Persze, és akkor maradjunk annyiban, hogy az élők csak vakációzó halottak.
az eletnek nincs erteleme, mert elmulik ,tehat akkor minek volt?..maganak a letezesnek sincs ertelme, mert egyszer az is elmulik...nem kell anyageröenergia...minek az?..csak a nagybüdös semmi legyen, es akkor nyugalom van!
Ja? akkor érthető a reagálásod, inkább magadra kéne vigyáznod, mint másokra.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 08. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 16:03
hát,ha onnan nézem,akkor igazad van;mondjuk,most nem is vok lelkileg teljesen "beszámítható állapotban"
hát,ha onnan nézem,akkor igazad van;mondjuk,most nem is vok lelkileg teljesen "beszámítható állapotban"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 08. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 08. szombat 15:55
Hát akkor te nagyot tévedsz kedves on-lány. Biztosan te is elgondolkodtál már sok dolgon, mert az ember gondolkodik. Általában, igaz nem mindenki. Érdekes módon nálunk sokkal okosabb emberek is hosszan szoktak erről a témáról írni, és nem volt egy sem öngyilkos jelölt. Ha megkérdezném tőled te mit vársz az életedtől, mik a vágyaid, mit, kit szeretsz, kapásból rá fogsz jönni, hogy te is keresed az élet értelmét.
Még egy nagyon fontos dolog, vidám embernek tartom magam, és elég keménynek ahhoz, hogy semmilyen nehézség nem tudja a kedvem szegni, legfeljebb morcos leszek. Hát ezért tévedsz kedves on-lány. Ja és még annyit az elmúlt többször 18 évben sosem fordult meg a fejemben ilyen gondolat, amit te sugalmazol. Nézd meg i vicc topicot, ki írt bele nagyon sok viccet, talán megérted, nem biztos.
Még egy nagyon fontos dolog, vidám embernek tartom magam, és elég keménynek ahhoz, hogy semmilyen nehézség nem tudja a kedvem szegni, legfeljebb morcos leszek. Hát ezért tévedsz kedves on-lány. Ja és még annyit az elmúlt többször 18 évben sosem fordult meg a fejemben ilyen gondolat, amit te sugalmazol. Nézd meg i vicc topicot, ki írt bele nagyon sok viccet, talán megérted, nem biztos.
Hát akkor te nagyot tévedsz kedves on-lány. Biztosan te is elgondolkodtál már sok dolgon, mert az ember gondolkodik. Általában, igaz nem mindenki. Érdekes módon nálunk sokkal okosabb emberek is hosszan szoktak erről a témáról írni, és nem volt egy sem öngyilkos jelölt. Ha megkérdezném tőled te mit vársz az életedtől, mik a vágyaid, mit, kit szeretsz, kapásból rá fogsz jönni, hogy te is keresed az élet értelmét.
Még egy nagyon fontos dolog, vidám embernek tartom magam, és elég keménynek ahhoz, hogy semmilyen nehézség nem tudja a kedvem szegni, legfeljebb morcos leszek. Hát ezért tévedsz kedves on-lány. Ja és még annyit az elmúlt többször 18 évben sosem fordult meg a fejemben ilyen gondolat, amit te sugalmazol. Nézd meg i vicc topicot, ki írt bele nagyon sok viccet, talán megérted, nem biztos. (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 08. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy nagyon fontos dolog, vidám embernek tartom magam, és elég keménynek ahhoz, hogy semmilyen nehézség nem tudja a kedvem szegni, legfeljebb morcos leszek. Hát ezért tévedsz kedves on-lány. Ja és még annyit az elmúlt többször 18 évben sosem fordult meg a fejemben ilyen gondolat, amit te sugalmazol. Nézd meg i vicc topicot, ki írt bele nagyon sok viccet, talán megérted, nem biztos. (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 08. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 15:45
na,ez csúcs...neharagudjatok drágá'im...a címből ítélve ez Nekem 1 öngyilkosságra hajlamos,depi's embereknek indított topic'nak tűnik.....
na,ez csúcs...neharagudjatok drágá'im...a címből ítélve ez Nekem 1 öngyilkosságra hajlamos,depi's embereknek indított topic'nak tűnik.....
Felhozom ezt a topicot, mert nagyon halódik....
Hát ezen párszor már én is morfondíroztam. Az életem során sok rosszat, jót megéltem már. Tudtam örülni egy jó könyvnek, egy kirándulásnak, szép tájaknak. Lehet örülni a munkában elért sikernek, családnak. Számos embernek van szép tartalmas hobbija, amivel a szabadidejét kellemesen a saját örömére tudja eltölteni. Végső soron az ember élete arról szól, hogy szeressen, és viszontszeressék. Ennél nagyobb örömet szerintem semmi nem adhat. Mindig optimista voltam, a kudarcaimat többnyire a saját számlámra írtam, még akkor is ha nem voltam okozója. Sok értékes embert ismertem meg életemben, egy barát elvesztése mindig nagy veszteség volt számomra.
Egy tartalmas kapcsolat, egy szeretett nő értelmet ad az életnek. Az életet nem mi kezdeményeztük, de megpróbáljuk úgy eltölteni, hogy a holnapnak is örülni tudjunk. Adok más véleményére, természetesen ha az adott ember megszerezte a bizalmam. Nem szeretem az önző, becstelen hazug embereket. Nem vágytam gazdagságra, csak nyugodt boldog életre.
