Beleolvastam régebben, csak ezért emlékeztem rá.
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy te milyen figyelmes vagy!
Mindent tudsz (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindent tudsz (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyengébbek kedvéért
az a gyanúm, hogy vadász még a gg-n is a saját házas életéről készült képeket nézegeti... sorry, de ez kikívánkozott.
nem szép dolog a témacím, de sok olyat lehet hallani, hogy az esküvő előtt 1-2 héttel a lánynak!! előkerül egy régi "szerelme"
Hát, asszem sok pasi most megkövez érte, de...
Nekem az a véleményem, hogy az "együtt járás" időszakában sem ildomos megcsalni azt akit szeretünk, valószínűleg szeretetből vesszük feleségül...(ha nem így van, akkor meg úgyis mindegy).
Miért pont a házasságkötés elött tennénk?
Szerintem ez a leendő hitvesünk megalázása, ezért nem értek vele egyet.
Valaki korábban írta elöttem, hogy ez vetkőzős csajós terendi a filmekből gyűrűzött be hozzánk és ebben sok igazság van.
A legénybúcsú igazi értelme az, hogy a barátok, haverok még utoljára (legényként) bulizzanak, búcsúztassák el a vőlegényt.
Anno a legénybúcsúmon, meg sem fordult a fejünkben, hogy azon a bulin csajok (bármilyen formában) megjelenjenek! Megjegyzem azért egy vetközős műsor biztosan feldob egy ilyen bulit, de mindent a szemnek...
Kinek-kinek értékrendje szerint, valamint lelkiismerete szerint illik eldönteni, meddig megy el egy ilyen dologban, ám azt ne feledje senki, hogy a "hivatalos" együttélés is rámehet egy ilyen szórakozásra...
Nekem az a véleményem, hogy az "együtt járás" időszakában sem ildomos megcsalni azt akit szeretünk, valószínűleg szeretetből vesszük feleségül...(ha nem így van, akkor meg úgyis mindegy).
Miért pont a házasságkötés elött tennénk?
Szerintem ez a leendő hitvesünk megalázása, ezért nem értek vele egyet.
Valaki korábban írta elöttem, hogy ez vetkőzős csajós terendi a filmekből gyűrűzött be hozzánk és ebben sok igazság van.
A legénybúcsú igazi értelme az, hogy a barátok, haverok még utoljára (legényként) bulizzanak, búcsúztassák el a vőlegényt.
Anno a legénybúcsúmon, meg sem fordult a fejünkben, hogy azon a bulin csajok (bármilyen formában) megjelenjenek! Megjegyzem azért egy vetközős műsor biztosan feldob egy ilyen bulit, de mindent a szemnek...
Kinek-kinek értékrendje szerint, valamint lelkiismerete szerint illik eldönteni, meddig megy el egy ilyen dologban, ám azt ne feledje senki, hogy a "hivatalos" együttélés is rámehet egy ilyen szórakozásra...
Na, legénybúcsú meg uccsó félrekufirc... Szerintem a legtöbb értelmes felnőtt ember, ha szerelemből házasodik, pontosan a legény/lánybúcsún nem fog félrekuforcolni...
Majd 5 év házasság után...
Na de a lényeg, a hétvégén volt szerencsém egyhez, na... Sajna a sztriptízlány az uccsó órában lemondta, így még ennyi élmény sem volt (bezzeg a csajokhoz elment a csippendél fiú!), az egész este megmaradt egy olyan "pasikösszejönnekjólberúgnakéskész" estének. Semmi extra... Pedig terveztem, hogy tolok fel ide képeket, de hát ki kíváncsi 10 részeg pasira???
Legalább a vőlegényt sikerült totálkárra itatni (mondjuk másnap én is macskajajjal szenvedtem)...
Majd 5 év házasság után...
Na de a lényeg, a hétvégén volt szerencsém egyhez, na... Sajna a sztriptízlány az uccsó órában lemondta, így még ennyi élmény sem volt (bezzeg a csajokhoz elment a csippendél fiú!), az egész este megmaradt egy olyan "pasikösszejönnekjólberúgnakéskész" estének. Semmi extra... Pedig terveztem, hogy tolok fel ide képeket, de hát ki kíváncsi 10 részeg pasira???
Legalább a vőlegényt sikerült totálkárra itatni (mondjuk másnap én is macskajajjal szenvedtem)...
oromombe orditoni tudnek hogy en islathatom a baromi jo csajokat azota ejjelente nagyon szepeketalmodom koszonettel mocssi
boldogsag toltel hogy en is bekeruhettemsoraitok kozze udv mindekinek mocssi
Kedves Hölgyeim!
Segítségeteket szeretném kérni. A legjobb barátom októberben megnősül, és a cimboráimmal szervezünk a számára egy fergeteges legénybúcsút. 4-6 fő ápolt, bevállalós hölgyet keresünk, és természetesen nem ragaszkodunk Budapesthez.
A részleteket a szekeres.tibor@mozaiktarsulas.hu e-mail címen megbeszéljük.
Várom jelentkezéseteket.
Üdvözlettel: Tibor
Segítségeteket szeretném kérni. A legjobb barátom októberben megnősül, és a cimboráimmal szervezünk a számára egy fergeteges legénybúcsút. 4-6 fő ápolt, bevállalós hölgyet keresünk, és természetesen nem ragaszkodunk Budapesthez.
A részleteket a szekeres.tibor@mozaiktarsulas.hu e-mail címen megbeszéljük.
Várom jelentkezéseteket.
Üdvözlettel: Tibor
neeem, úgy 3-4 éve lehetett, és itt sem volt félrekufirc, épp ezért jött zavarba ifjú vőlegényünk... Pedig a csaj nagyon fűzte
Kérdés: Próbatétel, és ha elcsábul az ünnepelt akkor jól tette, hogy még "büntetlenül" benne volt egy utolsó kötetlen menetben, vagy tisztelendő és becsülendő, ha ellen bír állni egy hivatásos csábítónak is??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdés: Próbatétel, és ha elcsábul az ünnepelt akkor jól tette, hogy még "büntetlenül" benne volt egy utolsó kötetlen menetben, vagy tisztelendő és becsülendő, ha ellen bír állni egy hivatásos csábítónak is??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:11
Csak nem most volt 7végén?
Még a végén kiderül h. egy csapatban voltunk csak Én a csaj oldalon?
Ja egyébként: a mi lyánybulinkban nem volt félrekufirc...
Csak nem most volt 7végén?
Jó kis iszogatós, bulizós legénybúcsúnak indult, sok poénnal, és marhulással, egész addig, míg megjelentt a fizetett "olcsó" csaj. mondanom sem kell, 2perc alatt ledobta a textilt, utána csak vonaglott, mintha fájt volna neki, hogy táncolnia (dolgoznia) kell...
A vőlegényt is nagyon kínos helyzetbe hozta nyomulásával...
megölte a bulit:(
ilyen is van...
A vőlegényt is nagyon kínos helyzetbe hozta nyomulásával...
megölte a bulit:(
ilyen is van...
Szerintem sem jo dolog ha a legeny/leanybucsun felrekufirc van. Ferfitarsak, lehet hogy neked jo lenne de gondolj bele mit ereznel ha a menyasszonyodat a leanybucsun telibelone valami chippendeles majom parszor, jo lenne?
Magat a legenybucsut/leanybucsut tok jo dolognak tartom, nagy ivaszat szorakozas, de a masik megcsalasa az nem nyerő.
(Mellesleg szerintem is aki legenybucsun felrekufirc az valoszinuleg kesobb sem fog szivugyet csinalni belole)
Magat a legenybucsut/leanybucsut tok jo dolognak tartom, nagy ivaszat szorakozas, de a masik megcsalasa az nem nyerő.
(Mellesleg szerintem is aki legenybucsun felrekufirc az valoszinuleg kesobb sem fog szivugyet csinalni belole)
Nahát túléltem életem első leánybúcsúját...
Legalábbis már lassan 17 óra úgyh. szerintem megmaradok
Eszméletlen jól éreztük Magunkat, szenzációs csajok gyűltek össze...
Volt kis műsor, kaja-pia, (folyamatos infúziós adagolásban) sírás-rívás, eszem-iszom dínomdánom...
Legalábbis már lassan 17 óra úgyh. szerintem megmaradok
Eszméletlen jól éreztük Magunkat, szenzációs csajok gyűltek össze...
Volt kis műsor, kaja-pia, (folyamatos infúziós adagolásban) sírás-rívás, eszem-iszom dínomdánom...
Nos... eljött a nagy nap...
Lassan készülődök és menek ama bizonyos leánybúcsúba
Majd élménybeszámolok... és ígérem ha publikus fotók készülnek megosztom Veletek...
Vettem a menyasszonynak fütyimérőt... Ő már lassan csak a férjeuráét méricskélheti, de Én majd kölcsönveszem Tőle (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan készülődök és menek ama bizonyos leánybúcsúba
Majd élménybeszámolok... és ígérem ha publikus fotók készülnek megosztom Veletek...
Vettem a menyasszonynak fütyimérőt... Ő már lassan csak a férjeuráét méricskélheti, de Én majd kölcsönveszem Tőle (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 15:24
Ha valaki félre akar kufircolni - csak h. stílszerű maradjak a topic címéhez - az is is úgy is megteszi... házasság ide vagy oda... legény-leánybúcsú ide vagy oda...
