Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szakemberek/szerelők kínálják szolgáltatásaikat szexért cserébe, illetve hölgyek kínálnak szexet szakmunkákért, javításokért, karbantartásért.

Jelenségről fórum itt:
ITT

FIGYELEM! Az oldalon tilos anyagias tevékenységet folytatni. Kizárólag természetbeni fizetést ajánlhatsz, minden anyagias hirdetés tilos és tiltásra kerül!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 12:30  #12017
bozont87 bozont87
Szia lehet rólla szó Vp közzeli villanyszerelő vagyok
(Ez egy válasz bi.ke.fi üzenetére (tegnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:24
Veszprémben esetleg valaki be tudna kötni pár szerelvényt? (3db)
Nem vagyok jóban az árammal, meghálálnám wink
ma 12:13  #12016
Szopok2021 Szopok2021
Olyan pasit keresek aki ért az ajtókhoz zárakhoz,nem csukódnak rendesen az ajtók.fizetés orális kielégítés.Bp.
ma 11:39  #12015
boka19 boka19
Sziasztok!

Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!

Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
ma 11:33  #12014
Landi1 Landi1
Klíma fertőtlenítés és egyéb autós dolgokban, fuvarozás teherautóval, ház körüli karbantartasokban, javításokban tudok segíteni wink Békés, Csongrád, Szolnok megyéből.
ma 11:20  #12013
köpcös köpcös
Még aktuális! vigyor5
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 09:17
Vízvezetékszerelés,javítás vagy ezekkel kapcsolatos munkákban tudok segíteni!Privátban keressetek!
ma 05:59  #12012
Kezdoke77 Kezdoke77
Sziasztok,
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
ma 05:14  #12011
Gergő937 Gergő937
Sziasztok.
Székesfehérvár és környékén tudok segíteni kerti munkákban, autó szerelésben, hegesztés, kisgép szerelés stb. Szinte mindent meg tudok oldani.
Csak hölgyeknek és pároknak.
Fizetés természetben.
tegnap 20:24  #12010
neworld neworld
Pár keres darálós kv főzőt...fizetés természetben
tegnap 18:41  #12009
boka19 boka19
Sziasztok!

Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!

Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
tegnap 17:35  #12008
boka19 boka19
Sziasztok!

tegnap 17:32  #12007
Mámor6o Mámor6o
Hölgyet masszíroznék igényei szerint!
Képzett masszőr vagyok! Helyem természetesen van!
Diszkréció adott és elvárt!
tegnap 17:24  #12006
bi.ke.fi bi.ke.fi
Veszprémben esetleg valaki be tudna kötni pár szerelvényt? (3db)
Nem vagyok jóban az árammal, meghálálnám wink
tegnap 10:15  #12005
KisKalandor KisKalandor
Sziasztok. Pest megye északi részén mindenféle kerti és benti munkát szívesen elvégzek
tegnap 09:50  #12004
Mindenrenyitott52 Mindenrenyitott52
villanyszerelésben,és autóklímában szívesen segítek bárkinek
tegnap 07:39  #12003
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
2026. 05. 11. hétfő 19:18  #12002
nemkutya nemkutya
Masszírozni tudó partnert keresek ,Természetben fizetek .
2026. 05. 11. hétfő 19:15  #12001
belevaloszexpartner belevaloszexpartner
Sziasztok! 4 db SAVA gumival szerelt kereket adnék hölgynek, párnak. 14 coll, Renault Clio-n volt. Kb 500.km van a gumikban. Részleteket privátban egyeztessünk.
2026. 05. 11. hétfő 15:00  #12000
GetCloser GetCloser
Nagyon sok mindenben tudok segíteni, fizetségnek jól jönne ha egy párnál a használt, telespriccelt puncit tisztára nyalhatnám smile
2026. 05. 11. hétfő 10:30  #11999
Bandita975 Bandita975
Sziasztok,
Szolnokon hölgynek, párnak segítenék lapraszerelt bútor összeszerelésében, illetve kisebb házkörüli munkában, de szívesen rendelkezésére állnék takarótásban, mosógatásban.
Privát üzenetet várok.
2026. 05. 11. hétfő 10:23  #11998
tcepser tcepser
Áruszállitás pároknak, hölgyeknek Vas-Zala-Veszprém, privátban a részleteket.
/ 601