Az életet a legtöbb embernek leélni nehéz. Tudni kell apróságoknak örülni, hinni a szépben, és örülni az élet adta szerintem legnagyobb adományban, a szerelemben. Még egy fontos dolog, ami sokszor átsegített a nehézségeken, a humor. A humor az a gyógyszer amit nem kell felíratni, és aki tud vele bánni, annak megkönnyíti a napjait.
Hát ezen párszor már én is morfondíroztam. Az életem során sok rosszat, jót megéltem már. Tudtam örülni egy jó könyvnek, egy kirándulásnak, szép tájaknak. Lehet örülni a munkában elért sikernek, családnak. Számos embernek van szép tartalmas hobbija, amivel a szabadidejét kellemesen a saját örömére tudja eltölteni. Végső soron az ember élete arról szól, hogy szeressen, és viszontszeressék. Ennél nagyobb örömet szerintem semmi nem adhat. Mindig optimista voltam, a kudarcaimat többnyire a saját számlámra írtam, még akkor is ha nem voltam okozója. Sok értékes embert ismertem meg életemben, egy barát elvesztése mindig nagy veszteség volt számomra.
Egy tartalmas kapcsolat, egy szeretett nő értelmet ad az életnek. Az életet nem mi kezdeményeztük, de megpróbáljuk úgy eltölteni, hogy a holnapnak is örülni tudjunk. Adok más véleményére, természetesen ha az adott ember megszerezte a bizalmam. Nem szeretem az önző, becstelen hazug embereket. Nem vágytam gazdagságra, csak nyugodt boldog életre.
Az életet a legtöbb embernek leélni nehéz. Tudni kell apróságoknak örülni, hinni a szépben, és örülni az élet adta szerintem legnagyobb adományban, a szerelemben. Még egy fontos dolog, ami sokszor átsegített a nehézségeken, a humor. A humor az a gyógyszer amit nem kell felíratni, és aki tud vele bánni, annak megkönnyíti a napjait.
szerintem a férfiak nak a nőkér a nőknek a férfiakért érdemes élni.
most olvasom, hogy ebben a topicban is milyen "dicséretekkel" halmozott el régebben egy kedves fórumozótársunk...
na ezért ÉRDEMES ÉLNI, hogy bebízonyítsuk az ellenkezőjét!
na ezért ÉRDEMES ÉLNI, hogy bebízonyítsuk az ellenkezőjét!
Nah...faguriga legyek ha én ezt értem...
Két,súlyosan beteg ember feküdt ugyanabban a kórteremben.Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára,hogy ezzel megmozgassa a szervezetét.Az ágy a kórterem egyetlen ablakához közelebbi volt.A másik beteg ember csak egész nap feküdt az ágyában,a plafont bámulva.Beszélgetek a családról,feleségről,gyerekekről,a katonakorukról,a nyaralásaikról,ahogy az ilyen helyzetben szokás.Az ember,aki az ablaknál feküdt,minden délután,amikor felült,elkezdte közvetiteni a másiknak,hogy mit lát az ablakon át a kinti világból.A másik ágyon fekvő embert egy idő után szinte csak ezek a színes beszámolók tartották életben,már alig várta őket,ez volt minden változatosság az életében.Az ablak egy kellemes,tavacskával díszített parkra nézett.Vadkacsák és hattyúk úszkáltak a tavon,és gyerekek játszottak távirányítású játékhajóikkal rajta.Szerelmes párok üldögéltek a színes virágágyások mellet órákig,egymásba felejtkezve.Miközben az ablak melleti beteg kimeritő részletességgel irta le a kinti világot,a másik folyton fekvő behunyta szemét,és maga elé képzelte a látványt.Egy meleg délutánon az ablak melleti ember egy,a parkon átvonuló karneváli menetről beszélt.Bár a folyton fekvő ember nem hallotta a zenészeket,maga elé képzelte őket a másik érzékletes leírása alapján.A napok és hetek teltek.Egy reggel a beteget fürdetni készülő nővér az ablak melleti embert élettelenül találta az ágyában,mert az éjjel csendben elaludt örökre.Elszomorodva hívta a személyzetet hogy kivigyék az elhunytat.Amint alkalom kinálkozott rá,belső ágyon fekvő beteg kérte,hogy a másik ágyba fekhesen.A nővér teljesítette kérését,és áthelyezte őt,majd magára hagyta.Lassan,fájdalmaktól gyötörve az ablak felé fordult,és megdöbbenve látta:az ablak egy tűzfalra néz.Megkérdezte a növért,mi történhetett az eltávozott szobatárssal,hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot.A nővér elárulta,hogy az elhunyt vak volt,nem láthatta a falat sem.Valószínüleg csak bátorítani akarta önt!
TANULSÁG:Igazi boldogság boldogabbá tenni másokat,nem törődve saját helyzetünkel.
TANULSÁG:Igazi boldogság boldogabbá tenni másokat,nem törődve saját helyzetünkel.
csak előrehoztam "azemberejhülyék" részére...
Az élet értelme: 42
42:)
Egész életnek mi értelme??!!
Élet értelme??? Ma éjszaka erre Én is kíváncsi lennék...
császtok
ki vel mi volt ugy a héten?
ki vel mi volt ugy a héten?
kinél mi a helyzet?
na mi ez punyadás???
"mondottam Ember: küzdve küzdj és bízva bízzál!"