Nyeremény nem volt kiírva szerintem, csak az, hogy a legjobb forgatókönyvet megelevenítjük.
Te meg ne nekünk basszál, hanem minket (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg ne nekünk basszál, hanem minket (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 08. csütörtök 15:20
Idáig értek mindent, ez mindenki számára nyeremény, hogy láthatjuk a szép testrészeket.
De volt egy kiírás ugyebár, már senki nem tudja, hogy az miről is szólt. A nyertest szerény személyemet (állítólag) ennyivel tiszteltétek meg:
"hiszen senki nem vitatja, hogy ezt a "versenyt" te nyerted." (Charlotte)
Majd b@szok nektek ezután erotikus akármit írogatni, én itt törtem magam, és ez a nyereményem, hogy a "versenyt te nyerted meg".
Nem tudom tudtok-e követni?
De volt egy kiírás ugyebár, már senki nem tudja, hogy az miről is szólt. A nyertest szerény személyemet (állítólag) ennyivel tiszteltétek meg:
Majd b@szok nektek ezután erotikus akármit írogatni, én itt törtem magam, és ez a nyereményem, hogy a "versenyt te nyerted meg".
má gyűjtik a puncinedvet és növesztik a punciszőrt!
csak még nem elég bozontos!!!
aztatürelmetlennemjóját kendnek!
addig is gyakoroljuk a Sárl-Madám-Surdi 3ast!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
csak még nem elég bozontos!!!
aztatürelmetlennemjóját kendnek!
addig is gyakoroljuk a Sárl-Madám-Surdi 3ast!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2007. 11. 08. csütörtök 15:20
Idáig értek mindent, ez mindenki számára nyeremény, hogy láthatjuk a szép testrészeket.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtad nem kapcsoltad fel a villanyt!
vagy a monitor nem volt bekapcsolva?
akkor meg hogyan láttál vmit is! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy a monitor nem volt bekapcsolva?
akkor meg hogyan láttál vmit is! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Te lüke! Most néztem, nem nyaltam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 15:14
vazze!
Te se vagy má a régi!
az ízükről má meg se ösmered Őket?
Te se vagy má a régi!
az ízükről má meg se ösmered Őket?
teljesen bezavarodtam,
én mindent fordítva látok,
biztosan elpárásodott a szemem a gyönyörtől... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
én mindent fordítva látok,
biztosan elpárásodott a szemem a gyönyörtől... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 15:04
Láb, Vibrit tartó Kéz, Cicit nyaló nyelv, Punci, Golyót bekapó száj - Prune
Cici, Fenék, Cipőt nyaló nyelv - Charlotte
vazze!
Te se vagy má a régi!
az ízükről má meg se ösmered Őket? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Te se vagy má a régi!
az ízükről má meg se ösmered Őket? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 15:12
Mondtam, hogy kapcsoljuk fel a villanyt. Most összekevertem a puncikat
hűűű vazzeg, de jól néztek ki!
nekem egy összegyúrt gombócba kellenétek, és természetesen egyszerre!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem egy összegyúrt gombócba kellenétek, és természetesen egyszerre!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 22:41
"...Charlotte ekkor kibújt az ölelésből, ledobálta magáról a blúzt, melltartót és
bugyiban ült vissza barátnője mellé, aki végigkövette szemeivel a vetkőzést..."
"...egyre forróbban csókolta a melleit,
szájába vette a mellbimbót és finoman csókolgatta, harapdálta, Charlotte pedig
lehúnyta a szemét és kéjesen sóhajtozott..."
"...Prune a testére adott csókokkal és az érzéki simogatással teljesen levette
a lábáról. "
"...Amikor keze odaért az öléhez,
Charlotte önkéntelenül széjjelebb tette a lábát, hogy teret engedjen a felfedező
kéznek. Érezte, hogy nedves, forró a puncija a kéjes simogatástól.
..."
bugyiban ült vissza barátnője mellé, aki végigkövette szemeivel a vetkőzést..."
"...egyre forróbban csókolta a melleit,
szájába vette a mellbimbót és finoman csókolgatta, harapdálta, Charlotte pedig
lehúnyta a szemét és kéjesen sóhajtozott..."
"...Prune a testére adott csókokkal és az érzéki simogatással teljesen levette
a lábáról. "
"...Amikor keze odaért az öléhez,
Charlotte önkéntelenül széjjelebb tette a lábát, hogy teret engedjen a felfedező
kéznek. Érezte, hogy nedves, forró a puncija a kéjes simogatástól.
..."
Mondtam, hogy kapcsoljuk fel a villanyt. Most összekevertem a puncikat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
a cicit nyaló nyelv
surdi ráélvez a cicire, amit szilva lenyal onnan!
hmmm de jól hangzik!
hejjj surdi ez majdnem telitalálat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
surdi ráélvez a cicire, amit szilva lenyal onnan!
hmmm de jól hangzik!
hejjj surdi ez majdnem telitalálat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Nyugodtan mehet,én nagyon kiváncsi vagyok
felőlem mehet!
pláne h hétfőig nem akarok várni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
pláne h hétfőig nem akarok várni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
várunk még valakire? vagy szabadagazda?
Nem nyerhetne, nyalhatna. Szimultán, mind a kettőt...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:22
Sárl kedvesem nem lehetne ez is egy feladvány hogy aki kitalálja hogy melyik test rész kié az nyerhetne,hát a többit rátok bizná
punci:sárl
nyelv,fejrészlet:sárl
lábak,fenék:prunne
cici:prunne
A biztos tutti az lesz majd ha megmondják
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:24
teee
a két lábas kép nem ugyanazé a nőé!!!
a fenék az tuti Sárl!
a fenék az tuti Sárl!
teee
a fenék az tuti Sárl! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
a fenék az tuti Sárl! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárl kedvesem nem lehetne ez is egy feladvány hogy aki kitalálja hogy melyik test rész kié az nyerhetne,hát a többit rátok bizná
Nem is értete mivolt tegnap este az a plussz energia
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
miwanwazze?
az asszony nem wót othon?
ha ezt elolvassa lesz nemulass!!!
ha ezt elolvassa lesz nemulass!!!
cici:prunne (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
cici:prunne (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 11. 08. csütörtök 13:57
Hát bizony. A képeken mi vagyunk. Lehet tippelni, hogy melyik testrész kié.
miwanwazze?
ha ezt elolvassa lesz nemulass!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ha ezt elolvassa lesz nemulass!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:15
Én mikor legelőször megláttam csak az ikonokra tudtam klikkelni,a másik kezem foglalt volt,géppelni meg 2 szoktam
A punci az biztos hogy tiéd, ha legközzelebb is lesz ilyen mindenkinek küldjétek privibe nehogy szegény HIPPnek valami baja legyen ,neki csak élőben szabad megmutatni,az kifejezetten gyógyhatással lenne rá
A punci az biztos hogy tiéd, ha legközzelebb is lesz ilyen mindenkinek küldjétek privibe nehogy szegény HIPPnek valami baja legyen ,neki csak élőben szabad megmutatni,az kifejezetten gyógyhatással lenne rá