Bnőméknél volt leány és legénybúcsú is... mégis félrepattantak...
Nálunk nem volt mégis...
Na de most már... alig váááárom.... 4 hét és megyek leánybúcsúba...
Beszámolok róla ígérem...
Addigra valami fotóketyerét beszerzek...
Bnőméknél volt leány és legénybúcsú is... mégis félrepattantak...
Nálunk nem volt mégis...
Na de most már... alig váááárom.... 4 hét és megyek leánybúcsúba...
Beszámolok róla ígérem...
Addigra valami fotóketyerét beszerzek...
pedig lehet mégisss:
tegnap tanítottam a gyermekem:
"-vigyázz a büdösbanyával!
-a banyasága látszik, a büdösségét érzed!"
nem!
azért, h azok akik ezt megteszik én még nem vagyok különd ember náluk ...
ÉS TE SEM!
ja és Te konzekvensen a ffiakról beszélsz, én pedig konzekvensen mindkét félről ...
már miért csak a ffi tehetné meg ezt az életének ezen szakaszának a lezárásaként? nők ezt nem tehetik meg szerinted???
ne ítéld el a másikat azért mert Ő/k/ másképp gondolják ezt a dolgot! -a mi vitánk erről szól, de Te rég más irányt vettél!!!
aztán fejezd be, mert így sose fog leesni annyira a vérnyomásom, h az asztalra kelljen feküdnöm!
tegnap tanítottam a gyermekem:
"-vigyázz a büdösbanyával!
-a banyasága látszik, a büdösségét érzed!"
nem!
azért, h azok akik ezt megteszik én még nem vagyok különd ember náluk ...
ÉS TE SEM!
ja és Te konzekvensen a ffiakról beszélsz, én pedig konzekvensen mindkét félről ...
már miért csak a ffi tehetné meg ezt az életének ezen szakaszának a lezárásaként? nők ezt nem tehetik meg szerinted???
ne ítéld el a másikat azért mert Ő/k/ másképp gondolják ezt a dolgot! -a mi vitánk erről szól, de Te rég más irányt vettél!!!
aztán fejezd be, mert így sose fog leesni annyira a vérnyomásom, h az asztalra kelljen feküdnöm!
Szerintem igazad van, csak talán finomabban kéne fogalmaznod mert azzal, hogy "szar alak"-ozol meg ilyenek, csak bunkónak tűnsz. (és ne sértődj meg a bunkó szón, csak most nem jut finomabb az eszembe)
Te willy!
én nem azt mondom, h az a jó ha félrekefélnek a legénybúcsún!
én magam is a hipp által leírt legény-leánybúcsút bírom elfogadni...
tehát még a strip10 se fér el nálam se!
de ha vadásznál kiderülne, h a "vője" ezt tette akkor ki is herélné azt!
ne ítéljük már el Őket azért mert nekünk ez a véleményünk, ez a sötét középkorban!!! volt jellemző! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem azt mondom, h az a jó ha félrekefélnek a legénybúcsún!
én magam is a hipp által leírt legény-leánybúcsút bírom elfogadni...
tehát még a strip10 se fér el nálam se!
de ha vadásznál kiderülne, h a "vője" ezt tette akkor ki is herélné azt!
ne ítéljük már el Őket azért mert nekünk ez a véleményünk, ez a sötét középkorban!!! volt jellemző! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 07. 05. csütörtök 22:18
Ez a beszéd.
Az ilyen hiperokos életművészeket, hogy csak egy numera, mert az kell még utoljára... hát én sem bírom a fejüket.
És igenis nyugodtan ítélkezzen az ilyen emberek felett. Az olyan senkiházi szarok, akik átverik a "kedvesüket", mert "azt úgy kell", vagy netán olyan "hallatlanul becsületesek", hogy bevallják neki (ezzel nyomorgatva a tudatukat szegény páruknak), igenis megérdemlik az efféle ítéleteket.
Szerintem ő bízik benne, hogy a lányát nem így nevelte.
Az ilyen hiperokos életművészeket, hogy csak egy numera, mert az kell még utoljára... hát én sem bírom a fejüket.
És igenis nyugodtan ítélkezzen az ilyen emberek felett. Az olyan senkiházi szarok, akik átverik a "kedvesüket", mert "azt úgy kell", vagy netán olyan "hallatlanul becsületesek", hogy bevallják neki (ezzel nyomorgatva a tudatukat szegény páruknak), igenis megérdemlik az efféle ítéleteket.
Ez a beszéd.