Drága TŰZPINA, igazad van, nekem elvonási tüneteim vannak minden egyes "péniszelvonás"- nál, éspediglen már a következő pillanatban, hogy nyög a táj, és a fák is sírnak! Még a gép előtt ülve is megnyugtat azonban, hogy egy igazi f@sz lesi minden pillanatban minden kivánságomat! És, tudd meg, ki is próbálom!!!
Mail ment!Projekt átmenetileg felfüggesztve!pussz
![wave](images/smilies/wave.gif)
nem Freud szólalt meg benned, amikor a horgodról írtál?
nem az ördög menekült belőled a tömjént megérezve, otthagyva egy KGB jelvényt?
szerintem menj le alfába, hátha feltűnik lelked bugyraiból titkos vágyaid megtestsesítője (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
nem az ördög menekült belőled a tömjént megérezve, otthagyva egy KGB jelvényt?
szerintem menj le alfába, hátha feltűnik lelked bugyraiból titkos vágyaid megtestsesítője (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 14. hétfő 19:09
Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
és nem emlékszel, hogy került oda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:33
A bugyim alatt találtam ezt a jelzést, most mit tegyek?
![](http://www.atiza.com/imgbar/kgb_logo.gif)
semmit, fake, mert nem cirill betükkel van:DDDDDDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:33
Tedd fell jelvényként ha már igy be cserkéztek
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
Vannak új képek majd küldöm!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Azzal nincs is baj ha így rímmel,hogy táncol a szél a nunim alatt de ezek egy sípot akarnak abba a női dologba zárni.És az már betegség.A gyógyírja pedig egy hatalmas verés,hogy tudják már jódolgukban mit is csináljanak(szurjon tűt az ujja alá az ilyen hülye)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 18:27
Olyan szép ez a topic-cim: Amikor először vettem fel női bugyit...Szinte zenélnek a hangok benne, dallamos, érzéki lejtése van az egész kifejezésnek.
Metamorfózis
Amikor először vettem fel női bugyit,
kinn, a fák közt a kóbor szél szaladt,
havas ormokról szállt igéző alkony,
s nunim ujjongott kis bugyim alatt.
Villó, sejtelmes, nászi volt a perc,
pedig az éj is úgy suhant mint máskor,
csillogó útján sistergett a hold el,
hozzámbújt, a NŐHÖZ, s átkarolt a távol!
Metamorfózis
Olyan szép ez a topic-cim: Amikor először vettem fel női bugyit...Szinte zenélnek a hangok benne, dallamos, érzéki lejtése van az egész kifejezésnek.
Metamorfózis
Metamorfózis
Röviden:
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
eszem faszom megáll:DDDDD na tessék... van aki meg arra izgul, h női bugyógó feszül a faszára...:) én maradok a puncinál mint izgalom tárgya:))) amugy én még boxert se naon hordok, főleg, ha a bnőmmel megyünk vhova...:) ugyanis a farkam folyton föláll... csak nem mászkálhatok egy sátorral a gatyámon végig a városon... vagy mégis???:DDDDDDD
Nézz vissza az anális topicba!
Korrekt.
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 12. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 20:18
Az az igazság,hogy valószínűleg én is megnéztem volna.Irigykedni nem irigykednék mert itt van nekem helyette az én csajom.(volt csajom)Most a feleségem.
Az az igazság,hogy valószínűleg én is megnéztem volna.Irigykedni nem irigykednék mert itt van nekem helyette az én csajom.(volt csajom)Most a feleségem.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 18:18
Engem nem mert tudom,hogy csak az enyém!Ők meg max nézhetik és irigykedhetnek!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Engem nem mert tudom,hogy csak az enyém!Ők meg max nézhetik és irigykedhetnek!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Engem zavart volna.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a csajoknak is felesleges bugyit hordaniuk!Barátnőm nyáron a Balatonon bugyi nélkül jött el vásárolni amit nagyon élvezett mert elötte soha nem ment bugyi nélkül az utcára,nekem meg marhára tetszett amikor lehajolt valamiért a boltban és a vásárlok egy része igencsak csorgatta a nyálát mikor észre vette hogy semmi sincs a párom a ruhája alatt
2005. 03. 12. szombat 17:46
![nyes](images/smilies/nyes.gif)