Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 07. 05. csütörtök 15:28  #27
surdapapa surdapapa
vazze, és ha pont a lányod fogja átbaszni így a fejét a vőlegényének kirúgod a családodból???

ez oly sötétközépkori duma amit Te képviselsz!

de lelked rajta! részemről befejeztem!

miért Te mondod meg ki is a szar? /hehe én pont ezt mondom egy bizonyos hírességre, aki most a topon van a kategóriájában/
2007. 07. 05. csütörtök 15:24  #26
Moncy Moncy
Ha valaki félre akar kufircolni - csak h. stílszerű maradjak a topic címéhez - az is is úgy is megteszi... házasság ide vagy oda... legény-leánybúcsú ide vagy oda...

Bnőméknél volt leány és legénybúcsú is... mégis félrepattantak...

Nálunk nem volt mégis...

Na de most már... alig váááárom.... 4 hét és megyek leánybúcsúba...
Beszámolok róla ígérem...
Addigra valami fotóketyerét beszerzek...

nyes wink
2007. 07. 05. csütörtök 15:10  #25
surdapapa surdapapa
vazze!
én sem értek egyet Velük, nekem nem volt ilyen értelemben legénybúcsúm, hanem a hagyományos jó öreg hipp által írt verzió!

de áruld már el ka a fenének képzeled Te magad, hogy ítélkezel emberek felett kerdes
2007. 07. 05. csütörtök 14:52  #24
f1ck0 f1ck0
Szerintem is,de én nem tartom majd titokban.
Így is alvászavaraim vannak,de úgy aludni se bírnák,hogy egy ilyen dolgot eltitkolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100407)
2007. 07. 04. szerda 15:13
Szerintem ez jár mindenkinek hogy "utoljára" férelépjen!
2007. 07. 05. csütörtök 12:03  #23
Törölt felhasználó (41907)
Nekem 4 éve volt legénybúcsum. Nem is egy, hanem kettő egy hét különbséggel. Először a munaktársaimat hivtam meg abban a városban, ahol dolgozom. Ott nem volt semmi, mire a kaja megfőtt a bográcsban, én már kifeküdtem a Jagertől, meg a whiskytől. Utána héten otthon a haverokkal buliztam. Ott is ittam rendesen, de jól bírtam. Hozattak egy nőt, aki először csak táncolt. Aztán komolyabb lett a dolog, bementünk egy hátsó szobába és megdugtam jópárszor. Nagyon bírtam, mert a szesztől megvolt a kellő nyomás az agyamban, ilyenkor sokáig bírja az ember, aki dugott már ilyen állapotban az tudja.
Persze másnap mikor kijózanodtam azon izgultam, nehogy kiderüljön. A haverokban nem csalódtam, azóta sem derült ki, pedig legalább 15-en ott voltak. Mióta megnősültem, a feleségemen kívül senki nem volt.
2007. 07. 04. szerda 15:13  #22
Törölt felhasználó (100407)
Szerintem ez jár mindenkinek hogy "utoljára" férelépjen!
2007. 07. 02. hétfő 09:29  #21
kobi kobi
..s hogy milyen régi ez a hagyomány : czegei Wass György naplójából
"..[1681] 16 Julii mentem az Bánfi György uram ő nagysága lakodalmára ; az sirató estve volt Kutyfalván.. " nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 29. péntek 09:05
Hát picinyeim, nem egészen így van a dolog. A legénybúcsú és leánybúcsú a magyar valóságban másról szól mint amiről itt beszéltek. Igenis van ilyen hagyomány, vidéken még most is él, bár már ez sem hagyományőrző. A valamikori leány és legénybúcsú arról szólt, hogy a lányok férjhezmenésük előtt elköszönnek egy zártkörű összejövetelen a barátnőiktől, a fiúk szintén elköszönnek egy tivornya keretében a barátaiktól, ezzel lezárva egy korszakot az életükből, ezzel is jelezvén, hogy a jövőben a párjuknak fogják szentelni az életüket. És most jön a lényeg, a magyar hagyományokban szó sincs semminemű dugásról, chippendale fiúkról, tehát orgiáról. Ez már amit velem együtt ismertek, a filmeknek köszönhető, és amerikanizált változat. Igen is szép volt ez a hagyomány, vidéken jelentőséget tulajdonítottak neki, a leánybúcsu, legénybúcsu téma volt, abból lehetett látni, kinek mekkora baráti köre volt, kit mennyien szerettek, mennyire volt közösségi ember, erről szólt.
Természetesen ezt csak a korrektség miatt írtam le, a hagyományok változnak, sokmindent átveszünk más kultúrákból különösen az amerikaiból, a filmek hatására, itt kell azt is megjegyeznem, hogy európában sok országban ezt a hagyományt nem ismerik, nem használják, csak filmen látták.
Elnézést ha hosszú voltam de gondolom szigorúan a témához tartozik. Természetesen egy jó dugásokkal egybekötött legénybúcsu, uegyanez a lányoknál, lehet, hogy maradandóbb élményt ad, de az eredeti leány ill. legénybúcsuhoz nem sok köze van.
2007. 07. 01. vasárnap 23:54  #20
Törölt felhasználó (48478)
A szó legnemesebb értékrendjét "Szilvácska"s"Hipp"fogalmazták meg.Búcsú a leány és legény életvitelnek,de új korszak kezdődik mert sok barát kiesik a rostán,csak azok maradnak akit a házasulandó felek kölcsönösen befogadnak maguk közé.
2007. 07. 01. vasárnap 23:03  #19
Red_Baron Red_Baron
Amúgy pedig hozzáfűzöm én elítélem ezt a "esküvő előtt csaljuk meg a párunk még egyszer gyorsan" felfogást. Aki megteszi, az megteszi esküvő után is. Az más hogy mi amit együtt csinálunk azt szabad.
2007. 07. 01. vasárnap 23:02  #18
Red_Baron Red_Baron
hehe smile Sajnos nekünk az elhavazás miatt nem jött össze, de olyan legény-leánybúcsut akartunk a feleségemmel, hogy berántunk egy hamadik csajt. No és persze a nászéjszakát is így... smile

