Azéééé nem annyira, volt már olyan bula, amelyik egyikőnknek nem, vagy nem annyira jött be... Különben is, királylánykát nem szabad "meghátozni", kényeztetni kell, dédelgetni, babusgatni és elpaskolni a fenekét!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 09:12
Doki!
hogyan lehet az, h nőkről ennyire megegyezik a véleményünk
és a szóban forgó nőről mindkettőnk ezt gondolja sztem: hogy + hát!
és a szóban forgó nőről mindkettőnk ezt gondolja sztem: hogy + hát!
Doki!
és a szóban forgó nőről mindkettőnk ezt gondolja sztem: hogy + hát! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
és a szóban forgó nőről mindkettőnk ezt gondolja sztem: hogy + hát! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 19:24
Fejezd be surdi a mondatot!!!
Szerintem is királylányos sokkal
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
Fejezd be surdi a mondatot!!!
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 15:54
hagyd rá! úccse árulja el! a smúcigja!
királylány! nekem Te nála is ...
királylány! nekem Te nála is ...
Pro primo: smucig-geci vagyok, és nem árulom el a "forrásaimat". Hogy surdinak is igaza legyen.
Pro secundo: idegen honlapot én sem írhatok be ide (szépen is nézne ki, az első admin volnék, akit emiatt banolnának! )
De ha nagyon érdekel, privben tudok küldeni 1-2 címet, ahol lehet "turkálni"...
Egyébként a hölgy egy "retro" playmate (a bozontos punciból sejthető volt), de ami fontosabb: VALÓDI SZŐKE!!! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pro secundo: idegen honlapot én sem írhatok be ide (szépen is nézne ki, az első admin volnék, akit emiatt banolnának! )
De ha nagyon érdekel, privben tudok küldeni 1-2 címet, ahol lehet "turkálni"...
Egyébként a hölgy egy "retro" playmate (a bozontos punciból sejthető volt), de ami fontosabb: VALÓDI SZŐKE!!! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
hagyd rá! úccse árulja el! a smúcigja!
királylány! nekem Te nála is ... (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
királylány! nekem Te nála is ... (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a csaj télleg szép!!!Doki gratula,hunén szeted elő???
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem sokkal szebb mint Dukai Regina...
Bódi Sylvi
Bódi Sylvi
Lilian Müller:
csak Neked...csak most...csak itt...
és már mmegint tulzásokba estél...de...igy is naggggyyoon biroma pofid... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
és már mmegint tulzásokba estél...de...igy is naggggyyoon biroma pofid... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:53
miután láttam a fotóidat én se írnám le senki más fotója láttán, h a világ legszebb nője! /max a sárlottomé láttám /
itt a lehetőséged, h küldj oljan képet amin hasonló mennyiségű ruha van rajtad!
itt a lehetőséged, h küldj oljan képet amin hasonló mennyiségű ruha van rajtad!
miután láttam a fotóidat én se írnám le senki más fotója láttán, h a világ legszebb nője! /max a sárlottomé láttám /
itt a lehetőséged, h küldj oljan képet amin hasonló mennyiségű ruha van rajtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
itt a lehetőséged, h küldj oljan képet amin hasonló mennyiségű ruha van rajtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 13. kedd 09:25
hááát....enyhén szolva is elég erös jelzöket irogatsz..."vilááág"...meg..."legszebb"?????
bár,az is lehet,hogy még nem láttál igazán szép Nöt...
bár,az is lehet,hogy még nem láttál igazán szép Nöt...
hááát....enyhén szolva is elég erös jelzöket irogatsz..."vilááág"...meg..."legszebb"?????
bár,az is lehet,hogy még nem láttál igazán szép Nöt... (Ez egy válasz Csipakukac üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
bár,az is lehet,hogy még nem láttál igazán szép Nöt... (Ez egy válasz Csipakukac üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki korán kezdi a nyuszimagazint olvasni:
Reklám Erősnek és Spigiboynak, de reklám a Playboynak és a csajoknak is. Ügyes kombináció! De egész jó a klip!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 11. 09. péntek 09:29
Na, korábban a hölgy Mhuai-Thai bajnok volt??? Azért ez nem gyenge. Mondjuk jogi szemmel a földön fekvő rugdosása már nehezen fér be a jogos védelembe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 05. hétfő 19:50
Na, még egy verekedős:
"Az idei Playmate-választás harmadik helyezettje, Mosolygó Orsi verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, és egyik támadóját úgy megverte, hogy a karja is eltört. Az agresszív nyuszilány az Aktívnak elmesélte, épp Nyíregyházán szórakozott a pasijával, amikor a srác szóváltásba keveredett három férfival, akik végül fizikai érveket vetettek be. A playmate ekkor pasija segítségére sietett: Nem vagyok híve a testi erőszaknak, de hárman egy ellen, szerintem ez nem fair indokolta a lány, miért jött bele annyira pasija védelmezésébe, hogy még akkor is tovább rugdosta ellenfelét, mikor az már a földön feküdt.
Dr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
"Az idei Playmate-választás harmadik helyezettje, Mosolygó Orsi verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, és egyik támadóját úgy megverte, hogy a karja is eltört. Az agresszív nyuszilány az Aktívnak elmesélte, épp Nyíregyházán szórakozott a pasijával, amikor a srác szóváltásba keveredett három férfival, akik végül fizikai érveket vetettek be. A playmate ekkor pasija segítségére sietett: Nem vagyok híve a testi erőszaknak, de hárman egy ellen, szerintem ez nem fair indokolta a lány, miért jött bele annyira pasija védelmezésébe, hogy még akkor is tovább rugdosta ellenfelét, mikor az már a földön feküdt.
Dr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
Biztos a túlzott maszturbáltatás az oka...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 20:12
Igen-igen...(nem párt induló) ..
Kelemen Anna kutyája meg harapós lett!
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre!
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre!
Igen-igen...(nem párt induló) ..
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 05. hétfő 19:50
Na, még egy verekedős:
Na, még egy verekedős:
Javaslatod megfogadtam, oda is felkerült!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
az arcát nyugodtan át lehetne tenni az igéző tekintetekbe!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 03. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)