meg a punciszőrötök se nyő oljan gyorsan, h a szőröspuncifan hippnek megfelelő legyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 11. 07. szerda 14:34
Az érték megteremtése időt vesz igénybe. Valami sz@rt össze tudtunk volna hozni 1 perc alatt, de mi igényesek vagyunk és csak igényes végeredménnyel leszünk elégedettek.
Türelem!
Türelem!
Az érték megteremtése időt vesz igénybe. Valami sz@rt össze tudtunk volna hozni 1 perc alatt, de mi igényesek vagyunk és csak igényes végeredménnyel leszünk elégedettek.
Türelem!
Türelem!
Teeee
nem én nyertem, mert sárl nekem köll, h puccéran felszolgálja!
hopp: ha basz/tat/juk Őket akkor biztosan nem mondják ki, h mókus!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
nem én nyertem, mert sárl nekem köll, h puccéran felszolgálja!
hopp: ha basz/tat/juk Őket akkor biztosan nem mondják ki, h mókus!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:53
Sárl meg csupaszon felszolgálná?
Most jutt eszembe te nem is pályáztál,De nyereménynek jó lenne
Most jutt eszembe te nem is pályáztál,De nyereménynek jó lenne
Itt csak a találgatás megy ezerrel, az illetékesek meg hallgatnak. Azért én bízom benne, hogy ennyi b@sztatás után csak megúnják, és előrukkolnak valamivel.
Sárl meg csupaszon felszolgálná?
Most jutt eszembe te nem is pályáztál,De nyereménynek jó lenne (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most jutt eszembe te nem is pályáztál,De nyereménynek jó lenne (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:50
Jóó...ötlet...mámint a kw...iszom én is...bár jobban örülnék ha prune főzné nekem...hmmm
Jóó...ötlet...mámint a kw...iszom én is...bár jobban örülnék ha prune főzné nekem...hmmm
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:34
Eredmény hirdetés és dijátadás ellőt nem illik lefárasztani őket
Bár már annyit tanakondnak hogy mi fáradunk el a várakozásban,megyek iszok is egy kávét
Bár már annyit tanakondnak hogy mi fáradunk el a várakozásban,megyek iszok is egy kávét
Eredmény hirdetés és dijátadás ellőt nem illik lefárasztani őket
Bár már annyit tanakondnak hogy mi fáradunk el a várakozásban,megyek iszok is egy kávét (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár már annyit tanakondnak hogy mi fáradunk el a várakozásban,megyek iszok is egy kávét (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mééé...megijedtől a két szexistennőtől???
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:21
sárl&ptunnét meghagyom a győztesnek,nekem zelli bőven elég
sárl&ptunnét meghagyom a győztesnek,nekem zelli bőven elég
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:05
csak nehogy egy kis szelet kapjál belőlük!
én megszavazom Neked zergezelliángyomnénémet! de lehet ágyon nénémet!
én megszavazom Neked zergezelliángyomnénémet! de lehet ágyon nénémet!
csak nehogy egy kis szelet kapjál belőlük!
én megszavazom Neked zergezelliángyomnénémet! de lehet ágyon nénémet! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
én megszavazom Neked zergezelliángyomnénémet! de lehet ágyon nénémet! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 12:06
Hát HIPP barátom igazad van igérni azt tudnak,szerintem nem is akrnak dij átadást,csak egymással foglalkoznak.
LÁNYOK mi is kérünk belőletek egy kis szeletet
LÁNYOK mi is kérünk belőletek egy kis szeletet
Hát HIPP barátom igazad van igérni azt tudnak,szerintem nem is akrnak dij átadást,csak egymással foglalkoznak.
LÁNYOK mi is kérünk belőletek egy kis szeletet (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
LÁNYOK mi is kérünk belőletek egy kis szeletet (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 07. szerda 09:03
Jók az elképzelések, de mi hiába törjük itt magunkat, a zsűri csak ülésezik, ülésezik, aztán félrevonul döntéshozatalra. Szerintem a "Tizenkét dühös ember"-ben hamarabb hoztak ítéletet, mint a mi zsűrink meghozza.
