Mint nő, én csak két mondatot fűznék hozzá.
Több éves kapcsolat után is azt lássuk a párunk szemében, hogy még mindig mi vagyunk a legjobb, legizgatóbb nő a világon. Valamint hogy még mindig fontosak vagyunk a számára, és érdekeljük.
Ha már nem érdekli, hogy mi történt velünk, és nem veszi észre az új frizuránkat,ruhánkat, akkor kezd ellaposodni a kapcsolat. Valamint soha ne akarjon teljes mértékben uralkodni felettünk! Néha kell egy kis tracsparti a barátnőkkel.....
De ugyanez kijár a férfiaknak is.
Ha mindkét fél egyformán érdeklődik a párja után, hosszútávon is jól működhet a kapcsolat. És mindenki megkapja amire szüksége van.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Több éves kapcsolat után is azt lássuk a párunk szemében, hogy még mindig mi vagyunk a legjobb, legizgatóbb nő a világon. Valamint hogy még mindig fontosak vagyunk a számára, és érdekeljük.
Ha már nem érdekli, hogy mi történt velünk, és nem veszi észre az új frizuránkat,ruhánkat, akkor kezd ellaposodni a kapcsolat. Valamint soha ne akarjon teljes mértékben uralkodni felettünk! Néha kell egy kis tracsparti a barátnőkkel.....
De ugyanez kijár a férfiaknak is.
Ha mindkét fél egyformán érdeklődik a párja után, hosszútávon is jól működhet a kapcsolat. És mindenki megkapja amire szüksége van.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 17:04
Mi kell a Nőnek???
Ha egy mondatban,és röviden szeretném összefoglalni:
A Nőnek az kell hogy a barátja vagy pasija vagy férje,mindíg tudjon megújúlni,és nem csak az ágyban,hanem az élet bármely területén,és soha ne váljon "átlagossá".
Szerintem...
Ha ez sikerül, "örök" marad a szerelem.
A Nőnek az kell hogy a barátja vagy pasija vagy férje,mindíg tudjon megújúlni,és nem csak az ágyban,hanem az élet bármely területén,és soha ne váljon "átlagossá".
Szerintem...
Eryka!a sok nálam kb napi 4-5 alkalom lenne.na azt már megérteném. de neki már a heti 5-6 is betesz!ha meg neki nincs kedve,és mégis próbálkozom,abból mindig vita van! vagy lerendez engem,én meg semmit nem adhatok neki!pedig én akkor élvezem igazán,ha Ő élvezi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 06. csütörtök 14:42
Cube: ez tényleg nagyon szép megfogalmazás volt! Gratula!:-))))
rooollyy: attól függ, milyen sok az a sok:-) Pl. én akkor is szeretek szerelmeskedni, ha nem igazán kívánom, jól esik az ölelés, cirógatás és jobban tudok a másikra is figyelni, ha tudom azt, hogy úgy sem fogok most elmenni. Persze e gyengédség nélkül én sem mennék bele, anélkül egy langyos "punci" számára a sok ilyenfajta közeledés csak egy megerőltető torna gyakorlat. Arról már nem is beszélve, ha nem tudja ellátni a háztartást emiatt, akkor arra fog gondolni közben, hogy holnap dupla annyi mosogatnivalója lesz:-)))Na nem kell ám komolyan venni, csak felnagyítottam a dolgot:-))
Macika: ha netán megihlettelek egy vers írására, örömmel fogadom:-))
rooollyy: attól függ, milyen sok az a sok:-) Pl. én akkor is szeretek szerelmeskedni, ha nem igazán kívánom, jól esik az ölelés, cirógatás és jobban tudok a másikra is figyelni, ha tudom azt, hogy úgy sem fogok most elmenni. Persze e gyengédség nélkül én sem mennék bele, anélkül egy langyos "punci" számára a sok ilyenfajta közeledés csak egy megerőltető torna gyakorlat. Arról már nem is beszélve, ha nem tudja ellátni a háztartást emiatt, akkor arra fog gondolni közben, hogy holnap dupla annyi mosogatnivalója lesz:-)))Na nem kell ám komolyan venni, csak felnagyítottam a dolgot:-))
Macika: ha netán megihlettelek egy vers írására, örömmel fogadom:-))
Kedves Goldengate! Benneteket lázba hoznak munka után a pinák?
Szerintetek Eryka25 megmutassa nekünk, amije van, vagy ne mutassa meg?
Szerintetek Eryka25 megmutassa nekünk, amije van, vagy ne mutassa meg?
Mi kell a Nőnek???
Szerintem...
Szerintem...
Hát..kedves Töhötöm..akiknek ez a munkájuk, nem hinném, hogy lázba hoznánk őket a puncinkkal, van elég dolguk és virtuális örömük nélkülünk is:-)))örülnek szerintem, ha haza térvén már a csajuk puncusára is ingert kapnak. Bár erről ők tudnának vélekedni. Talán kérdezd meg tőlük, ha mered!:-))))
ha kéred... ilyen szép kérésnek nem lehet ellent állni
Na kérem... a kis telhetetlen...
persze jöhet demi is
de mit is?
igen akarom
Már megint a karod?
a nyelvedet nyújtogatod ? ez csak egyet jelenthet....
Na ... ügyes vagy Te... legalábbis azt még megállapítottad, hogy valami lóg ott fél 6 felé...
Hehe, az enyém állandóan kemény...
(vagy kémény??? )
(vagy kémény??? )
Bevenné az ágyékod, mi? Kis hamis... Nem adom... irígy vagyok
Hogy mi kell egy Nőnek???
Hehh, hát Én...
ehe-ehe
Hehh, hát Én...
ehe-ehe
na. vedd le azt az ingert. hadd lássunk valamit :-D
akinek nem inger ne vegye magára :-D
akinek nem inger ne vegye magára :-D
Tiszta hülyét????????????? Édes... gyorsan kukk be a naciba... úgy már csak el tudod dönteni, hogy fiú vagy lány vagy...
Csak nem egy GG szerkeztői állás betöltésére gyakornál ily nagy kedvvel?
Amúgy a másik topicban megemlített komoly barát... most végre van egy ember, aki ezt elérte nálam... inger alatt tart rendesen... hogy mi lesz belőle, még nem tudom, de nem ellenkezem...