ha Téged is +dugnak akkor mindenképp fényképes legyen az élménybeszámolód!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:35
Akkora hülyeségnek tartom...
Nekem anno nem volt... minek?
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...
Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...
Egyébként augusztusra kaptam leánybúcsúba invitálást...
Elmegyek és élménybeszámolok
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...
Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...
Akkora hülyeségnek tartom...
Nah nekem még nem volt részem leánybúcsúban, vagyis én még nem voltam a porondon...De elképzeltem már, hogy milyen is legyen az én leánybúcsúm...Azt szeretném, ha mondjuk 5 jobbnál jobb pasi jönne, és táncolnának nekem, aztán meg elrabolnának, és egy elhagyatott házban mind megdugnának, vadul, úgy kezelnének mint egy kis kurvát, uralkodnának felettem, és orgazmusok ezreit adnák nekem...Nahát ezek az én kivánságaim, mondtam is a barátnőimnek, hogy nekem jó szervezés legyen, mert ha csődöt mondanak lesz dá-dá...
Én még ezt nem éltem át.
Hülye vagyok,de nem igazán tudom hogy,hogy is megy ez...
Az esküvő előtt valamennyivel a lány, leánybúcsúra megy a legény, legyénybúcsúra?
És tudják,hogy megcsalja a párja vagy mi??
Hülye vagyok,de nem igazán tudom hogy,hogy is megy ez...
Az esküvő előtt valamennyivel a lány, leánybúcsúra megy a legény, legyénybúcsúra?
És tudják,hogy megcsalja a párja vagy mi??
a jövőben, ha topicot nyitsz, akkor szedd össze a gondolataidat, és írj egy tisztességes indítóhszt
módosítottam a címet is:
Legénybúcsú--->Legénybúcsú, leánybúcsú avagy az utolsó félrekufirc
egyébként kivesézhető a téma
szóval ki, milyen bulit szervezne, szervezett, milyen bulin vett részt..blablabla... (Ez egy válasz zse00 üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
módosítottam a címet is:
Legénybúcsú--->Legénybúcsú, leánybúcsú avagy az utolsó félrekufirc
egyébként kivesézhető a téma
szóval ki, milyen bulit szervezne, szervezett, milyen bulin vett részt..blablabla... (Ez egy válasz zse00 üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami értelmes topikindító hozzászólást várunk,pontos témamegjelölést,elképzeléseid leírását a dolgot illetően...
lányok hajrá!