Nem véletlen vettem el a párom nyes DD
2007. 07. 01. vasárnap 21:48  #17
Adnohvtx Adnohvtx
Nem törvényszerű
2007. 06. 30. szombat 01:40  #16
zelli zelli
Drága Willy!
A flörtölésbe Nálam nem tartozik bele a testi érintkezés! Szóviccek, nevetgélés, stb. De tudom hol a határ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 29. péntek 20:36
Semmi szex, csak laza flörtölés!

Hátööö... (nem téged akarlak bántani) de részemről azt is elég gerinctelen dolgonak tartom... mint ahogy az amerikai típusú legény/lánybúcsút...
2007. 06. 29. péntek 22:58  #15
f1ck0 f1ck0
Sőt...én még gerinctelenebbnek tartom.
Ha már egyszer legény/leánybúcsúba megyek akkor el kell dönteni,hogy üssön vagy ne üssön! nyes nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:36

Hátööö... (nem téged akarlak bántani) de részemről azt is elég gerinctelen dolgonak tartom... mint ahogy az amerikai típusú legény/lánybúcsút...
2007. 06. 29. péntek 20:36  #14

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 11:34
Akkor hagyománytisztelő vagyok. A házasságkötés előtti napon elmentünk a barátnőimmel mulatni, beszélgetni, inni, táncolni! Semmi szex, csak laza flörtölés! És micsoda véletlen: a fiúk is ugyanazon a helyen mulattak! Nem vetkőzött senki!
2007. 06. 29. péntek 13:54  #13
MmePrune MmePrune VIP Admin
én tavaly szalasztottam el egyet(vagy tavaly előtt), ami egy nyilvános szórakozóhelyen volt, chippendale fiúval, meg vicces ajándékokkal...volt két csomag, az egyik, amire már nincs szükség; a másik, amire ezután lesz szükség...és olyanok voltak bennük, mint például: nyújtófa, kötény, szakácskönyv, vibrátor, szexis fehérnemű

azt gondolom, hogy manapság már annyira "szabadon" élnek a párok házasság előtt is, hogy a tipikusan sztriptíz-es búcsúknak nincs is jelentőségük...evvel azt akarom mondani, hogy bármikor elmehetnek a párok együtt is sztrip-es és chipp-es bulira...és a házasság előtti félrelépés pont ugyanúgy "tilos" erkölcsileg, mint bármikor máskor
2007. 06. 29. péntek 12:21  #12
zelli zelli
A 2. előttiről beszélek! Az első előtt nem volt semmi, mert a leghúzósabb szigorlatokra kellett készülni!
Egy étteremben orgiát!? Minden betérő kapjon valamit?
Na ennyire nem vagyok féktelen! crazya
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:01
amen!

télleg miért kell majmolnunk egy idegen kultúra agyatlan szokását!

és ezzel nem azt akarom mondani, h adott esetben ne férhetne bele "az" is!

de így volt szép az a szokás, ahogy Te leírtad!

zelli?
melyik házasságkötésed előtt? eplus2

az lett volna a buli, ha vetkőztök és irtó nagy orgiába csap át! és mindenki mindenkivel /izé ellenkező nemivel/!!!
2007. 06. 29. péntek 12:01  #11
surdapapa surdapapa
amen!

télleg miért kell majmolnunk egy idegen kultúra agyatlan szokását!

és ezzel nem azt akarom mondani, h adott esetben ne férhetne bele "az" is!

de így volt szép az a szokás, ahogy Te leírtad!

zelli?
melyik házasságkötésed előtt? eplus2

az lett volna a buli, ha vetkőztök és irtó nagy orgiába csap át! és mindenki mindenkivel /izé ellenkező nemivel/!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát picinyeim, nem egészen így van a dolog. A legénybúcsú és leánybúcsú a magyar valóságban másról szól mint amiről itt beszéltek. Igenis van ilyen hagyomány, vidéken még most is él, bár már ez sem hagyományőrző. A valamikori leány és legénybúcsú arról szólt, hogy a lányok férjhezmenésük előtt elköszönnek egy zártkörű összejövetelen a barátnőiktől, a fiúk szintén elköszönnek egy tivornya keretében a barátaiktól, ezzel lezárva egy korszakot az életükből, ezzel is jelezvén, hogy a jövőben a párjuknak fogják szentelni az életüket. És most jön a lényeg, a magyar hagyományokban szó sincs semminemű dugásról, chippendale fiúkról, tehát orgiáról. Ez már amit velem együtt ismertek, a filmeknek köszönhető, és amerikanizált változat. Igen is szép volt ez a hagyomány, vidéken jelentőséget tulajdonítottak neki, a leánybúcsu, legénybúcsu téma volt, abból lehetett látni, kinek mekkora baráti köre volt, kit mennyien szerettek, mennyire volt közösségi ember, erről szólt.
Természetesen ezt csak a korrektség miatt írtam le, a hagyományok változnak, sokmindent átveszünk más kultúrákból különösen az amerikaiból, a filmek hatására, itt kell azt is megjegyeznem, hogy európában sok országban ezt a hagyományt nem ismerik, nem használják, csak filmen látták.
Elnézést ha hosszú voltam de gondolom szigorúan a témához tartozik. Természetesen egy jó dugásokkal egybekötött legénybúcsu, uegyanez a lányoknál, lehet, hogy maradandóbb élményt ad, de az eredeti leány ill. legénybúcsuhoz nem sok köze van.
2007. 06. 29. péntek 11:34  #10
zelli zelli
Akkor hagyománytisztelő vagyok. A házasságkötés előtti napon elmentünk a barátnőimmel mulatni, beszélgetni, inni, táncolni! Semmi szex, csak laza flörtölés! És micsoda véletlen: a fiúk is ugyanazon a helyen mulattak! Nem vetkőzött senki!
2007. 06. 29. péntek 11:16  #9
mona20 mona20
Azt nem tartom fernek h pont a házasság előtt egy pár nappal megcsalod a párod...csak a legénybucsú kedvéért, mert ez az utolsó napod amikor még "hajadon" vagy. Ez nem azt jelenti hogy most mindent ki kell próbálnod amit eddig nem....
2007. 06. 29. péntek 09:05  #8
/ 4