Máté Péter : Elmegyek
Egy kis patak mindig rohant, s egyre csak énekelt.
Egy sziklafal útjába állt, s a dalnak így vége lett.
Én is így lettem néma víztükör,
Mikor tőlem elmentél.
Nekem többé már a Nap sem tündököl,
Csak ha újra megjönnél.
Refr.:
Elmegyek, elmegyek, milyen úton indulok, még nem tudom.
Elhagyom otthonom, még a jóbarátoktól sem búcsúzom.
Elmegyek, elmegyek, igen megkereslek én, bármerre jársz.
Nem tudom, hogy merre vagy, mégis úgy érzem, hogy engem egyre vársz.
Vasárnap volt, vasárnap volt, amikor elhagytál.
Nekem te nem, csak az a nap, vasárnap volt, meghalt már.
Hozzám így jött el a halott vasárnap,
Mikor tőlem elmentél.
Nekem többé már nem tündököl a Nap,
Csak ha újra megjönnél.
(A 2. versszak másik verziója:
Vasárnap volt, vasárnap volt, amikor elhagytál.
Azóta én minden napon feketével írok már.
Látod így vitted el a színeket,
Mikor tőlem elmentél.
Nekem többé már nem lesznek ünnepek,
Csak ha újra megjönnél.)
Refr.
szövegíró : Máté Péter (zene) - S. Nagy István (szöveg)
1893 Május 19. (114 éve történt)
Megszületett Bajor Gizi színésznő.
Kossuth-díjas színésznő, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja. Kitűnően játszott klasszikus és modern darabokban, drámákban, vígjátékokban. A művésznő budai villájában Gobbi Hilda létesített Színészmúzeumot. Ismertebb filmjei a Rongyosok és A szűz és a gödölye.
Megszületett Bajor Gizi színésznő.
Kossuth-díjas színésznő, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja. Kitűnően játszott klasszikus és modern darabokban, drámákban, vígjátékokban. A művésznő budai villájában Gobbi Hilda létesített Színészmúzeumot. Ismertebb filmjei a Rongyosok és A szűz és a gödölye.
itt vannak a képeid, egy képfeltöltő segítségével, de ez az uccsó segítség, mert nincs időm (bocsi) ilyenekre:
na, és ez a különbség:
jó képbeszúrás :http://kepfeltolto.hu/2007/5/18/1589.jpg
rossz, mert védett oldal:http://gportal.hu/portal/mrretro/image/gallery/1149512530.jpg (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
na, és ez a különbség:
jó képbeszúrás :http://kepfeltolto.hu/2007/5/18/1589.jpg
rossz, mert védett oldal:http://gportal.hu/portal/mrretro/image/gallery/1149512530.jpg (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:25
látod a 75öst nekem is megy!
mi az tom mégis elment tökönszúrni magát?
mi az tom mégis elment tökönszúrni magát?
látod a 75öst nekem is megy!
mi az tom mégis elment tökönszúrni magát? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
mi az tom mégis elment tökönszúrni magát? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:22
Jól van na... kicsi a kép...
De legalább megy a képbeszúrás
(De azért puszillak is )
(De azért puszillak is )
Jól van na... kicsi a kép...
(De azért puszillak is ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(De azért puszillak is ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:19
küldj hozzá egy nagyítót is!
a VUK rejtvényfüzetet életembe először látom!
a VUK rejtvényfüzetet életembe először látom!
küldj hozzá egy nagyítót is!
a VUK rejtvényfüzetet életembe először látom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a VUK rejtvényfüzetet életembe először látom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre emlékeztek?
Csak bosszantásképp....
De legalább ne hangoztasd
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
kikkérremmm magamnak, hissszzz szőőőőőkeeee vagyok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Reménytelen eset a pasas...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:21
vazzzeg itt most azonnal tökön szúrom magamat! csak az a szerencsém, hogy holnap is szükségem lehet még rá!
(szilva! vagy katicik segítsetek surdit "kielégíteni", mert én belefáradtam!)
(szilva! vagy katicik segítsetek surdit "kielégíteni", mert én belefáradtam!)
ha ráérsz nézz már át a próbába, mert itt nem akarok offolni tovább.
elég galibát okoztam így is. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
elég galibát okoztam így is. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:30
na, ez a képbeszúrás már OK!
de nem nosztalgikus, és a GG szexfórumban NINCS fegyverbemutató!
(vigyázz, ma kötözködő kedvemben vagyok, mert nem vagyok kielégülve! )
(vigyázz, ma kötözködő kedvemben vagyok, mert nem vagyok kielégülve! )
na, ez a képbeszúrás már OK!
(vigyázz, ma kötözködő kedvemben vagyok, mert nem vagyok kielégülve! ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(vigyázz, ma kötözködő kedvemben vagyok, mert nem vagyok kielégülve! ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:26
Sorry
akkor ahonlap a baj?
tessék itt egy kés a tökönszúráshoz elengedhetetlen:
akkor ahonlap a baj?
tessék itt egy kés a tökönszúráshoz elengedhetetlen:
a technikád már ok!
a kép is ok!
de vannak VÉDETT képek, amik közvetlenül nem jelennek meg a beszúrásnál, CSAK A SAJÁT GÉPEDEN!
ennek elkerülésére, illetve, hogy mások által is azonnal látható legyen:
HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐ PROGRAMOKAT ÉS ONNAN SZÚRD BE A KÉPEKET! pld. sajár képtárt is nyíthatnál magadnak a netten, vagy http://www.kepfeltoltes.hu stb. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
a kép is ok!
de vannak VÉDETT képek, amik közvetlenül nem jelennek meg a beszúrásnál, CSAK A SAJÁT GÉPEDEN!
ennek elkerülésére, illetve, hogy mások által is azonnal látható legyen:
HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐ PROGRAMOKAT ÉS ONNAN SZÚRD BE A KÉPEKET! pld. sajár képtárt is nyíthatnál magadnak a netten, vagy http://www.kepfeltoltes.hu stb. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:21
erestem Neked vmit:
Waszlavik László
nem értem, h miért nem jönnek be a képek, mert a 70 es hsz-be ugyanonnan másoltam át és az működött.
nem feltöltött képről van szó!
na nézzük Colombo műxik-e?
(kép javítva:tom)
Waszlavik László
nem értem, h miért nem jönnek be a képek, mert a 70 es hsz-be ugyanonnan másoltam át és az működött.
nem feltöltött képről van szó!
na nézzük Colombo műxik-e?
(kép javítva:tom)