Igy jo lesz ?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ne vazzeg, lehet élveszkedni a topicomon...
- anyám kutyája
- tom egyik kedvenc macsekja
- tomnál is vannak nagyobb és erősebb "lóerők"
- anyám kutyája
- tom egyik kedvenc macsekja
- tomnál is vannak nagyobb és erősebb "lóerők"
Egyik szebb mint a másik, Garfield az állandó kedvencem!
egy igazi vad macska:
Forma1!
------------------------
olvastad az Intézkedések topicban, hogy miért tiltottalak 1 napra tegnap reggel?
Ugyan ott folytatod!
------------------------
olvastad az Intézkedések topicban, hogy miért tiltottalak 1 napra tegnap reggel?
Ugyan ott folytatod!
Szex előtt szokott ilyen intenzíven verni a szívem!
(Szoni 26# képe nagyon tetszik! )
sicc onnan Te!
zavarod a ki/be/látást! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
zavarod a ki/be/látást! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy igazi macskaszerető szempár:
Ez egy kicsit nagyobb cica, de aranyos!
húúúú, de jót tett ez nekem, a mai fárasztó napom után!lol
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a cicákat, olyan édik, és tiszták, pedánsak! Legalábbis az én cicám az...
Sajnálom Moncykám, de a fő hibás én vagyok, mert figyelmetlenségből elnyomtam egy vezérlő gombot, és bekövetkezett egy rendszer hiba (a helyreállítás túl nagy munka lenne, nem kívánhatom a programozónktól, mert nagyon elfoglalt jelenleg más munkával!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 13:38
Hát de.... abba másoltam a macsomat... és a gépemen meg nem találom
Köszi, Moncy!
Én a V...án, a felnőtt kategóriát néztem csak eddig. Nagyon édesek a cicusok. Némelyik hülyeséget az enyémek is megcsinálják. Főként az alvás közben magasról leesés megy nekik. A Szüszi meg álmában kb. 50 cm-re felugrott, majd rám esett, és megkarmolt. Szegény azt se tudta hol van.
Csajszi a megyehatárról! Szia! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a V...án, a felnőtt kategóriát néztem csak eddig. Nagyon édesek a cicusok. Némelyik hülyeséget az enyémek is megcsinálják. Főként az alvás közben magasról leesés megy nekik. A Szüszi meg álmában kb. 50 cm-re felugrott, majd rám esett, és megkarmolt. Szegény azt se tudta hol van.
Csajszi a megyehatárról! Szia! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)