Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 03. 26. szerda 17:05  #38
nöstényördög nöstényördög
Jakupcsek műsora meg híven tükrözi a mai elvárásokat - hogyan tudunk minnél jobban megalázni valakit és természetesen csak a szexuális kérdések tekintetében! Ha fizetnének sem mennék bele ilyen dologba, aki meg oda megy az megérdemli.

Jancsi bácsi miért nem akar oda menni?! A normális ember nem vállalja be szerintem. Akik ott megjelennek valamilyen szinten magamutogatók és ők maguk akarják a szennyest megmutogatni. Akkor tegyék de utána ne kezdjenek el sírni hogy így megalázták meg úgy. Nem volt kötelező!!! Természetesen a 20 milkát zsebre vágta volna nem szólt volna egy szót sem?! UGye?! vagy rosszul látom már megint!
2008. 03. 26. szerda 17:03  #37
nöstényördög nöstényördög
A hűségről és őszinteségről: nálam ez az alapja mindennek. Furcsán hallgatom, olvasom azokat akik megcsalják a párjukat. A pasik hivatkoznak minden féle ösztönre stb. DE véleményem az hogy ha nem akarja megbántani, megalázni a másikat akkor nem teszi meg, ha meg igen nincs miről beszélni.

ja a másik csak egy szexre kellett, miért nem szexel egy jót az aktuális párjával, ja vagy az nem jó akkor minek él párkapcsolatban, minek tart barátnőt?! ja hogy legyen ki mos, főz, takarít rá - tartson bejárónőt!

De hozzá teszem azokat a nőket is lenézem akik hozzá mennek egy pasihoz akinek van pénze utána meg az utca, vagy város összes hímtagját végig járják. Egye meg amit főzöt címszóval vállalja fel azt akit választott ilyen olyan alapon, vagy az már nem kóser?!

Lehet hogy kicsit nyers voltam de a mai magyar viszonyokat nem értem és nem is akarom megérteni, mi szerint az a divat hogy mindenki mindenkivel és az a menő ha szeretőt tart meg mindenkivel összeszűri a levet, bocsánat...
2008. 03. 26. szerda 16:24  #36
MrEnigma MrEnigma
Ha tehetem megkeresem neten a szerződést, és linkelem. HA megtalálom.
A konkrétumokról reggel a Bumerángban hallottam, ahova betelefonált névtelenül egy nő aki úgymond kispados a játékban, az előzetes rostákon átment, és úgy néz ki van elég kellemetlen dolog az életében (és főleg a nemi életében), amit aztán feltehetnek neki 1-2 millió ember előtt. smile Ő mesélt a szerződésről is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 03. 26. szerda 15:22
wow2 ...nabazz...akkor ezek nem normálisak--mondjuk, 1 ilyen műsorba való jelentkezés is abszurd dolog....ráadásul simán le is alázzák az embert gonosz2
2008. 03. 26. szerda 15:22  #35
wow2 ...nabazz...akkor ezek nem normálisak--mondjuk, 1 ilyen műsorba való jelentkezés is abszurd dolog....ráadásul simán le is alázzák az embert gonosz2
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 26. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 10:19
Na ezt a műsort ne említetted volna.
Az egy undorítós szar.
Láttad milyen szerződést iratnak alá velük?
Kvázi az összes méltósághoz való jogodról, sőt már már az emberi jogaidról mondasz le, egy nagyon fals szerződésben amit ügyvéd nem látott.
Aztán ha meggondolod magad, hoyg neked ciki a műsor, akkor 20 millával tartozol (azaz a főnyereménnyel még akkoris ha kibuksz a milliósnál).
2008. 03. 26. szerda 10:19  #34
MrEnigma MrEnigma
Na ezt a műsort ne említetted volna.
Az egy undorítós szar.
Láttad milyen szerződést iratnak alá velük?
Kvázi az összes méltósághoz való jogodról, sőt már már az emberi jogaidról mondasz le, egy nagyon fals szerződésben amit ügyvéd nem látott.
Aztán ha meggondolod magad, hoyg neked ciki a műsor, akkor 20 millával tartozol (azaz a főnyereménnyel még akkoris ha kibuksz a milliósnál).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 22:46
Szerintem jó példa erre a Jakupcsek műsora:mindenkinek vannak titkai
2008. 03. 20. csütörtök 00:01  #33
Törölt felhasználó (73612)
ez igaz mindenkinek vannak titkai de ha valakiben megbizol és melletted áll akkor elfogad olyannak amilyen vagy és a titkaiddal együtt,ha ugy van el lehet mondani ami olyan,csak az elején kell mert ha közben derü ki az gáz is tud lenni jobb megelözni a bajt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 22:46
2008. 03. 19. szerda 22:46  #32
2008. 03. 19. szerda 19:37  #31
Zsuzska77 Zsuzska77
ma azt tapasztalni, hogy mindenki mindenkivel szexel. elég rossz ez, szerintem hosszú távon mindenki megcsömörlik. egy ideig habzsolják az életet, de nem hiszem, hogy ez elégíti ki az életüket.
rám is nagyon sok pasi gerjed, tök élvezem, de utána rájövök,hogy mit is érek az oviból, suliból, melóhelyemről összeszedett apukákkal... semmit.
így nagyon le sem állok velük.
én szeretnék azért egy őszinte társat találni!!
2008. 03. 11. kedd 12:04  #30
lapci lapci
Az őszinteség szerintem fontos egy kapcsolatban, ha valamelyik fél már nem őszinte akkor már valami baj van. Mi egy elég nyitott kapcsolatban élünk párommal, de mindent megbeszélünk. Ha barátnőm lefekszik másik pasival még azt is el szokta mesélni milyen volt vele, és én is őneki elmesélek mindent. A "hűség" nálunk nincs mivel nyitott kapcsolatban élünk, és ez így mindkettőnknek megfelel.
2007. 11. 17. szombat 08:16  #29
Törölt felhasználó (3482)
A hűség és az őszinteség... A hűséggel a legnagyobb gond az, hogy a két nemnek alapvetően más a " természet által adott feladata". Míg a nőnek ugye a legjobb férfit kell megtalálni, hogy a lehető "legéletrevalóbb" gyereket hozza a világra, addig a férfinek -ugye mert ő a legtökéletesebb- a lehető legtöbb utódot kell létrehoznia. Ez tán a legnagyobb késztetés a "hűtlenségre", és ez nem tízezer éves ösztön, meg nem is 100ezer, hanem amióta létezik nőstény és hím ez van.
Ez a készetés egy utód megszületésével talán elmúlik mert fel kell nevelni, fel kell készíteni az életre, ez az embernél 14-16 éves korig tart, gondolom én.
Az őszinteség meg sajnos nem mindenkinek adatott meg. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy sokkal "jobban" veszük a hűtlenséget,ha azt őszintén elmondják, mintha csak érezük a szart a levegőben, de csak a "nincs semmi", vagy a "csak fáradt vagyok" válaszokat kapjuk a klaszikus "mi a baj" kérdésre. Ezzel nem azt mondom, hogy a hűtlenség megbocsátható, de legalább kisebb az esély, hogy az exedből szemét disznó vagy rohadt kurva legyen... smile
Elég zavaros lett, de tán érthető mire akok kilyukadni...
2007. 11. 16. péntek 20:36  #28
yanee84 yanee84
lenne erről egy történetem,de én biztos elmaradott és régimódi vagyok.

