Én mikor legelőször megláttam csak az ikonokra tudtam klikkelni,a másik kezem foglalt volt,géppelni meg 2 szoktam
A punci az biztos hogy tiéd, ha legközzelebb is lesz ilyen mindenkinek küldjétek privibe nehogy szegény HIPPnek valami baja legyen ,neki csak élőben szabad megmutatni,az kifejezetten gyógyhatással lenne rá (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A punci az biztos hogy tiéd, ha legközzelebb is lesz ilyen mindenkinek küldjétek privibe nehogy szegény HIPPnek valami baja legyen ,neki csak élőben szabad megmutatni,az kifejezetten gyógyhatással lenne rá (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 13:57
Hát bizony. A képeken mi vagyunk. Lehet tippelni, hogy melyik testrész kié.
melyik testrés kié?
2es kép a Te melled szilva orcájával
láb Szilva? becsapós, mert Te vagy a harisnyakötő híve!
popsi a Tiéd
szilva nyalja a gésagolyód
ucsó képen a punci a Tiéd sztem is szilva kezével!
egy francot
nem is találkoztatok külön-külön fotóztátok le!
vagymittudomén (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2es kép a Te melled szilva orcájával
láb Szilva? becsapós, mert Te vagy a harisnyakötő híve!
popsi a Tiéd
szilva nyalja a gésagolyód
ucsó képen a punci a Tiéd sztem is szilva kezével!
egy francot
nem is találkoztatok külön-külön fotóztátok le!
vagymittudomén (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
-cici, nyelv, fenék (de formás!) Charlotte
-a többi Prunéé, jajjjjj az a pinus, húúúúúú
nyam nyam...........
-a többi Prunéé, jajjjjj az a pinus, húúúúúú
nyam nyam...........
Ez tévedés kedves Charlotte!
Én tulajdonképpen meg sem tudok szólalni, a torkom erősen kiszáradt, (lásd nappali, hogy ihatnékom van) és a szívem elkezdett verni ezerrel, a nyálkiválasztásom megindult, de levegőt is alig kapok a vágytól, két kézzel kell magam távoltartani a monitortól, hogy ne kezdjem el puszilgatni. Most már csak arra vágyom, hogy egyszer élőben is megcsókolhassam ezeket a testrészeket. Azt a formás feneket, bár én sejtem kié, nagyon meg tudnám kényeztetni.
Nem jövök mostanában a GG-re, nagy picsut fogok én így meggyógyulni. (csak tudnám megállni) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tulajdonképpen meg sem tudok szólalni, a torkom erősen kiszáradt, (lásd nappali, hogy ihatnékom van) és a szívem elkezdett verni ezerrel, a nyálkiválasztásom megindult, de levegőt is alig kapok a vágytól, két kézzel kell magam távoltartani a monitortól, hogy ne kezdjem el puszilgatni. Most már csak arra vágyom, hogy egyszer élőben is megcsókolhassam ezeket a testrészeket. Azt a formás feneket, bár én sejtem kié, nagyon meg tudnám kényeztetni.
Nem jövök mostanában a GG-re, nagy picsut fogok én így meggyógyulni. (csak tudnám megállni) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 13:52
Írtam választ.
Hát, megmondom őszintén, hogy én is nagyobb ovációt vártam arra, hogy közszemlére tettük a testünket.
De hát úgy látszik, ez is olyan, hogy csak addig vágyik rá az ember, amíg meg nem kapja.
Aztán most, hogy látják a fickók, már nem is érdekes....
Hát, megmondom őszintén, hogy én is nagyobb ovációt vártam arra, hogy közszemlére tettük a testünket.
De hát úgy látszik, ez is olyan, hogy csak addig vágyik rá az ember, amíg meg nem kapja.
Láb, mell, fenék --> Charlotte
Arc, nyelv, kéz --> Prune
Punci --> Charlotte
Vagy pont fordítva? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Arc, nyelv, kéz --> Prune
Punci --> Charlotte
Vagy pont fordítva? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:56
aztakurvaaaaaaa
ezek Ti wótatok!
azt hittem összeollóztátok valahonnét!
ezek Ti wótatok!
azt hittem összeollóztátok valahonnét!
aztakurvaaaaaaa
ezek Ti wótatok!
azt hittem összeollóztátok valahonnét! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek Ti wótatok!
azt hittem összeollóztátok valahonnét! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 13:52
Írtam választ.
