Ez speciel a dühöngőbe való lett volna... De mindegy.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 16:12
A mocskos, bürokratikus......(hosszú sípszó)...... kedvesebbik szülejét annak, aki kitalálta az ügyintézés szabályait.
Kriszta nagyapjának a Marutija most vizsgázott, csak betelt a forgalmi. Hogy ne a 2 kisöreg dekkoljon fél napot az ocsmányirodába, meg lettem hatalmazva az ügyintézéssel. Bemegyek, sorszám, nagy szerencsére senki nincs előttem. Jön a pofáraeseés, mivel nem kerületi az autó, így időpontot kell kérnem. Átmegyek az időpontkérős ablakhoz, mire az orrát a fellegekben tartó nőszemély azt mondja, hogy 2008.01.18. 10h. Nem tudom megérteni, ha nincs más dolguk, csak az, hogy a karmaikat ráspolyozzák és fényezzék, akkor mi a tetves nagyszakállúhímivarszervért nem tudják megcsinálni!!! :evil: :evil:
Dögölj meg paraszt, vegyél ki egy rohadt forgalmicsere miatt 2 nap szabit.... :evil:
Kriszta nagyapjának a Marutija most vizsgázott, csak betelt a forgalmi. Hogy ne a 2 kisöreg dekkoljon fél napot az ocsmányirodába, meg lettem hatalmazva az ügyintézéssel. Bemegyek, sorszám, nagy szerencsére senki nincs előttem. Jön a pofáraeseés, mivel nem kerületi az autó, így időpontot kell kérnem. Átmegyek az időpontkérős ablakhoz, mire az orrát a fellegekben tartó nőszemély azt mondja, hogy 2008.01.18. 10h. Nem tudom megérteni, ha nincs más dolguk, csak az, hogy a karmaikat ráspolyozzák és fényezzék, akkor mi a tetves nagyszakállúhímivarszervért nem tudják megcsinálni!!! :evil: :evil:
Dögölj meg paraszt, vegyél ki egy rohadt forgalmicsere miatt 2 nap szabit.... :evil:
A mocskos, bürokratikus......(hosszú sípszó)...... kedvesebbik szülejét annak, aki kitalálta az ügyintézés szabályait.
sokat ugrálsz, és kevered a kakit, mész a "barátnőd" után...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:30
10 percig tartott
hogy baxam szét prunne drága aranyos kis nedvedsző puniját ezért
Csak legyen időm lenyomom a topicot az utólsó helyre
Csak legyen időm lenyomom a topicot az utólsó helyre
10 percig tartott
Csak legyen időm lenyomom a topicot az utólsó helyre (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak legyen időm lenyomom a topicot az utólsó helyre (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 20:56
De jóóóóóóó HIRESSÉGEK és nincs a top közt kelemenn anna 3szoros hurrrá hurá hurrá,annyi jó téma van dokinál
De jóóóóóóó HIRESSÉGEK és nincs a top közt kelemenn anna 3szoros hurrrá hurá hurrá,annyi jó téma van dokinál
Katicika velem rábasztál!
Most van az, hogy meguntalak, és indítok 1 hetes tiltással, ha eljutsz a véglegesre, akkor az életbe soha amíg itt fórumozok nem jösz vissza, és nem kérek meg senkit, hogy visszaengedjen! OFF neked 1 hétre!
Most van az, hogy meguntalak, és indítok 1 hetes tiltással, ha eljutsz a véglegesre, akkor az életbe soha amíg itt fórumozok nem jösz vissza, és nem kérek meg senkit, hogy visszaengedjen! OFF neked 1 hétre!
Mégsem tűntél el?
Pedig reménykedtem... Hátha elestél a magassarkúban... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig reménykedtem... Hátha elestél a magassarkúban... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 12. 16. vasárnap 18:53
Katicika #3 | 2005.01.09
Mi ez?
CUBE37[VIP] #4 | 2005.01.09
Hát off topic.... semmi értelme.
(Válasz Katicika üzenetére (2005.01.09))
Katicika #3 | 2005.01.09
Mi ez?
Katicika #3 | 2005.01.09
Mi ez?
Katicika #3 | 2005.01.09
Mi ez?
Ha figyelted, a mocskolódásra nem reagáltam... De azért hogy megtiltson nekem valamit?
Ráadásul egyre erősebb a meggyőződésem, hogy K nem is nő, hanem pasi. Vagy travi...
Tojok a fejére, annyit már megtanultam tomtól, charlotte-tól, Szilvától, hogy ha nem reagálnak a szarakodására, az sokkal jobban idegesíti.
Most speciel provokálni akart, de nem jött össze neki...
Kicsit el van tűnva hálistennek, sztem a magassarkút próbálja a szőrős 46-os lábára... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráadásul egyre erősebb a meggyőződésem, hogy K nem is nő, hanem pasi. Vagy travi...
Tojok a fejére, annyit már megtanultam tomtól, charlotte-tól, Szilvától, hogy ha nem reagálnak a szarakodására, az sokkal jobban idegesíti.
Most speciel provokálni akart, de nem jött össze neki...
Kicsit el van tűnva hálistennek, sztem a magassarkút próbálja a szőrős 46-os lábára... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:34
Doki fölösleges!!!!!!!Múlt héten volt egy kezdeményezésem azt hittem veszi a lapot de látod ő ezt élvezi.Én egyszerüen nem reagálok egy hsz sem
Doki fölösleges!!!!!!!Múlt héten volt egy kezdeményezésem azt hittem veszi a lapot de látod ő ezt élvezi.Én egyszerüen nem reagálok egy hsz sem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:26
Erre csak azt tudom mondani:
Nincs jogod neked itt semmit és senkinek megtiltani!!!
Szóval erről ennyit.
Az meg, hogy ki a hazug, azt legbelül úgyis tudod. Még ha félsz is bevallani önmagadnak.
Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál...
Szóval erről ennyit.
Az meg, hogy ki a hazug, azt legbelül úgyis tudod. Még ha félsz is bevallani önmagadnak.
Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál...
Erre csak azt tudom mondani:
Szóval erről ennyit.
Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval erről ennyit.
Szóval nem kérsz bocsánatot? Sajnálom, akkor így jártál... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 18:07
Tökéletes "körképet" kaptam ezúttal f@szfejségedről, és ezzel el is értem azt, amit akartam: a szemét kitakarta, felfedte önnönmagát, és kiborult a kukából az útfélre ebben a hsz-edben is. A minden lében kanál ügyvédbojtár most sem hazudtolja meg önmagát: hazudik gátlástalanul, eszeveszetten.Tőlem "egy ilyen ármányos, aljaskodó, mocskoszájú, alpári, semmirekellő, hazug, képmutató alak" ne is kérjen "bocsánatot!!!", mert csak bemocskolna vele!
És a lesz@rás részemről is ül: nincs miért várnod, hogy válaszoljak ezentúl a fekáliától spriccogó szavaidra. Mindazonáltal megtiltom, - amennyiben mással váltok szót bárhol a fórumon, bárki lettlégyen is az, -, hogy beleverd sem admini, sem sz@rrágói szimatszervedet, várj a sorodra, míg hozzádszólok.(azt ugyan várhatod!)
És a lesz@rás részemről is ül: nincs miért várnod, hogy válaszoljak ezentúl a fekáliától spriccogó szavaidra. Mindazonáltal megtiltom, - amennyiben mással váltok szót bárhol a fórumon, bárki lettlégyen is az, -, hogy beleverd sem admini, sem sz@rrágói szimatszervedet, várj a sorodra, míg hozzádszólok.(azt ugyan várhatod!)
na nekem 3x-a sikerült:P
de vissza változott:S
de vissza változott:S
off az offban
próba num.3
sikertelenűl...
mod.2
siker!
próba num.3
sikertelenűl...
mod.2
siker!
no, hajnalban lecseréltem, délre eltűnt... erre varrjon gombot valaki...
Csak kiváncsi vagyok, nekem sikerült-e?! Ezért merő pontvadászatból úgy csinálok, mintha neked válaszolnék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 01:32
Azért azt el kell mondanom: nekem hatodszori próbálkozásra sikerült! Azt hittem, csak nekem ennyire nehéz...Próbálkozz!
Azért azt el kell mondanom: nekem hatodszori próbálkozásra sikerült! Azt hittem, csak nekem ennyire nehéz...Próbálkozz!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
próba
off
na mindegy...
off
na mindegy...
Kösz
Kész
vagy mégsem...:S
Kész
vagy mégsem...:S
igaza van ez a topic nem a a veszekedésre van hanem off témákra...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 00:42
egyesek kurvára ráérnek egymással veszekedni. kezd hasonlítani a politikára! ezt nem lehetne bannolni innen????
Katt fent jobbra az "Adatmódosítás"-fülre, oszt a világ elsötétül , akkor a megjelenő táblában "Adatmódosítás" ismét, legörgeted az avatárhoz, "Tallózás"-ra klikkelsz, aztán a gépedre lementett, neked tetsző képre duplán rákattanva máris bepottyansz a GG-fórumra az új avatárral(persze, kövesd a megjelenő utasításokat!), lemented az adatmódosítást alul, oszt kész!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)