Nana! Azért Meghan Allen se kispályás:
A leggyönyörűbb playmate a világon
Ne offoljunk, de rendben, megtaláltok!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 31. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
keresünk Téged!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 30. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 20:50
Igazad van surdi, ezt a kifejezést kerestem: "Randa pumikli fej"... De mondjuk én a mellétől se voltam hanyattesve. Ha más nem, azok a húsos szeméremajkai, na, tán... De ahogy Hamlet mondta: "A többi néma csend...".
Igazad van surdi, ezt a kifejezést kerestem: "Randa pumikli fej"... De mondjuk én a mellétől se voltam hanyattesve. Ha más nem, azok a húsos szeméremajkai, na, tán... De ahogy Hamlet mondta: "A többi néma csend...".
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát, nekem általában bejönnek a szőkék, de ez a csaj akkoriban se (mondjuk nem tudtam, h hűvösön volt), de most sem tetszik. Valahogy olyan műanyag, semmilyen, tucat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 10. 30. kedd 11:31
Nagy Éva, egykori playmate, sikkasztásért ült.
Most újra fotósorozatot készítenek róla. Természetesen csíkos rabruhából bontakozik ki:
videó
Most újra fotósorozatot készítenek róla. Természetesen csíkos rabruhából bontakozik ki:
videó
gyönyörű test pumukli fejjel? totál elrontott összhatás!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
azért ezt a sorozatot meglehet nézni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:40
mikor playmate lett kifejezetten randa wót!
de ma sincs semmi benne!
jéghideg üres tekintet ...
Sárl! sorry
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry
mikor playmate lett kifejezetten randa wót!
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 10. 30. kedd 11:31
videó
videó
videó
videó
Egy 1978 (!) májusi playmate:
jogos. látod értik a dolgukat
Mert, nem ezt csinálja az összes starlet? Feltűnik, aztán ha kicsit csökkenne az érdeklődés, bedobnak vakamit a "köztudatba"...
Dubai, prosti??? Hááát, ha igazak a rossz nyelvek, az ottani szultán igencsak kedveli a szép európai lányokat, és külön toborzói vannak, akik "gyűjtik" neki a csajokat.
Aztán hogy ez mennyire igaz (mármint a Viki-féle hír), azt csak a JóIsten tudja. (Ez egy válasz starsareblind üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Dubai, prosti??? Hááát, ha igazak a rossz nyelvek, az ottani szultán igencsak kedveli a szép európai lányokat, és külön toborzói vannak, akik "gyűjtik" neki a csajokat.
Aztán hogy ez mennyire igaz (mármint a Viki-féle hír), azt csak a JóIsten tudja. (Ez egy válasz starsareblind üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 13:57
ez a dubaiban prostiként reklámozták, amit állítólag fotókkal igazolt a tag aki eladta a sztoryt a lapoknak. meg most ez a kihívó reklám is. jól keveri a lapokat, mert köztudatban van folyamatosan.
ez a dubaiban prostiként reklámozták, amit állítólag fotókkal igazolt a tag aki eladta a sztoryt a lapoknak. meg most ez a kihívó reklám is. jól keveri a lapokat, mert köztudatban van folyamatosan.
Milyen botrány??? Na, fejtsd már ki ezt egy kicsit jobban! Érdekelhet mást is a dolog!
(Ez egy válasz starsareblind üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 12:56
és mit szóltok ehez a playmate győztes Metzker Viki körülötti botrányhoz?
gusztus kérdése ez igaz.akárhogyan is szidják vagy szidjuk a végeredmény hogy megnyerte a választást, és amúgy is mindenki róla beszél a médiában.
és mit szóltok ehez a playmate győztes Metzker Viki körülötti botrányhoz?
fúúúú iszonyat irigy vagyok hogy guminő feje van...illetve hogy inkább a tanyán lenne a helye mint itt....
igazán nagyon gusztusos.... végülis valószínüleg csak ennyi telik ki ebből a leánykából....
hajszéria vagy bunda senki nem tudhatja, max aki zsebe vastagszik tőle, de a nyertes vajon büszke e saját magára amikor ilyen dolgokkal kell felhívni a figyelmet magára: AXE