Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 06. 29. péntek 08:55  #7
surdapapa surdapapa
ha Téged is +dugnak akkor mindenképp fényképes legyen az élménybeszámolód! eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:35
Akkora hülyeségnek tartom...
Nekem anno nem volt... minek?
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...

Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...

Egyébként augusztusra kaptam leánybúcsúba invitálást...
Elmegyek és élménybeszámolok nyes
2007. 06. 29. péntek 08:35  #6
Moncy Moncy
Akkora hülyeségnek tartom...
Nekem anno nem volt... minek?
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...

Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...

Egyébként augusztusra kaptam leánybúcsúba invitálást...
Elmegyek és élménybeszámolok nyes
2007. 06. 28. csütörtök 23:25  #5
Rosemary Rosemary
Nah nekem még nem volt részem leánybúcsúban, vagyis én még nem voltam a porondon...De elképzeltem már, hogy milyen is legyen az én leánybúcsúm...Azt szeretném, ha mondjuk 5 jobbnál jobb pasi jönne, és táncolnának nekem, aztán meg elrabolnának, és egy elhagyatott házban mind megdugnának, vadul, úgy kezelnének mint egy kis kurvát, uralkodnának felettem, és orgazmusok ezreit adnák nekem...Nahát ezek az én kivánságaim, mondtam is a barátnőimnek, hogy nekem jó szervezés legyen, mert ha csődöt mondanak lesz dá-dá... hehe
2007. 06. 28. csütörtök 22:48  #4
f1ck0 f1ck0
Én még ezt nem éltem át.
Hülye vagyok,de nem igazán tudom hogy,hogy is megy ez...
Az esküvő előtt valamennyivel a lány, leánybúcsúra megy a legény, legyénybúcsúra?
És tudják,hogy megcsalja a párja vagy mi??
2007. 06. 28. csütörtök 22:23  #3
MmePrune MmePrune VIP Admin
a jövőben, ha topicot nyitsz, akkor szedd össze a gondolataidat, és írj egy tisztességes indítóhszt ejnye1
módosítottam a címet is:
Legénybúcsú--->Legénybúcsú, leánybúcsú avagy az utolsó félrekufirc smile

egyébként kivesézhető a téma smile
szóval ki, milyen bulit szervezne, szervezett, milyen bulin vett részt..blablabla...
(Ez egy válasz zse00 üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 22:06
lányok hajrá!
2007. 06. 28. csütörtök 22:14  #2
Törölt felhasználó (75419)
kerdes kerdes kerdes

Valami értelmes topikindító hozzászólást várunk,pontos témamegjelölést,elképzeléseid leírását a dolgot illetően...
2007. 06. 28. csütörtök 22:06  #1
zse00 zse00
lányok hajrá!
/ 4