bevallva vagy bevallatlanul) téged is okként láthatnak a tiltás mögött. Ne érts félre, ez egy baráti jótanács, de most nagyon könnyen tiltást kaphatsz, akár egyetlen rossz szavad miatt is. Kicsit pihentess a Figyelem topicban, az OFF-ban, 1 hét után leül a téma, és nem lesznek ennyie ingerültek.
Vágod? Jót akarok neked, most ne hergeld az adminokat a legkisebb mértékben se! Kérlek!
2007. 04. 05. csütörtök 00:10  #5
DrAnthony DrAnthony VIP
Új fórum - új szempontok. Letelt a "bocikám-bocikám" időszak, rendnek köll lenni!
Egy jótanács, csak Neked: Homepictures-t tiltani KELLETT, nem volt más választás, túllépett azon a bizonyos képzeletbeli határon, ha olvastad uccsó levelét, önmaga is beismerte, h az adminnak nem volt választása. Ha szó nélkül hagyja a dolgokat, olyan precedenst teremt, ami a későbbiekben nagyon káros lehetett volna az egész fórumra nézve.
Viszont sajnálja is, mert egy aktív, helyenként jó fórumost vesztettünk el. Ha félretesszük meglévő emberi hibáit (övé legyen az uccsó szó, és ennek megszállott hajszolása; gyakori tévedhetetlenségébe vetett megingathatatlan hite; veszekedései), akkor azért láthatjuk, h nem egy hülyegyerek hp, soxor nagyon okosat és értelmeset írt, sokaknak segített, szóval bizonyos szempontból kár érte.
Ha ezt felfogod, hogy az admin nem tehett mást, tiltania kellett, de emellett (ahogy le is írta) sajnálja hp-t, akkor értsd meg: most egy ideig ne kekeckedj az adminokkal, se tommal,se vazival. Mert valahol (alkalmazott pszichológia, bevallva vagy bevallatlanul) téged is okként láthatnak a tiltás mögött. Ne érts félre, ez egy baráti jótanács, de most nagyon könnyen tiltást kaphatsz, akár egyetlen rossz szavad miatt is. Kicsit pihentess a Figyelem topicban, az OFF-ban, 1 hét után leül a téma, és nem lesznek ennyie ingerültek.
Vágod? Jót akarok neked, most ne hergeld az adminokat a legkisebb mértékben se! Kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 04. szerda 19:51
tom1019[VIP][ADMIN] #1248 | ma 19:38
Nagyon fogd vissza magad, mert te is elkezdted magad alatt vágni a fát ! (ez egy baráti figyelmeztetés volt!)
Válasz dako84 üzenetére (ma 19:24)
dako84 | ma 19:24
Te rendkívül ellenszenves vagy velem, és azt sem értem miért tiltottál! gondolom nem vagyok szimpatikus! ez van! amúgy gyenge a felfogásom! valamit nehezen értek meg!

Ugrás az eredeti hozzászólásra

miért ne mondhatnám el a véleményem? ez egy fórum, ahol ilyenekre kellene lehetőséget adni, és nem fenyegetésekkel megfosztani attól! miért ha igazad van, vagy akármelyik adminnak, azt elismerem, de miért ne tehetném szóvá azt, amivel nem értek egyet! ha más megteheti, akkor én miért nem? itt már lassan semmit se lehet csinálni! Törté-net-nek meg az a baja szerintem, hogy rögtön az új fórum elindulásánál kritizáltam a fórumot! Ti voltatok kíváncsiak a véleményünkre!
különben is az imént elismertem a gyorsaságot, és erre mit kapok? sejtem úgy gondolta, hogy irónikusan írtam azt a dicséretet, pedig nem! de nem foglalkozok vele többet.
mellesleg én kb. november óta vagyok itt, és Törté-net az új fórum óta lett nagyon aktív. ami egyáltalán nem baj, nehogy félre értsétek, de ez számomra még szokatlan!
remélem nem fogtok megsértődni, de nem is volt ez a célom, hogy megsértselek benneteket!
adios!
2007. 04. 04. szerda 19:51  #4
Törölt felhasználó (69371)
tom1019[VIP][ADMIN] #1248 | ma 19:38
Nagyon fogd vissza magad, mert te is elkezdted magad alatt vágni a fát ! (ez egy baráti figyelmeztetés volt!)
Válasz dako84 üzenetére (ma 19:24)
dako84 | ma 19:24
Te rendkívül ellenszenves vagy velem, és azt sem értem miért tiltottál! gondolom nem vagyok szimpatikus! ez van! amúgy gyenge a felfogásom! valamit nehezen értek meg!

Ugrás az eredeti hozzászólásra

miért ne mondhatnám el a véleményem? ez egy fórum, ahol ilyenekre kellene lehetőséget adni, és nem fenyegetésekkel megfosztani attól! miért ha igazad van, vagy akármelyik adminnak, azt elismerem, de miért ne tehetném szóvá azt, amivel nem értek egyet! ha más megteheti, akkor én miért nem? itt már lassan semmit se lehet csinálni! Törté-net-nek meg az a baja szerintem, hogy rögtön az új fórum elindulásánál kritizáltam a fórumot! Ti voltatok kíváncsiak a véleményünkre!
különben is az imént elismertem a gyorsaságot, és erre mit kapok? sejtem úgy gondolta, hogy irónikusan írtam azt a dicséretet, pedig nem! de nem foglalkozok vele többet.
mellesleg én kb. november óta vagyok itt, és Törté-net az új fórum óta lett nagyon aktív. ami egyáltalán nem baj, nehogy félre értsétek, de ez számomra még szokatlan!
remélem nem fogtok megsértődni, de nem is volt ez a célom, hogy megsértselek benneteket!
adios!
2007. 04. 04. szerda 07:56  #3
Moncy Moncy
Most így első nekifutásra a gondolataimat ha leírnám kivívnám Én is a tiltást...
Inkább most szépen megreggelizem, megiszom a forró csokimat, elmegyek dolgozni, és estefele nyomdafestéket elbíró módon offolok wink

További szép napot mindenkinek!
2007. 04. 04. szerda 07:48  #2
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Ide várjuk az öszes adminokkal kapcsolatos problémát, észrevételt, normális stilusban. smile
ma 16:45  #1
/ 93