Szia lehet rólla szó Vp közzeli villanyszerelő vagyok
(Ez egy válasz bi.ke.fi üzenetére (tegnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:24
Veszprémben esetleg valaki be tudna kötni pár szerelvényt? (3db)
Nem vagyok jóban az árammal, meghálálnám
Olyan pasit keresek aki ért az ajtókhoz zárakhoz,nem csukódnak rendesen az ajtók.fizetés orális kielégítés.Bp.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Klíma fertőtlenítés és egyéb autós dolgokban, fuvarozás teherautóval, ház körüli karbantartasokban, javításokban tudok segíteni
Békés, Csongrád, Szolnok megyéből.
Békés, Csongrád, Szolnok megyéből.
Még aktuális!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 09:17
Vízvezetékszerelés,javítás vagy ezekkel kapcsolatos munkákban tudok segíteni!Privátban keressetek!
Sziasztok,
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
Sziasztok.
Székesfehérvár és környékén tudok segíteni kerti munkákban, autó szerelésben, hegesztés, kisgép szerelés stb. Szinte mindent meg tudok oldani.
Csak hölgyeknek és pároknak.
Fizetés természetben.
Székesfehérvár és környékén tudok segíteni kerti munkákban, autó szerelésben, hegesztés, kisgép szerelés stb. Szinte mindent meg tudok oldani.
Csak hölgyeknek és pároknak.
Fizetés természetben.
Pár keres darálós kv főzőt...fizetés természetben
Sziasztok!
Sziasztok!
Hölgyet masszíroznék igényei szerint!
Képzett masszőr vagyok! Helyem természetesen van!
Diszkréció adott és elvárt!
Képzett masszőr vagyok! Helyem természetesen van!
Diszkréció adott és elvárt!
Veszprémben esetleg valaki be tudna kötni pár szerelvényt? (3db)
Sziasztok. Pest megye északi részén mindenféle kerti és benti munkát szívesen elvégzek
villanyszerelésben,és autóklímában szívesen segítek bárkinek
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Masszírozni tudó partnert keresek ,Természetben fizetek .
Sziasztok! 4 db SAVA gumival szerelt kereket adnék hölgynek, párnak. 14 coll, Renault Clio-n volt. Kb 500.km van a gumikban. Részleteket privátban egyeztessünk.
Nagyon sok mindenben tudok segíteni, fizetségnek jól jönne ha egy párnál a használt, telespriccelt puncit tisztára nyalhatnám
Sziasztok,
Szolnokon hölgynek, párnak segítenék lapraszerelt bútor összeszerelésében, illetve kisebb házkörüli munkában, de szívesen rendelkezésére állnék takarótásban, mosógatásban.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon hölgynek, párnak segítenék lapraszerelt bútor összeszerelésében, illetve kisebb házkörüli munkában, de szívesen rendelkezésére állnék takarótásban, mosógatásban.
Privát üzenetet várok.
Áruszállitás pároknak, hölgyeknek Vas-Zala-Veszprém, privátban a részleteket.