Ez aranyos volt....!!!! +egy puszis smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
botyánat..., de azt írtam számomra
de mi lenne ha összesítenéd a szavazatainkat, és a választás után összevetnénk?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi lenne ha összesítenéd a szavazatainkat, és a választás után összevetnénk?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 09. 05. szerda 09:02
No, egy dolgot felesleges elkezdeni: egymás ízlését megkérdőjelezni, fikázni...
Szerintem hagyjuk az ilyen kommentárokat. Mindenki leírja, hogy neki ki tetszik, a többiek pedig nem szólnak ebbe bele. OK?
Szerintem hagyjuk az ilyen kommentárokat. Mindenki leírja, hogy neki ki tetszik, a többiek pedig nem szólnak ebbe bele. OK?
drágám a vének is! de Ti meg pláne!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:56
Szerintem, Nálatok a vén, nappalis csajok is bejönnek playmate-nak!!
Értem éééén....de a Szilvi sem szöke..és a cicijei sem müviek...tehát Ö is inkább a természetes kategoria....de ez csak az Én véleményem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 05. szerda 09:00
Nem azt írtam, hogy a playmate-ek dögösek, hanem hogy _én_ nem tudok elképzelni másféle lányt playmate-nek.
(Bódi Sylvi is elég bögyös maca egyébként.)
Amúgy tetszik a megfogalmazásod a divatos szépségről
No, egy dolgot felesleges elkezdeni: egymás ízlését megkérdőjelezni, fikázni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:00
ha lehet hinni a sormintának akkor szőke következik! Bódi Sylvi - 2002 -barna
Pantinchin Edina - 2003 -szőke
Ripli Zsuzsa - 2004 -barna
Hornyák Hajnalka - 2005 -szőke
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
Vikiben igazatok van. és abban is, h összhatásra az egyik legszebb. nekem mondjuk arcra a Judák Tünde a legszebb! de mellette télleg a két szöszi a favorit ...
de ne haragudjatok Agota???
számomra kimondottan randa!
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
Vikiben igazatok van. és abban is, h összhatásra az egyik legszebb. nekem mondjuk arcra a Judák Tünde a legszebb! de mellette télleg a két szöszi a favorit ...
számomra kimondottan randa!
Nem azt írtam, hogy a playmate-ek dögösek, hanem hogy _én_ nem tudok elképzelni másféle lányt playmate-nek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 09. 05. szerda 08:54
Drága..nézd meg az elözöleg gyöztes playmate-ket...nem igazán k...san dögösek...max Dundika(bár sztem akkor is volt Töle sokkal dögösebb csaj is)
manapság divat az a "hamu alatt lapul a tüz" cimü...szendeszüzes...de mindent bevállalos természetes szépség...
és nem tudom elhinni,hogy még mindig a szökék hoditanának
Nálam is az Aniko..és az Ágota...
manapság divat az a "hamu alatt lapul a tüz" cimü...szendeszüzes...de mindent bevállalos természetes szépség...
Nálam is az Aniko..és az Ágota...
ha lehet hinni a sormintának akkor szőke következik! Bódi Sylvi - 2002 -barna
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
számomra kimondottan randa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
számomra kimondottan randa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 05. szerda 08:43
Szerintem is Viki lesz a nyerő, én legalábbis egy bögyös, kurvás macát tudok elképzelni playmate-nek.
de be ám!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:56
a hajlam a hajlam
Lenkei Viki, Cser Franciska és Sonyák Szilvi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:54
légyszíves többes számba írd!
én írtam először, de a doki is megerősített ebben a hitemben!
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére!
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére!
Drága..nézd meg az elözöleg gyöztes playmate-ket...nem igazán k...san dögösek...max Dundika(bár sztem akkor is volt Töle sokkal dögösebb csaj is)
Nálam is az Aniko..és az Ágota... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam is az Aniko..és az Ágota... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 05. szerda 08:43
Szerintem is Viki lesz a nyerő, én legalábbis egy bögyös, kurvás macát tudok elképzelni playmate-nek.
légyszíves többes számba írd!
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 20:32
melyik hülye írta, hogy az ágota szandis???
gyuri: az ágota túl aranyos...belőle sose lesz playmate
egyébként: kik voltak eddig playmate-k? ööö...izééé...alulkultúrált vagyok ezen a téren...(csak dundika, meg lenkei viki jut eszembe)
egyébként: kik voltak eddig playmate-k? ööö...izééé...alulkultúrált vagyok ezen a téren...(csak dundika, meg lenkei viki jut eszembe)
Márki Zsuzsi és Lenkei Viki
na ők is biztonságba vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 03. hétfő 21:29
Íme a 2007-es playmate-jelöltek. Ha van kedvetek játszani, tippeljétek meg, hogy ki lesz a győztes, és azt is írjátok meg, hogy nektek ki a személyes kedvencetek.
Balogh Diána
Barczi Henriett
Bartha Adrienn
Endrődy Judit
Józsa Gabriella
Judák Tünde
Juhász Kata
Király Anikó
Kovács Ágota
Metzker Viktória
Mosolygó Orsolya
Rinnbacher Dolly
Balogh Diána
Barczi Henriett
Bartha Adrienn
Endrődy Judit
Józsa Gabriella
Judák Tünde
Juhász Kata
Király Anikó
Kovács Ágota
Metzker Viktória
Mosolygó Orsolya
Rinnbacher Dolly
Bódi Sylvi - 2002
Pantinchin Edina - 2003
Ripli Zsuzsa - 2004
Hornyák Hajnalka - 2005
Lenkei Viki - 2006
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Pantinchin Edina - 2003
Ripli Zsuzsa - 2004
Hornyák Hajnalka - 2005
Lenkei Viki - 2006
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 20:32
megmentettem.és aszem itt biztonságban van.
na megyek menteni. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
na megyek menteni. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem tutti,hogy Ágota fog nyerni...de egyelőre nm látom a képet... ...wakon lőttem... ...azzé ha máskor nm is holnap megnézem... ...
Bakter..bejött a kép...nagyon szép...kíwánom...wakon wazze...wakon!!!...weszek egy lottót...biztos is... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakter..bejött a kép...nagyon szép...kíwánom...wakon wazze...wakon!!!...weszek egy lottót...biztos is... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 03. hétfő 21:29
Íme a 2007-es playmate-jelöltek. Ha van kedvetek játszani, tippeljétek meg, hogy ki lesz a győztes, és azt is írjátok meg, hogy nektek ki a személyes kedvencetek.
Balogh Diána
Barczi Henriett
Bartha Adrienn
Endrődy Judit
Józsa Gabriella
Judák Tünde
Juhász Kata
Király Anikó
Kovács Ágota
Metzker Viktória
Mosolygó Orsolya
Rinnbacher Dolly
Balogh Diána
Barczi Henriett
Bartha Adrienn
Endrődy Judit
Józsa Gabriella
Judák Tünde
Juhász Kata
Király Anikó
Kovács Ágota
Metzker Viktória
Mosolygó Orsolya
Rinnbacher Dolly
jobb későn, mint soha!
lányoknál rövid és velős leszek: Metzker Viktória
(semmit nem tudok rólla, de első ránézésre és külsőségekre, őt tartom az egyik esélyesnek)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
lányoknál rövid és velős leszek: Metzker Viktória
(semmit nem tudok rólla, de első ránézésre és külsőségekre, őt tartom az egyik esélyesnek)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na bazze, időben válaszoltál...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 17:58
lehet hogy már nem, de a nyelve még valószínűleg működik!