kijaza a Lujis Figo???? ha nem playmate akkor már csak a nyuszi maradt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 09. 06. csütörtök 11:13
Nekem meg...CSAK az audi...no és Luis Figo...de Ö nem playmate bombázo
Nekem meg...CSAK az audi...no és Luis Figo...de Ö nem playmate bombázo
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 11:09
"Az aki szép, reggel is szép"! /csárlisan/
Az AUDI nekem is tetszik!
Az AUDI nekem is tetszik!
"Az aki szép, reggel is szép"! /csárlisan/
Az AUDI nekem is tetszik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az AUDI nekem is tetszik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:30
ezt probáltam eddig is elmagyarázni...hogy egy playmate bombázo legyen a kétkilo festék nélkül is bombázo...
Ezért irtam, hogy csak Audival párositva jo
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:09
nézd már meg azt a középsö fotot Rola...pfff...hát az minden...csak nem egy dögös,igazán feltünést keltö és föleg nem playmate-jelölt bombázo...
ilyen szökeségek rohangálnak a plázákban..dögivel...
ezt probáltam eddig is elmagyarázni...hogy egy playmate bombázo legyen a kétkilo festék nélkül is bombázo...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:17
bizony-bizony mennyit jelent a retus és a fotoshop ...
a második képen nekem kimondottan randa!
megnéztem még 1* Kovács Ágotát /ha már ennyien dicséritek!/. télleg jó a teste, már ami látszik belőle. de fejügyileg ... hmmm nem voltam szemészeten még mindig ugyanazt látom.
de annyit még 1* hozzátennék: mind1ikükről 1 kép van bent, ami vagy jól sikerült, vagy nem ... lehet más szögből Ágotát se látnám Szandinak!
megnéztem még 1* Kovács Ágotát /ha már ennyien dicséritek!/. télleg jó a teste, már ami látszik belőle. de fejügyileg ... hmmm nem voltam szemészeten még mindig ugyanazt látom.
de annyit még 1* hozzátennék: mind1ikükről 1 kép van bent, ami vagy jól sikerült, vagy nem ... lehet más szögből Ágotát se látnám Szandinak!
bizony-bizony mennyit jelent a retus és a fotoshop ...
de annyit még 1* hozzátennék: mind1ikükről 1 kép van bent, ami vagy jól sikerült, vagy nem ... lehet más szögből Ágotát se látnám Szandinak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
de annyit még 1* hozzátennék: mind1ikükről 1 kép van bent, ami vagy jól sikerült, vagy nem ... lehet más szögből Ágotát se látnám Szandinak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:09
nézd már meg azt a középsö fotot Rola...pfff...hát az minden...csak nem egy dögös,igazán feltünést keltö és föleg nem playmate-jelölt bombázo...
ilyen szökeségek rohangálnak a plázákban..dögivel... (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen szökeségek rohangálnak a plázákban..dögivel... (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
De pörög a topic, de pörög!!! Jó ötlet volt az idei versenyzők betétele, kellemes és jó vita alakult ki ezügyben! De én is amondó vagyok, hogy idén szőke lesz a győztes!
1. Kovács Ágota
2. Józsa Gabriella
3. Metzker Viktória
Vagy nincs udvartartás?
2. Józsa Gabriella
3. Metzker Viktória
Vagy nincs udvartartás?
Mondjuk igy az Audival párositva már nekem is inkább tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 09. 05. szerda 15:10
Nekem még mindig Juhász Kata a kedvencem:
Nekem még mindig Juhász Kata a kedvencem:
Habár, mondjuk ez nem az optikai felszerelések reklmámozásának meghirdetett modellek kastingja
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 14:17
nemtom, de erről ez jut eszembe:
Te marcsa azé tecce nekem mer olyan bornyú szemeid vannak /talán a Mágnás Miskából?/...
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei!
Te marcsa azé tecce nekem mer olyan bornyú szemeid vannak /talán a Mágnás Miskából?/...
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei!
nemtom, de erről ez jut eszembe:
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 13:38
Sziasztok
megnéztem a képeket a playmatekről, mivel, hogy nem ismerem őket hát egy kicsit kutakodtam utánuk és Judák Tündére adnám a voksomat. Ne kérdezzétek, hogy miért ő mert magam sem tudom , talán a szemei .
megnéztem a képeket a playmatekről, mivel, hogy nem ismerem őket hát egy kicsit kutakodtam utánuk és Judák Tündére adnám a voksomat. Ne kérdezzétek, hogy miért ő mert magam sem tudom , talán a szemei .
Sziasztok
Akkor, Surdikám, gyere a nappaliba! Ott csak gyönyörködhetsz! És nem mondom el kit ismerek a szépség-szférában! Nincs is az ájviven!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:01
biztos? 10ből 5 nekem kifejezetten randa! aakor milyen lehetett a többi mint a miskolci postás a megaszarba?!!!
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!!
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!!
biztos? 10ből 5 nekem kifejezetten randa! aakor milyen lehetett a többi mint a miskolci postás a megaszarba?!!!
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:56
mit görcsöltök!
ugyis az nyer, akit a legjobban "futtatnak"!
de annak már nem sok köze van a legjobb/szebb szépséghez, leszámítva, hogy a döntőbe már viszonylag a legjobb csajok kerültek.
de annak már nem sok köze van a legjobb/szebb szépséghez, leszámítva, hogy a döntőbe már viszonylag a legjobb csajok kerültek.
mit görcsöltök!
Drága egyetlenem!
Te minden ilyen "hibát" a hiányomra akarsz kenni. Gyere, kenjünk inkább valami mást valahova máshova (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Te minden ilyen "hibát" a hiányomra akarsz kenni. Gyere, kenjünk inkább valami mást valahova máshova (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:40
szerelmetes sárl Te!
nem gondolod az a bajom, h -általad- elhanyagolt vagyok? de elolvastam, amit írtam: most se érzem, h bárkit is megsértettem volna azzal a kérdéssel, mert a 2 mondat egyben egy gondolatmenet ...
de sztem hagyjuk ezt! inkább bontsd ki a gyönyörű kebleden a ruhát hagy férjek a bimbóidhoz!
királylányos: surdapapa elvörösödött!
nem gondolod az a bajom, h -általad- elhanyagolt vagyok? de elolvastam, amit írtam: most se érzem, h bárkit is megsértettem volna azzal a kérdéssel, mert a 2 mondat egyben egy gondolatmenet ...
de sztem hagyjuk ezt! inkább bontsd ki a gyönyörű kebleden a ruhát hagy férjek a bimbóidhoz!
királylányos: surdapapa elvörösödött!
szerelmetes sárl Te!
királylányos: surdapapa elvörösödött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
királylányos: surdapapa elvörösödött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 09. 05. szerda 09:29
A felette lévő három kérdőjeles mondatra értettem, hogy megkérdőjelezzük mások ízlését...
Összesítem, csak még várok szavazatokat.
Összesítem, csak még várok szavazatokat.
A felette lévő három kérdőjeles mondatra értettem, hogy megkérdőjelezzük mások ízlését...
Összesítem, csak még várok szavazatokat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Összesítem, csak még várok szavazatokat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:10
botyánat..., de azt írtam számomra
de mi lenne ha összesítenéd a szavazatainkat, és a választás után összevetnénk?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése?
de mi lenne ha összesítenéd a szavazatainkat, és a választás után összevetnénk?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése?