Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 27. csütörtök 11:36  #3349
new1 new1
2007. 12. 26. szerda 21:15  #3348
Szoni Szoni
Gyere ma te... rancigalnak,nincs sok idöm.... vigyor2
2007. 12. 24. hétfő 14:28  #3347
gazosgyuri gazosgyuri VIP
Hát...igen...nm semmi film... eljen ...picit rémisztőbb is... wow2
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 12:47
Tanulságos?
Ha tetszik a jeges sztori akkor nézd meg a Holnapután c. filmet nyes
2007. 12. 24. hétfő 12:47  #3346
riska riska
Tanulságos?
Ha tetszik a jeges sztori akkor nézd meg a Holnapután c. filmet nyes
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 23:35
nem tudom ki nézte meg újra a jégkorszakot? (rtl ma)
szerintem nagyon tanultságos.
2007. 12. 24. hétfő 00:25  #3345
Törölt felhasználó (21812)
Sajnos csak a végéből láttam pár percet.

- Unom már a jégkorszakot.
- Mit szólnál egy globális felmelegedéshez?
- Jah, álmodozzál...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 23:35
2007. 12. 23. vasárnap 23:35  #3344
new1 new1
2007. 12. 23. vasárnap 16:07  #3343
riska riska
Új avatar! na le is tesztelem, hogy megjelenik e smile
2007. 12. 22. szombat 21:11  #3342
tom1019 tom1019 VIP Admin
semmi!

csak anno a 3854-sedre reagáltam tomosan nyes
ne akard lenyomni a kanna topicot, mert kár a fáradságért... hehe , mert így is komoly küzdelem folyik a fórumozók között, hogy ki lehet az a szerencsés, aki a toppon tarthatja... eplus2
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 19:42
Sokat ugrálok?lehet,te vagy az admin te látod hogy az aktuális fórumozásom mennyire illik ide
Keverem a kakit?Biztos jól értékeled a jelen helyzetett,ezért nem is vitattkozom hanem abba hagyom a fórumozást ha figyelmesztettel worship
De ha tudnám hogy mit véttetem wow2 kerdes
Természetesen egy hét után nem várok választ de azt meg köszönném ha a közeljövőben megint "ugrálnék vagy kakit kevernék"bővebben leirnád mi a bűnöm.
2007. 12. 22. szombat 19:42  #3341
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Sokat ugrálok?lehet,te vagy az admin te látod hogy az aktuális fórumozásom mennyire illik ide
Keverem a kakit?Biztos jól értékeled a jelen helyzetett,ezért nem is vitattkozom hanem abba hagyom a fórumozást ha figyelmesztettel worship
De ha tudnám hogy mit véttetem wow2 kerdes
Természetesen egy hét után nem várok választ de azt meg köszönném ha a közeljövőben megint "ugrálnék vagy kakit kevernék"bővebben leirnád mi a bűnöm.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:30
sokat ugrálsz, és kevered a kakit, mész a "barátnőd" után... nyes
2007. 12. 22. szombat 09:27  #3340
surdapapa surdapapa
én meg azt sajnálom, h ezzel Te úgyérzed, h felrúgtam a barátságunkat, mert semmi ilyen szándékom nem volt!

én továbbra sem értem, h miért jobb a "mundér becsületének a védelme", mint egy sorry, télleg elszúrtam. nem jó helyre tettem be. és adott esetben átteszed egy olyan helyre ahová való, azaz a pletykalapba ...

tudod 2 ember van akiért harapok: az egyik Kanna a másik Sumi, de mindkét esetben el tudom fogadni, ha új hírek miatt szóltok róluk, ill. új ember jön gg-zni és beír egy véleményt kannáról, vagy a tuningba említést tesz Sumiról. és tudod ugyanúgy nemtetszésem fejeztem volna ki ha Hamilton jogsi elvételéről a tuningba tesz valaki említést. ha már nyú volt olyan kedves és nyitott egy pletykalap topicot!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 19. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 19. szerda 16:43
köszönöm a "kioktatást",
no comment!
olvasd el újból a 3861-es hsz-met, és annak tükrében minősítsd egy másik fórumozótársadat, és hánytorgasd a fejére az erkölcsi alapokat!

részemről a téma és a személyed is off!
(a humorérzékünk most nem találkozott! sajnálom, hogy ennyire komolyan veszel mindent, hogy képes vagy az utolsó szóért, és a téves meggyőződéseidért felrúgni egy virtuális barátságot) szomoru1
2007. 12. 19. szerda 19:50  #3339
yanee84 yanee84
éljen a palotaforradalom gg módra!!! lol ez a két ember!!! nyes

szerintem én megyek szexelni, ha már ti, "öregek" csak egymással veszekedtek!!! veheehee!
ez ilyen kapuzárási pánik nálatok? vagy csak simán az elmúlt "dicsőség" feletti kesergés? eplus2

ilyen marhaságon összeveszni... én tanultam tom-tól(talán tőle is),de nektek se ártana szemet hunyni egymás baromságai felett...
2007. 12. 19. szerda 19:03  #3338
f1ck0 f1ck0
off az offban, el se olvassátok:
Tom mától újra teliírhatja a KA topicot, minden számonkérés és bűntudat nélkül...!(??)
2007. 12. 19. szerda 16:43  #3337
köszönöm a "kioktatást",
no comment!
olvasd el újból a 3861-es hsz-met, és annak tükrében minősítsd egy másik fórumozótársadat, és hánytorgasd a fejére az erkölcsi alapokat!

részemről a téma és a személyed is off!
(a humorérzékünk most nem találkozott! sajnálom, hogy ennyire komolyan veszel mindent, hogy képes vagy az utolsó szóért, és a téves meggyőződéseidért felrúgni egy virtuális barátságot) szomoru1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 19. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 19. szerda 14:37
rühög a végbelem! korrekt magyarázat a havas könyvre!

nehogy már azt hidd, h nem tudom mi is a célod! de azt is tudom, h mi az amit vársz reakcióként tőlem! ezek után kicsit fura az a műbalhé amit csapsz azért mert ezt meg is kapod!

abban viszont melléfogsz, h én a tuning topicba sumacher személye miatt háborodtam fel! egyáltalán nem! hanem önmagában az, h valaki egy ilyen hírt arra érdemlegesnek tart, h továbbadja... de hát mit is várhatnék Tőled! eplus2

és természetesen igazad van! mert életbe lépett a második szabály! de semmi egyéb miatt nem lehet igazad!
mert ez akkor is provokáció!
majd ha ugynúgy tiltod magad, mint provokációért a szerelmed tiltottad akkor kérhetsz bárkit is számon! addig nincs erkölcsi alapod erre!!!
2007. 12. 19. szerda 14:37  #3336
surdapapa surdapapa
rühög a végbelem! korrekt magyarázat a havas könyvre!

nehogy már azt hidd, h nem tudom mi is a célod! de azt is tudom, h mi az amit vársz reakcióként tőlem! ezek után kicsit fura az a műbalhé amit csapsz azért mert ezt meg is kapod!

abban viszont melléfogsz, h én a tuning topicba sumacher személye miatt háborodtam fel! egyáltalán nem! hanem önmagában az, h valaki egy ilyen hírt arra érdemlegesnek tart, h továbbadja... de hát mit is várhatnék Tőled! eplus2

és természetesen igazad van! mert életbe lépett a második szabály! de semmi egyéb miatt nem lehet igazad!
mert ez akkor is provokáció!
majd ha ugynúgy tiltod magad, mint provokációért a szerelmed tiltottad akkor kérhetsz bárkit is számon! addig nincs erkölcsi alapod erre!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:36
nem akadok ki, mert ez egy játék a neten és a szavakkal,
csak Te sok esetben túl drasztikusan és sértően reagálsz le egy olyan témát ami neked nem tetszik!
ráadásul hajtod a magadét, és a másik/sok véleményét egyáltalán nem tudod, ill. kivánod befogadni!
(pld. adtam korrekt magyarázatot a havas könyvekre is, csak Te azt egyáltalán nem akartad elfogadni!)

és még egy fontos tanulság a jövőre nézve:
soha nem erőltetnék egy olyan témát, amire nem ugranál! igen, kezded megérteni, még ha azt történetesen egy kérdő mondatba is ágyaztad! szándékosan játszok a témákkal, hogy ne váljon unalmassá egy-egy topic! de többet nem segítek a "fordításban!"
ennyi, és PINA! smile

jaaa, és törödj bele, hogy sokkal ritkábban NINCS igazam, mint gondolnád! eplus2
(mindketten bolondok vagyunk, csak abban különbözünk, hogy én ülök az orvosi székben, és Te az asztal túloldalán a betegeknek fenntartott fotelben!) nyes
2007. 12. 18. kedd 15:36  #3335
nem akadok ki, mert ez egy játék a neten és a szavakkal,
csak Te sok esetben túl drasztikusan és sértően reagálsz le egy olyan témát ami neked nem tetszik!
ráadásul hajtod a magadét, és a másik/sok véleményét egyáltalán nem tudod, ill. kivánod befogadni!
(pld. adtam korrekt magyarázatot a havas könyvekre is, csak Te azt egyáltalán nem akartad elfogadni!)

és még egy fontos tanulság a jövőre nézve:
soha nem erőltetnék egy olyan témát, amire nem ugranál! igen, kezded megérteni, még ha azt történetesen egy kérdő mondatba is ágyaztad! szándékosan játszok a témákkal, hogy ne váljon unalmassá egy-egy topic! de többet nem segítek a "fordításban!"
ennyi, és PINA! smile

jaaa, és törödj bele, hogy sokkal ritkábban NINCS igazam, mint gondolnád! eplus2
(mindketten bolondok vagyunk, csak abban különbözünk, hogy én ülök az orvosi székben, és Te az asztal túloldalán a betegeknek fenntartott fotelben!) nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:21
no nyaljuk el a békepinát!

de én egyetlen dolgot akkor sem értek:
miért akadsz ki azon ha eleve úgy reagálok, ahogyan eleve várod!
2007. 12. 18. kedd 15:21  #3334
surdapapa surdapapa
no nyaljuk el a békepinát!

de én egyetlen dolgot akkor sem értek:
miért akadsz ki azon ha eleve úgy reagálok, ahogyan eleve várod!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:14
kivételesen nagyon röviden válaszolok:

tom: kedves surdapapa!
surdapapa: Te töketlen!

"aszem egyik szóban forgó ember sem ér meg még ennyi szót sem, h folytassam! mert mindkettő egy nagy fos! az egy dolog és Téged minősít, h mindkettőt nagyra tartod!"

nem tudom, hogy mi és kit hogyan minősítenek a hsz-i, de egy kicsit elgondolkodhatnál mielőtt tollat ragadsz és minősítesz! (csak azért mert van két ember a világon, aki szerinted "mindkettő egy nagy fos!")

ui: honnan veszed azt a sületlenséget, hogy bármelyiküket is én "nagyra" tartanám???
nagy tévedés!
de mint a fórum egyik adminja, csak miattad nem szoríthatom ki innen egyiküket sem!
2007. 12. 18. kedd 15:14  #3333
kivételesen nagyon röviden válaszolok:

tom: kedves surdapapa!
surdapapa: Te töketlen!

"aszem egyik szóban forgó ember sem ér meg még ennyi szót sem, h folytassam! mert mindkettő egy nagy fos! az egy dolog és Téged minősít, h mindkettőt nagyra tartod!"

nem tudom, hogy mi és kit hogyan minősítenek a hsz-i, de egy kicsit elgondolkodhatnál mielőtt tollat ragadsz és minősítesz! (csak azért mert van két ember a világon, aki szerinted "mindkettő egy nagy fos!")

ui: honnan veszed azt a sületlenséget, hogy bármelyiküket is én "nagyra" tartanám???
nagy tévedés!
de mint a fórum egyik adminja, csak miattad nem szoríthatom ki innen egyiküket sem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:02
Te töketlen!

én most se sértődtem meg!

csak ennyit: "tartsd, és tartsuk tiszteletben mások véleményét és szórakozását, ne próbáljuk rákényszeríteni az izlésvilágunkat, és akaratunkat másokra"

próbáld meg értelmezni a saját mondataid! tudom nehéz ...
de nem az aki ráerőlteti másra az ízlésvilágát azzal, h a kerpenit ilyen hírrel a tuning topicba teszi confused
Te mikor tetted be a hírt már akkor tudtad, h milyen reakcióra számíthatsz tőlem! én ezt a válaszomnál tudtam!!!
mi az ha nem provokáció? és mi ez ha nem a saját ízlésvilágunk másra tukmálása?
ez ugyanígy igaz a kanna topiccal is! de miért hozol egy lerágott csontot elő? hisz észérvekkel nem tudtad megvédeni azt az álláspontod, h pl. mit is keresnek abban a topicban havas könyvei!

aszem egyik szóban forgó ember sem ér meg még ennyi szót sem, h folytassam! mert mindkettő egy nagy fos! az egy dolog és Téged minősít, h mindkettőt nagyra tartod!

részemről is off!
PINA!!!

ui: az lenne a nagy baj, ha mindienben egyetértenénk, mert akkor se íze se bűze lenne ez az egész! és ez igaz azzal kapcsolatban is, h kinek mi az offolás /amivel egyetértek, h teljesen szubjektív a dolog!/
2007. 12. 18. kedd 15:02  #3332
surdapapa surdapapa
Te töketlen!

én most se sértődtem meg!

csak ennyit: "tartsd, és tartsuk tiszteletben mások véleményét és szórakozását, ne próbáljuk rákényszeríteni az izlésvilágunkat, és akaratunkat másokra"

próbáld meg értelmezni a saját mondataid! tudom nehéz ...
de nem az aki ráerőlteti másra az ízlésvilágát azzal, h a kerpenit ilyen hírrel a tuning topicba teszi confused
Te mikor tetted be a hírt már akkor tudtad, h milyen reakcióra számíthatsz tőlem! én ezt a válaszomnál tudtam!!!
mi az ha nem provokáció? és mi ez ha nem a saját ízlésvilágunk másra tukmálása?
ez ugyanígy igaz a kanna topiccal is! de miért hozol egy lerágott csontot elő? hisz észérvekkel nem tudtad megvédeni azt az álláspontod, h pl. mit is keresnek abban a topicban havas könyvei!

aszem egyik szóban forgó ember sem ér meg még ennyi szót sem, h folytassam! mert mindkettő egy nagy fos! az egy dolog és Téged minősít, h mindkettőt nagyra tartod!

részemről is off!
PINA!!!

ui: az lenne a nagy baj, ha mindienben egyetértenénk, mert akkor se íze se bűze lenne ez az egész! és ez igaz azzal kapcsolatban is, h kinek mi az offolás /amivel egyetértek, h teljesen szubjektív a dolog!/
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 14:50
kedves surdapapa!
én nem vagyok dühös semmire és senkire!
nem is lehetnék, mert nem életcélom, és nem is engedhetem meg magamnak a dühöngést!

