jaj de aranyos
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 26. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat de nm ide akartam.....
Én valószínűleg macska voltam előző életemben,ha volt olyan. Úgy élni,mint ők,maga lenne a beteljesülés. Heverészni,lustálkodni,örökké gyereknek maradni valahol,de öntörvényű, kicsit önző, őszinte...
Mik is jellemzik a cicákat?
Ők tudnak élni.
Hétvégére kánikulát mondanak, ezért mindenkit elengedek a stradra is (de fórumozni is kötelező legalább napi 3 órát)!
egy kis nosztalgia macsek:
és egy kis du.-ni szieszta ebben a nagy melegben:
és egy kis du.-ni szieszta ebben a nagy melegben:
ha nekem ekkora farkam lehetne (csak ne ilyen vékonyka)...
Tom, Drága!
A szörnyek keringőjében tetszett? Jolie néni volt férjével?(BBT) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A szörnyek keringőjében tetszett? Jolie néni volt férjével?(BBT) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott wan aza a helyén #36. hsz,Én látom!!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
rózsalány!
ne oljan dühösen! itt a vállam zokogd el rajta a bánatod!
inkább nekem szúrjál új képeket! a testedről! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ne oljan dühösen! itt a vállam zokogd el rajta a bánatod!
inkább nekem szúrjál új képeket! a testedről! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol az én hsz-em?????Tegnap szúrtam be képeket...