biztos,hogy jó az, ha a kislányok meg kisfiúk játszanak olyan dologgal,amiből még kisebb gyerekek jöhetnek úgy a világra,hogy abban a pillanatban eldől, hogy jövőjük,esélyük a normális életre egyenlő a nullával,hisz a szüleik is gyerekek?? lehet védekezni,igen, lehet "rendes" helyett análszexszel kezdeni... de miért jó,ha az embernek 20-25 éves korára már a kedve is elmegy a szextől,mert "megunta", már kipróbált mindent,már 10 éve csinálja.
a másik véglet meg: 25-30 éves koráig szűz, fogalma nincs a világ dolgairól és perverz szeletelős erőszakolós gyilkos lesz.
valami középút kéne,csak szerintem ez ma nem "trendi",unalmas...
2007. 11. 16. péntek 12:37  #27
MrEnigma MrEnigma VIP
A hűség és őszinteség jó dolog.
Megnyugtató tudni, hoyg amíg a párod az a rohadt szemét disznó, vagy épp utolsó ócska kurva megcsalt addig te ellen tudtál állni. Meg csillapítja a kihagyott lehetőségek felett érzett hmm, talán "fájdalmat".

De most komolyan. Cinikus amit írok tudom, de az ember évtízezredek alatt alakult ki és alapvetően poligám létforma. A civilizáció meg a monogámiát erőlteti. Vajon melyik győz? Egy pár ezer éves szokás, vagy egy több tízezer éves ösztön, amit még a hormonok is kellően megtámogatnak?

Alapvetően bukott dolog. Persze lehet ódákat zenegnei hűségről meg mellette állást foglalni. Persze én is egy feltétlenül hűséges lánykát keresek. Sőt olyan hűséges lánykát akinek én vagyok az elős és egyetlen. (Ha már sovinizmus akkor adjunk neki. wink )
De mai lányok közül hol találunk olyat aki azt mondja neki az anál nem ok mert neki az már perverz? Amikor a mai csajok közt an aki 12-13 éves korától cisnálja seggbe csakhogy az első igazit majd a megfelelő srácnak adja. (Tudok erre TÖBB élő példát is sajna, és ezek a lányok lenézik a kurvákjat... pfff a kis hülyék.)

