Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 12. szerda 22:22  #11
robert_z robert_z
42

;)
(Ez egy válasz Gul. Dukat üzenetére (2005. 01. 08. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 08. szombat 20:02
csáósztok

azért hoztam létre ezt a témát mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre? hogy mi is az élet értelme mert geyik ismerősőm azt mondta hogy az hogy velünk történő dolgokat hogy reagáljuk le vagy csak most már az ami a mai világban van hogy ki kivel és hányszor és hol csinálja? ez a világunk vagy mi? ilyenek letünk? vagy hogy nincsenek meg a dolgoknak a saját jelentése? ha igen akkor mért nincsen meg? enyi ugy kb

csőváz
2005. 01. 12. szerda 16:48  #10
Gul. Dukat Gul. Dukat
csáó

én nem látom a szerelem értelmét mert minek legyek szerelme ha ugy is vége lesz és minél hosszabb ideig tart anál inkább fájni fog szerintem mondjuk nem voltam még szerelemes. ugyhogy tapasztalatlan vagyok
ja lala16 neked meg azt tudom mondani hogy velkem is volt ilyen mert én egy 17 éves vagyok és tavaj egy 40éves nő le akart velem feküdnide ugy hogy a barátja is benne van és én ugy gondoltam hogy az első nek nem igy kéne törnie és nem let belőle semi. de mondjuk vissza gondolva nem is valnám be ha kettest igen de a hármat nem. nem tudom javitot-e valmit vagy nem de remélem tecet ez a történet.

csőcs
(Ez egy válasz yggdrasill üzenetére (2005. 01. 11. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 23:39
Szerintem semmi.
Új kérdés: mi értelme a szerelemnek?
2005. 01. 12. szerda 00:26  #9
Törölt felhasználó (16394)
haza+pina=élet :-)
2005. 01. 11. kedd 23:39  #8
yggdrasill yggdrasill
Szerintem semmi.
Új kérdés: mi értelme a szerelemnek?
2005. 01. 11. kedd 11:02  #7
perecke perecke
Lala16 . Ha ez megnyugtat, akkor azt mondom neked : ezmég semmi, a java csak eztán jön. Egy a lényeg : soha senki ne higgye, hogy már túl van mindenen mert az élet mindíg tartogat meglepetéseket (mindenkinek) ez alól nincs kivétel.

a következő csapás amit az ég rád fog küldeni picit keményebb lesz. (ebben biztos lehetsz) úgyhogy edződdj! Hogy kibírj ennél majd sokkal keményebb helyzeteket is. Merezmég semmi ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367226)
2005. 01. 10. hétfő 20:10
egyikük sem. nem is értük csinálom. csak nem tudom eliselni a fájdalmat...de azért nem hiszem, hogy odáig vetemedek. max berúgok, és az árokparton alszom...
2005. 01. 10. hétfő 20:10  #6
egyikük sem. nem is értük csinálom. csak nem tudom eliselni a fájdalmat...de azért nem hiszem, hogy odáig vetemedek. max berúgok, és az árokparton alszom...
2005. 01. 10. hétfő 17:40  #5
Az életnek semmi értelme...Ez nagyon telibe talált nekem ez a topic cím. A szitu, a kövi:
Van egy csaj, aki eddig nekem nagyon tetszett. Chaten megismertem egy másikat, azzal a céllal, hogy elvegye a szüzességem, és megtanítson mindenre. Találkoztunk a hétvégén, és leszopott (gumiban, szar is volt :( ), és én megujjaztam. Most a volt csajra nem is tudok gondolni, undorodok tőle, és csak az a csaj kell nekem, aki elvette. De ő meg szarik rá magasról. Mondjuk 8 év van köztünk... :( Most qrva szar. Ha nem félnék a haláltól, már rég nem lennék itt. Mondjuk amibe nem halunk bele, attól megerősödünk... :~( [És ha belehalok?]
2005. 01. 09. vasárnap 21:52  #4
Gul. Dukat Gul. Dukat
császtók

én mondjuk a szexet egy ösztönös dolognak gondolom mert elsőre bele jön az ember szerintem. na mind egy meg probálom ezt a topicot életben hagyni addig mi lehet:D

császtok
2005. 01. 09. vasárnap 10:59  #3
macido macido
Szerintem az, hogy megtaláld a helyed a világban és önmagad légy ez által boldog vagy és a többi minden (pl. a szex is) jön magától.
2005. 01. 09. vasárnap 10:41  #2
CUBE37 CUBE37 VIP
Teljesen igazad van. Sok jó dolog van az életben ami miatt érdemes élni élükön a szerelemmel aminek része a sex is, de mindez a fajfenntartás része. Az öncélú fajfenntartás, más fajok kiszorítása nem lehet az élet célja. Úgy van ez kitalálva, hogy sosem tudhatjuk meg, ugyanis nincs hozzá szemünk, hogy meglássuk... Addig is marad a fajfenntartás, éljen a szerelem!
2005. 01. 08. szombat 20:02  #1
Gul. Dukat Gul. Dukat
csáósztok

azért hoztam létre ezt a témát mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre? hogy mi is az élet értelme mert geyik ismerősőm azt mondta hogy az hogy velünk történő dolgokat hogy reagáljuk le vagy csak most már az ami a mai világban van hogy ki kivel és hányszor és hol csinálja? ez a világunk vagy mi? ilyenek letünk? vagy hogy nincsenek meg a dolgoknak a saját jelentése? ha igen akkor mért nincsen meg? enyi ugy kb

csőváz
/ 4