eleg erdekes lôehetsz noi tangaban!!az tuti h nemlehet valami kenyelmes fiuk szamara,csodalom h radmegy!!hanyas meret ?? XXXXL??
(Ez egy válasz robikah üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
El mész teeee.. a homotopicba.
(Ez egy válasz robikah üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![merges3](images/smilies/merges3.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Én mindig nöi tangát hordok...
Engem megnézhetsz...
a boxerrel mi a bajotok?
Hmm... Pff.
Sziaa érdekel a téma van is sok tapasztalatom benne! cimem ayton@freemail.hu
nem tudhatod
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
most mčr baj,ha valaki noji bugyiba jŕr?
az čn csajomon is az van mindig....
az čn csajomon is az van mindig....
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
Intézdd el,hogy bekerülj a kóterba,a "fokozottan hátrányos helyzetű kissebség" közé!!!Biztos lesz részed jó kis anális élményben!!!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
(törölt kép link)
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a kép (tulajdonságok) pontos URL megadásával http:// stb.) olvasd a képek beszúrása topicot!!!
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a kép (tulajdonságok) pontos URL megadásával http:// stb.) olvasd a képek beszúrása topicot!!!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Iszonyatosan jó érzés egy megfelelő méretű bugyi.
Én a hagyományos fazonra esküezöm, a tangákat utálom./érdekes,a nejem is./Én már már próbáltam
a nejem, a kereszlányom,a sógornőm, a szomszédasszonyom,sőt néhány más nő bugyiját is.
/Persze a tudtuk nélkül/Leginkább a ruháskosárból
szeretem megszerezni.A használt bugyinak valahogy nagyobb a varázsa.Olyankor szinte a gazdájában ér-
zem magam,amikor masztizás közben beleélvezek.Hor-
dani egyébként nem szoktam,csak egy-egy masztizás
erejéig.Tudom hogy ez nagyon perverz dolog,de tu-
dom, hogy erről az élvezetről én már képtelen va- gyok lemondani.Nőkön is imádom a szép fehér bugyi-
kat, az ilyen képeket gyűjtöm is.Ha valaki meglep-
ne néhány képpel, nagyon megköszönném.
Én a hagyományos fazonra esküezöm, a tangákat utálom./érdekes,a nejem is./Én már már próbáltam
a nejem, a kereszlányom,a sógornőm, a szomszédasszonyom,sőt néhány más nő bugyiját is.
/Persze a tudtuk nélkül/Leginkább a ruháskosárból
szeretem megszerezni.A használt bugyinak valahogy nagyobb a varázsa.Olyankor szinte a gazdájában ér-
zem magam,amikor masztizás közben beleélvezek.Hor-
dani egyébként nem szoktam,csak egy-egy masztizás
erejéig.Tudom hogy ez nagyon perverz dolog,de tu-
dom, hogy erről az élvezetről én már képtelen va- gyok lemondani.Nőkön is imádom a szép fehér bugyi-
kat, az ilyen képeket gyűjtöm is.Ha valaki meglep-
ne néhány képpel, nagyon megköszönném.
No, ha felébredtél, akkor hallgasd is meg, mert nagyon klassz lemez!
FELÉBREDTEM!!!!!Mert a gépem jelezte az időátállást, s most nem tudok visszaaludni. Bezzeg, a párom, mint egy téli álmát hortyogó mackó! Hiába, erősen kifárasztottam: valami új matéria a bugyim, alig tudta rólam letépni:))))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
NOX II. nagylemez: ÉBREDJ FEL!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 14. hétfő 19:09
Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
Vicc: Hazamentem čs letčptem a nejem bugyijŕt!!!
Ugy szoritott!! Udv.:felpa-pa.
Ugy szoritott!! Udv.:felpa-pa.