Mikor lesz GG-buli? Már én is kíváncsi vagyok
Nekünk is érkezett meghívó,de nem volt jó az ip. és e-mailben lemondtuk.Utána úgy alakult, hogy mégis tudtunk volna menni,de amikor újra jeleztük a részvételi szándékunkat,akkor már nem kaptunk választ...
okés majd ha kapok meghívót, anélkül, hogy beküldenék bármit is, akkor elmegyek
akkor tulajdonképpen be is zárhatom a topicot...nem nagyon ír senki a témáról...ugye?
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor tulajdonképpen be is zárhatom a topicot...nem nagyon ír senki a témáról...ugye?
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 17:40
El kellett volna jönni, oszt most nem furdalná annyira az oldaladat a kíváncsiság!!!
El kellett volna jönni, oszt most nem furdalná annyira az oldaladat a kíváncsiság!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:24
ejhhh a manóba
hát már akkora lyuk van az oldalamon, mert mindenki csak dícséri, meg dícséri, de valahogy konkrét dolgot még senki nem írt...pedig én aaaaannyira, de aaaaaannyira kiváncsi lennék
(lehet, hogy nem is történt semmi érdekes? )
hát már akkora lyuk van az oldalamon, mert mindenki csak dícséri, meg dícséri, de valahogy konkrét dolgot még senki nem írt...pedig én aaaaannyira, de aaaaaannyira kiváncsi lennék
Szívesen elmennék egy ilyen GG bulira ha lesz ilyen.
ejhhh a manóba
jaj,bocsi'....igazán félreértelmeztem...a képet beküldő párok találkozója volt....bocsánat,ha támadásként jött le.
sajna' nem kaptam:(
remélem,+' találkozunk (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem,+' találkozunk (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
levél meg hivásos volt
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 19:14
jaj,mit látok....de sajnálom,h. nem jövök gyakrabban ide;szívesen elmentem volna.
jaj,mit látok....de sajnálom,h. nem jövök gyakrabban ide;szívesen elmentem volna.
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 19:47
Baromi jó volt a 21-i ggbuli!!!
Sajnálhatja mindenki aki nem vett rajta részt!
Igazából kíváncsi lennék arra, hogy aki jelentkezett, de nem jött el, az mit gondol, miről maradt le?
Egy biztos, ha lesz következő, mi ott leszünk, az tuti!
Sajnálhatja mindenki aki nem vett rajta részt!
Igazából kíváncsi lennék arra, hogy aki jelentkezett, de nem jött el, az mit gondol, miről maradt le?
Egy biztos, ha lesz következő, mi ott leszünk, az tuti!
Most látom hogy indult a GG buliról topik. Mi is ott voltunk és mondhatom fergeteges volt. Én lehet nem is bánom hogy nem voltak olyan sokan így talán kicsit közelebbről megismerhették egymást a párok. Ha lesz következő, mi is ott leszünk.
najo kaphatok egy kis pontositást
- buli azoknak szerveződőt akik magukrol képet tőltőtek fel(és nem kismalac és egyéb)
- zártkőrüvolt meghivás alapján tehát csak azok kaptak meghivott akki tőltőtek fel magukrol.
mivel gg buli gondolhatjátok, hogy milyen volt és itt nem a chates legnagyobb mell kivágás bulikra gondolok
- buli azoknak szerveződőt akik magukrol képet tőltőtek fel(és nem kismalac és egyéb)
- zártkőrüvolt meghivás alapján tehát csak azok kaptak meghivott akki tőltőtek fel magukrol.
mivel gg buli gondolhatjátok, hogy milyen volt és itt nem a chates legnagyobb mell kivágás bulikra gondolok
ha a nappaliban elfért több, mint 26000 hsz, akkor csak jut hely a te szaftos sztoridnak is naaaaaaaaaa ne kéresd már magadat
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:17
Hát egy buli után milyen sztori lehetne?
Persze, hogy csak szaftos, dehát azért itt elég kevés lenne a hely, ha mindent elmesélnék!!!
Persze, hogy csak szaftos, dehát azért itt elég kevés lenne a hely, ha mindent elmesélnék!!!
Hát egy buli után milyen sztori lehetne?
jó, hogy tegnap vazi fent volt, és írt a topicba majdnem bezártam az indító hsz után azt hittem valami szexőrült megnyitotta a sokadik gg bulis topicot
van valami jó kis szaftos sztoritok az otthonmaradottak szívfájdítására? (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
van valami jó kis szaftos sztoritok az otthonmaradottak szívfájdítására? (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:27
Minden beküldő kapott rá e-mail-ben értesítést és az alapján lehetett rá jelentkezni!
20 pár jelentkezett is, amiből 2 pár mondta le, ott voltunk összesen 14-en (6 pár+2 szerkesztő
a többiek meg egyszerűen nem jöttek el!!!!
Talán féltek?
Vagy egyszerűen nem vállalják magukat!
20 pár jelentkezett is, amiből 2 pár mondta le, ott voltunk összesen 14-en (6 pár+2 szerkesztő
Talán féltek?
Persze, hogy el kell fogadni azokat akik őrzik az inkognitójukat!
Én nem azokat kritizáltam akik visszamondták a bulit, hanem azokat, akik jelentkeztek, de nem jöttek el és még csak egy sms-t sem dobtak a szervezőnek, hogy "bocs, de mégssem jövünk"!
Szerintem ennyi lett volna a minimum!
Én nem azokat kritizáltam akik visszamondták a bulit, hanem azokat, akik jelentkeztek, de nem jöttek el és még csak egy sms-t sem dobtak a szervezőnek, hogy "bocs, de mégssem jövünk"!
Szerintem ennyi lett volna a minimum!
Hogy mi volt?
Hát először is nagyon-nagyon jó, bevállalós társaság, és egy nagyon jó hangulatú este "vetélkedővel"!!!
Várakozásaimat felülmúlta az este!!!
Mi a párommal, biztosan ott leszünk legközelebb is!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát először is nagyon-nagyon jó, bevállalós társaság, és egy nagyon jó hangulatú este "vetélkedővel"!!!
Várakozásaimat felülmúlta az este!!!
Mi a párommal, biztosan ott leszünk legközelebb is!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 25. szerda 18:15
én küldtem be képeket 2-szer is, de kb. 2 hónap után asszem töröltettem őket, oszt még is kaptam meghívót! valaki meséljen már mi volt ott! lehet legközelebb ellesek, de párom az úgysem lett volna! így még jó, hogy nem mentem!
én küldtem be képeket 2-szer is, de kb. 2 hónap után asszem töröltettem őket, oszt még is kaptam meghívót! valaki meséljen már mi volt ott! lehet legközelebb ellesek, de párom az úgysem lett volna! így még jó, hogy nem mentem!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 18:09
Így már értem Tehát aki küldött be képet-videót, az lett meghívva.
Akkor erre mi sosem leszünk, mert a publikus képeinken sok a takarás
Akkor erre mi sosem leszünk, mert a publikus képeinken sok a takarás
Így már értem Tehát aki küldött be képet-videót, az lett meghívva.
Akkor erre mi sosem leszünk, mert a publikus képeinken sok a takarás (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor erre mi sosem leszünk, mert a publikus képeinken sok a takarás (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:27
Minden beküldő kapott rá e-mail-ben értesítést és az alapján lehetett rá jelentkezni!
Talán féltek?
Talán féltek?
Talán féltek?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán féltek?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:20
Vazi, az én hsz-emet kitörölted.
Most szombaton volt? Hol volt meghírdetve?
Most szombaton volt? Hol volt meghírdetve?