Játszunk olyat hogy te vagy a közönségdij egy dugásra én meg megnyerem
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 09:13
Én csak együttérzésből írtam! Szegény Lányok!
Punciszőrtépkedés?
Ebben a díjátadásban nem vagyok érintett!
De valami pályázatot kitalálok a privát szférámban.
Semmiféle baromfi, állat nem vagyok!
Ja! De! Zelli rókalány!
Punciszőrtépkedés?
Ja! De! Zelli rókalány!
ááááá
sztem annak se örülnél, ha lerókáznánk! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem annak se örülnél, ha lerókáznánk! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 09:13
Punciszőrtépkedés?
Ja! De! Zelli rókalány!
Punciszőrtépkedés?
Ja! De! Zelli rókalány!
Punciszőrtépkedés?
Ja! De! Zelli rókalány! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Punciszőrtépkedés?
Ja! De! Zelli rókalány! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 09:08
neemmm!
de neked megengedett, h a szájából kelljen kiszednie az általad átadott nyereményét!
héééééééééé
de hát Neked nem is köll nyereményt átadnod!
akkor önkéntes vagy ebbe a témába?
vagy Szonyának van igaza és csak kotyogsz?
de neked megengedett, h a szájából kelljen kiszednie az általad átadott nyereményét!
héééééééééé
vagy Szonyának van igaza és csak kotyogsz?
neemmm!
héééééééééé
vagy Szonyának van igaza és csak kotyogsz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
héééééééééé
vagy Szonyának van igaza és csak kotyogsz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szadista állat!
Kitépés? Az fáj!
Nem lehet ollóval? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kitépés? Az fáj!
Nem lehet ollóval? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:21
saját punciszőrükből juttassanak el mintát a pályázat győztesének! /ha jól értem a mi hoppmesterünknek! a punciszőr nagy-nagy imádójának!!!/
hogy garantáltan ne csaljanak a kitépését videóra kell venniük és a videót ide betenniük!
hogy garantáltan ne csaljanak a kitépését videóra kell venniük és a videót ide betenniük!
Jók az elképzelések, de mi hiába törjük itt magunkat, a zsűri csak ülésezik, ülésezik, aztán félrevonul döntéshozatalra. Szerintem a "Tizenkét dühös ember"-ben hamarabb hoztak ítéletet, mint a mi zsűrink meghozza.
és akinek már van?
(ja bocs,győzni kell) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(ja bocs,győzni kell) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:21
saját punciszőrükből juttassanak el mintát a pályázat győztesének! /ha jól értem a mi hoppmesterünknek! a punciszőr nagy-nagy imádójának!!!/
hogy garantáltan ne csaljanak a kitépését videóra kell venniük és a videót ide betenniük! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy garantáltan ne csaljanak a kitépését videóra kell venniük és a videót ide betenniük! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 12:50
HIPP em ez jó gondolat
mindenki adjon tippet hogy mi legyen a kötbér ára a késésért
Amit persze a kétt zsűriző hölgy eldönti(na nem 1 hónapig )hogy melyikett teljesitse
TIPP AJÁNLATT:Saját meztelen fotó feltétele a topicba,a meztelenség milyenje legyen az ő döntésük
Amit persze a kétt zsűriző hölgy eldönti(na nem 1 hónapig )hogy melyikett teljesitse
TIPP AJÁNLATT:Saját meztelen fotó feltétele a topicba,a meztelenség milyenje legyen az ő döntésük
ötletet továbbvíve a gg szellemébe az is elfogadható lenne fekbérnek ha inkognimitudoménmijüket megőrizve egy-egy zamatoss szaftos testrészüket tenék ki ide közszemlére mondjuk nem árullom el mikre gondoltam döntéss persze h az övékké
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 12:50
HIPP em ez jó gondolat