Írtam választ.
Aztán most, hogy látják a fickók, már nem is érdekes.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán most, hogy látják a fickók, már nem is érdekes.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 08. csütörtök 12:01
Nagyon tatszik a "projekt" köszönjük, azért még privátban lesz egy-két hozzáfűznivalóm, kérdésem.
Nagyon tatszik a "projekt" köszönjük, azért még privátban lesz egy-két hozzáfűznivalóm, kérdésem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 09:40
Ezt nem vesszük a zsűri megvesztegetésének, hiszen senki nem vitatja, hogy ezt a "versenyt" te nyerted.
Megérte részt venni,sőt ha lesz legközzelebb is akkor jobban fogok igyekezni
De legalább igyis benne vagyok az első 3ban
Amit prunne betett az ,kötbérnek tökéletesen megfelel (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De legalább igyis benne vagyok az első 3ban
Amit prunne betett az ,kötbérnek tökéletesen megfelel (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 10:03
Ha talán görgetnél lefelé, sok minden megvilágosodna...
Ha talán görgetnél lefelé, sok minden megvilágosodna...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
volt verseny?
milyen verseny? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen verseny? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 09:40
Ezt nem vesszük a zsűri megvesztegetésének, hiszen senki nem vitatja, hogy ezt a "versenyt" te nyerted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 07. szerda 19:28
tartom....
és mindenki nevében elnézést....
ez meg a zsűrié:
ez meg a zsűrié:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 22:41
"...Charlotte ekkor kibújt az ölelésből, ledobálta magáról a blúzt, melltartót és
bugyiban ült vissza barátnője mellé, aki végigkövette szemeivel a vetkőzést..."
"...egyre forróbban csókolta a melleit,
szájába vette a mellbimbót és finoman csókolgatta, harapdálta, Charlotte pedig
lehúnyta a szemét és kéjesen sóhajtozott..."
"...Prune a testére adott csókokkal és az érzéki simogatással teljesen levette
a lábáról. "
"...Amikor keze odaért az öléhez,
Charlotte önkéntelenül széjjelebb tette a lábát, hogy teret engedjen a felfedező
kéznek. Érezte, hogy nedves, forró a puncija a kéjes simogatástól.
..."
a lábáról. "
Charlotte önkéntelenül széjjelebb tette a lábát, hogy teret engedjen a felfedező
..."
"...Charlotte ekkor kibújt az ölelésből, ledobálta magáról a blúzt, melltartót és
a lábáról. "
..."
a lábáról. "
..."
Kik voltak azok az adminlányok akik a versenyt kiirta?kik voltak azok az adminlányok akik kifogásokat keresve halogatják a dolgot?kik voltak azok az admin lányok akik maguktól ajálnkoztak?
Még egy türelemre intő megjegyzés phú........
És ugyanúgy fogunk benneteket szeretni,tisztelni,megbecsülni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy türelemre intő megjegyzés phú........
És ugyanúgy fogunk benneteket szeretni,tisztelni,megbecsülni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 07. szerda 16:47
Még egy türelmetlenkedő megjegyzés és nem kaptok semmit!
Irgum-burgum.
Melyikőtök ajánlotta fel, hogy vigyáz a gyerkőceinkre, amíg mi huncutkodunk? HE?
Eszébe jutott valakinek, hogy segítsen megvalósítani a projektet?
Csak a piszkálódás, az megy!
Mindenki térdre! Bünti jön!
Irgum-burgum.
Melyikőtök ajánlotta fel, hogy vigyáz a gyerkőceinkre, amíg mi huncutkodunk? HE?
tartom....
ez meg a zsűrié:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ez meg a zsűrié:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 07. szerda 16:47
Irgum-burgum.
Irgum-burgum.
Irgum-burgum.
Irgum-burgum.
Türelem?rózsát terem,
De ennyi idő alatt egy egész rózserdőt lehet növeszteni
sőt még pina szőrt is HIPP úgyis azt szreti (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De ennyi idő alatt egy egész rózserdőt lehet növeszteni
sőt még pina szőrt is HIPP úgyis azt szreti (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 07. szerda 14:34
Az érték megteremtése időt vesz igénybe. Valami sz@rt össze tudtunk volna hozni 1 perc alatt, de mi igényesek vagyunk és csak igényes végeredménnyel leszünk elégedettek.
Türelem!
Türelem!