Mindkettő igaz, mi vállaljuk magunkat, az életet pedig addíg élvezzük, amíg lehet!
70 évesen járókeretben, már hiába akarunk élvezkedni, akkor már nem fog menni!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
70 évesen járókeretben, már hiába akarunk élvezkedni, akkor már nem fog menni!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 20:20
nagyon jokat halotam a bulirol szerintem jok vagytok. bátrak, értékelem vagy csak élvezitek az életet?
Ha nem nyilvános volt, akkor meg miért van egy saját topicja?
Szerk:
bocs, helyezd át légyszi a hsz-t az adminok fogadóórájába, mert szvsz oda való
Szerk:
bocs, helyezd át légyszi a hsz-t az adminok fogadóórájába, mert szvsz oda való
A buli tényleg jó volt, és sajnos sokan nem jelentek meg...No comment
sehol egyededi szervezésű
volt szervező hivot meg ráembereket
nem a ti kalaszikus bulitok volt kőzesem volt hozzá ez teljesen más .. (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
volt szervező hivot meg ráembereket
nem a ti kalaszikus bulitok volt kőzesem volt hozzá ez teljesen más .. (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:20
Vazi, az én hsz-emet kitörölted.
Most szombaton volt? Hol volt meghírdetve?
Vazi, az én hsz-emet kitörölted.
nagyon jokat halotam a bulirol szerintem jok vagytok. bátrak, értékelem vagy csak élvezitek az életet?
(Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 19:47
Baromi jó volt a 21-i ggbuli!!!
Sajnálhatja mindenki aki nem vett rajta részt!
Igazából kíváncsi lennék arra, hogy aki jelentkezett, de nem jött el, az mit gondol, miről maradt le?
Egy biztos, ha lesz következő, mi ott leszünk, az tuti!
Igazából kíváncsi lennék arra, hogy aki jelentkezett, de nem jött el, az mit gondol, miről maradt le?
szerintem legkőzelebb az lesz csak a valos jelentkező aki ki is fizeti ellőre
remélem hogy lesz kővetkező
csak akki nem jőttek el szégyeljék magukat szervező kibérelte a helyet és le is foglata fixre mindent és csak ketten voltak akki vissza is mondták tellon és a tőbbi? (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
csak akki nem jőttek el szégyeljék magukat szervező kibérelte a helyet és le is foglata fixre mindent és csak ketten voltak akki vissza is mondták tellon és a tőbbi? (Ez egy válasz muri1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 19:47