Szerintem a csajoknak is felesleges bugyit hordaniuk!Barátnőm nyáron a Balatonon bugyi nélkül jött el vásárolni amit nagyon élvezett mert elötte soha nem ment bugyi nélkül az utcára,nekem meg marhára tetszett amikor lehajolt valamiért a boltban és a vásárlok egy része igencsak csorgatta a nyálát mikor észre vette hogy semmi sincs a párom a ruhája alatt
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 17:27
AZIGAZ ÉLJENEK A CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZIGAZ ÉLJENEK A CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 17:17
Maradjunk annyiban hogy a tangát és egyéb női bugyikat(mint azt nevük is jelzi) a nőknek találták ki nem a sok ratyinak!
Maradjunk annyiban hogy a tangát és egyéb női bugyikat(mint azt nevük is jelzi) a nőknek találták ki nem a sok ratyinak!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 17:10
Na végre egyszer nem megkaptam a magamét amiért rühellem a buzikat meg egy bizonyos vallásos népcsoportot!
Na végre egyszer nem megkaptam a magamét amiért rühellem a buzikat meg egy bizonyos vallásos népcsoportot!
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a sok köcsögöt.Beteg állatok.
--->
Éjjen!
há' nem mindenkinek politikus a papája :D:D:D:D áhh az kéne még!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 15. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 15. szombat 13:21
Milyen gazdagok az egyetemisták, hmmmmm!
Milyen gazdagok az egyetemisták, hmmmmm!
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 01. 15. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 11:27
és azért van ilyen sok mert a som mosástól egy idQ után tönkremegy :D ja igen a maradék ezer meg késöbbre :D:D
Amugy meg egy gatyát egymás után 3x veszek fel aztán tsá
és azért van ilyen sok mert a som mosástól egy idQ után tönkremegy :D ja igen a maradék ezer meg késöbbre :D:D
tulajdonképpen igen, mert egyrészt van háromezer gatyám, ebból 2000 fehér, és vagy sáros lesz mert vmi barom felcsapja rám a vizet, vagy egyetemen összetollazom :D
S naponta ki is mosod mind az utcai, mind a "váltónadrágod"? Remélem:-)
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 01. 14. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 23:01
Mondjak vmit? Én meg nem is hordok még alsógatyát se, boxert se. És kurvára kényelmes.-Aki nem hiszi, járjon utánna.
engem jobban érdekel mikor LE veszek egy női bugyit... persze nem magamról, hanem a barátnőmről...:D
valamint egyesek most azt kondolhatják hogy elveszett bennem a higiénia de nem igy van. megvan az, de 3 éve nem volt rajtam semmi ilyesmi, ha ma felvenném megvesznék benne
Mondjak vmit? Én meg nem is hordok még alsógatyát se, boxert se. És kurvára kényelmes.-Aki nem hiszi, járjon utánna.
Örülök, hogy ilyen sokan hozzászóltatok! Sokan a tangát részesítitek előnyben, holott nekünk a hagyományos fazonu bugyik alkalmasabbak!
Talán arról is irhatnátok, hogy milyen érzés volt amikor először mentetek ki az utcára, hogy titkon bugyit viseltetek!
Én gondosan készültem rá, sokáig válogattam, mig megtaláltam a megfelelő fehér csipkés selyembugyit. Amikor felvettem rá a farmert, sokáig nézegettem magam a tükörben, hogy nem-e látszik ki a nadrág alól.Mindez este volt.A lépcsőházban találkoztam egy házban lakó lánynal, és remek érzés töltött el, hogy rajtam is BUGYI van. eljátszottam a gondolattal, hogy lehet hogy rajta ugyanolyan van, mint rajtam? Azóta is ha meglátok egy nadrágon átlátszó bugyit, és azonas mint az enyém, ugy érzem hogy van az ismeretlennel egy közös nagy titkunk.Mi a ti véleményetek, élményetek?
Talán arról is irhatnátok, hogy milyen érzés volt amikor először mentetek ki az utcára, hogy titkon bugyit viseltetek!
Én gondosan készültem rá, sokáig válogattam, mig megtaláltam a megfelelő fehér csipkés selyembugyit. Amikor felvettem rá a farmert, sokáig nézegettem magam a tükörben, hogy nem-e látszik ki a nadrág alól.Mindez este volt.A lépcsőházban találkoztam egy házban lakó lánynal, és remek érzés töltött el, hogy rajtam is BUGYI van. eljátszottam a gondolattal, hogy lehet hogy rajta ugyanolyan van, mint rajtam? Azóta is ha meglátok egy nadrágon átlátszó bugyit, és azonas mint az enyém, ugy érzem hogy van az ismeretlennel egy közös nagy titkunk.Mi a ti véleményetek, élményetek?
zene füleimnek...
(Ez egy válasz bicus üzenetére (2005. 01. 11. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 08:41
Izgató, ha egy személyben van egy belevaló pasim, egy igazi FÉRFI......aki - ha kell - örömmel "alakítja" a szolgálatkész, perverz barátnőt is...:-))))
Valami kis bevágó tangában?
Helló Lányok-Fiúk!
Tom! Nem ciki, de egyszer igazán kipróbálhatnád, hogy ne kelljen ilyet kérdezned többször.
Egyébként én egyszer csak úgy poénból felvettem, de nem volt rám különösebb hatással a dolog.
Azt hiszem a barátnőmre sem, vagy csak nem figyeltem igazán
Kedves Klaudia!
Egyáltalán nem ciki nálad sem.
De... téged olvasgatva az sem lepne meg, ha arra sem emlékeznél, hogy mikor volt rajtad utoljára...
Tom! Nem ciki, de egyszer igazán kipróbálhatnád, hogy ne kelljen ilyet kérdezned többször.
Egyébként én egyszer csak úgy poénból felvettem, de nem volt rám különösebb hatással a dolog.
Azt hiszem a barátnőmre sem, vagy csak nem figyeltem igazán
Kedves Klaudia!
Egyáltalán nem ciki nálad sem.
De... téged olvasgatva az sem lepne meg, ha arra sem emlékeznél, hogy mikor volt rajtad utoljára...