Hűség őszinteség. Szép dolog. De fene tudja mennyire működik ez ma már. Ha nem lenne TV, meg net, meg egyéb "médiákok" akkor lenne esély a "normális" monogám kapcsolatnak. De így amikor jobbról balról stimulálják az embert, csoda ha egy párkapcsolatban élő srác nem fordul meg egy dögös cica után (aki kirakta mindenét), mert a változatosság ugye gyönyörködtet, meg a kíváncsiság is csak dolgozik. wink
2007. 11. 13. kedd 20:19  #26
Törölt felhasználó (25630)
sziasztok!
A mai világban ezek a fogalmak elcsépeltnek tűnhetnek, pedig nagyon nem azok. Igazából mindenki tudja, érzi, hogy egy hosszú kapcsolat elképzelhetelen őszinteség nélkül. Nagyon sajnálom, hogy nem mindekinek adatik meg egy őszinte, hűséges társ. Én sokáig egyedül éltem mert nem találtam meg, idén nyáron viszont rátaláltam és a világ minden kincséért meg nem csalnám, be nem csapnám. Csak azt tudom mindenkinek tanácsolni, addig becsülje meg a párját, amíg lehetősége van rá. wink
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 13:37
Hűséges és őszinte voltam, vagyok, leszek...
És mire megyek vele?
Viszont nyugodtan térek nyugovóra..

Ha valaki hűséges, őszinte az a baj, ha nem az a baj...
Tulajdonképpen senkinek semmi soha nem jó...

Az igazság? Odaát van...
wink
2007. 11. 13. kedd 19:47  #25
zelli zelli
Sajnos, amikor a topicot nyitottam, még nagyon azt hittem, hogy többen vannak, akiknek ezek az értékek számítanak.
No, azt a hitem talán sosem vesztem el, hogy vannak még megbízható emberek akár szerelemben, akár barátságban, szinte bármilyen emberi kapcsolatban. De nagyon nehéz Őket megtalálni. wink
(Ez egy válasz mano100 üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 19:25
Én hiába vagyok őszinte, ha a hozzám közel állók egyike sem az.
2007. 11. 13. kedd 19:25  #24
mano100 mano100
Én hiába vagyok őszinte, ha a hozzám közel állók egyike sem az.
2007. 09. 29. szombat 13:23  #23
Freeke7 Freeke7
Basszus!!
Mivel lehet letakarítani azt az újnyomot a monitoromról? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47519)
2007. 05. 07. hétfő 15:01
Az őszinteség annyira alapvető fogalom, hogy nem is értem miért és hogyan alakult ki a hazugság.
Na, jó! Ez nem igaz, de valójában, ha belegondolok csak a hit, vagy a vallás analógiája jut az eszembe róla.
Mármint, hogy tényleg létezik-e ilyen.
Talán egyszer feltámad...
Imádkozzunk híveim...
Érintsd meg a képernyőt...
(Bocs, ma kicsit szkeptikusan keltem)
2007. 09. 28. péntek 19:15  #22
beazoli beazoli
Én a feleségemnek azt sem hiszem el ha köszön, így nem is csalódok benne, meg tudom, hogy mikor hazudik nekem (ha mozog a szája). Akinek hüséges és őszinte párja van annak minden adott, hogy boldog legyen ebben a ro..dt életben, és becsülje meg mert elég ritka az ilyen és ez biztos!
2007. 09. 28. péntek 18:06  #21
cicamica26 cicamica26
Tapasztalataim alapján a hűség nem magától értetőd a mai társas kapcsolatokban.Itt nem feltétlen a párkapcsolatokra gondolok,hanem például a szülő gyerek kapcsolatra.Ha már a szüleinkkel sem vagyunk őszinték, akkor milyen jogon várjuk el azt,hogy velünk azok legyenek!
2007. 05. 07. hétfő 15:01  #20
Törölt felhasználó (47519)
Az őszinteség annyira alapvető fogalom, hogy nem is értem miért és hogyan alakult ki a hazugság.
Na, jó! Ez nem igaz, de valójában, ha belegondolok csak a hit, vagy a vallás analógiája jut az eszembe róla.
Mármint, hogy tényleg létezik-e ilyen.
Talán egyszer feltámad...
Imádkozzunk híveim...
Érintsd meg a képernyőt...
(Bocs, ma kicsit szkeptikusan keltem)
2007. 05. 07. hétfő 04:45  #19
zimmi zimmi VIP
3 éve vagyunk együtt.Barátnőm sokat hazudozott eleinte,megcsalt többször is,de mindig rájöttem.
Nem balféztam,nem hagytam el,megbeszéltük.Ital.
Segítettem neki,rászoktattam az őszinteségre,csak így lehet segítséget nyújtani.
Megkívántam 1 nőt mondtam neki holnap lefekszem 1 nővel.
Fájt neki,de megértette sokkal több dolgot néztem el neki.
Ma már kölcsönös,mindenben őszinték vagyunk ez kb 2,5 évet vett igénybe,hosszú folyamat.
Azóta a ragaszkodás,és a kapcsolat nagyon erős.
Ha szeretnénk testi vágyat kielégíteni megbeszéljük,és nem tiltjuk,mert az őszinteség miatt jobban szeretjük egymást,és másképp nem is lehet egy kapcsolatot fenn tartani.
/ 5