ettől függetlenül, és pont a fentiek miatt, itt és most válaszolok neked:
1. az, hogy ki mit, és mikor offol azt nagyon nehéz megitélni és elég szubjektív dolog
2. folyamatosan offolással vádolsz és példamutatással, miközben Te magadról azt gondolod, hogy bárkinek beszólhatsz, bárkit fikázhatsz, és persze mindig és mindenben neked van igazad...
3. nos, tévedsz, és mindenki téved, aki hasonlóan gondolkodik mit Te
4. szvsz. sokkal többet megengedsz magadnak, mint amit esetenként a jó ízlésbe belefér...
5. az, hogy Te utálsz valakit, vagy nem szimpatikus neked egy téma, az nem azt jelenti, hogy másoknak is maradéktalanul hasonló véleményének kell hogy legyen
6. éppen ezért, nem illik minden esetben ilyen hangnemben és jelzésekkel kifejtened a véleményedet (sem sumákerről, sem kannáról, sem bármiről és bárkiről)
7. tartsd, és tartsuk tiszteletben mások véleményét és szórakozását, ne próbáljuk rákényszeríteni az izlésvilágunkat, és akaratunkat másokra! EZ A FÓRUM NEM ERRŐL SZÓL!
8. végül: baromira nem érdekel, ha megsértödsz, az sem, hogy ezer éve itt vagy, de ha jogosnak érzem, és nem fogod vissza az általad "jópofizásnak" vett, de mindezek mellett sértegetős stilusodat, igaztalan vádaskodásaidat, fikázásaidat, főleg olyan topicokban, ahol annak nincs helye, akkor simán és lelkiismeretfurdalás nélkül tiltalak téged is!
(téma részemről OFF! remélem a Karácsony nem a mi vitánkról fog szólni, de nem is szólhat, mert nincs rá időm és energiám) PINA! smile
2007. 12. 18. kedd 14:50  #3331
kedves surdapapa!
én nem vagyok dühös semmire és senkire!
nem is lehetnék, mert nem életcélom, és nem is engedhetem meg magamnak a dühöngést!

ettől függetlenül, és pont a fentiek miatt, itt és most válaszolok neked:
1. az, hogy ki mit, és mikor offol azt nagyon nehéz megitélni és elég szubjektív dolog
2. folyamatosan offolással vádolsz és példamutatással, miközben Te magadról azt gondolod, hogy bárkinek beszólhatsz, bárkit fikázhatsz, és persze mindig és mindenben neked van igazad...
3. nos, tévedsz, és mindenki téved, aki hasonlóan gondolkodik mit Te
4. szvsz. sokkal többet megengedsz magadnak, mint amit esetenként a jó ízlésbe belefér...
5. az, hogy Te utálsz valakit, vagy nem szimpatikus neked egy téma, az nem azt jelenti, hogy másoknak is maradéktalanul hasonló véleményének kell hogy legyen
6. éppen ezért, nem illik minden esetben ilyen hangnemben és jelzésekkel kifejtened a véleményedet (sem sumákerről, sem kannáról, sem bármiről és bárkiről)
7. tartsd, és tartsuk tiszteletben mások véleményét és szórakozását, ne próbáljuk rákényszeríteni az izlésvilágunkat, és akaratunkat másokra! EZ A FÓRUM NEM ERRŐL SZÓL!
8. végül: baromira nem érdekel, ha megsértödsz, az sem, hogy ezer éve itt vagy, de ha jogosnak érzem, és nem fogod vissza az általad "jópofizásnak" vett, de mindezek mellett sértegetős stilusodat, igaztalan vádaskodásaidat, fikázásaidat, főleg olyan topicokban, ahol annak nincs helye, akkor simán és lelkiismeretfurdalás nélkül tiltalak téged is!
(téma részemről OFF! remélem a Karácsony nem a mi vitánkról fog szólni, de nem is szólhat, mert nincs rá időm és energiám) PINA! smile
2007. 12. 17. hétfő 16:44  #3330
Fögenyó Fögenyó
Rakd át, ha gondolod. smile
/ 178