Pécsen villanyszerelést vállalok!
Írhattál volna privátban, ha gondod van.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 21:19
Csak Kaposvár max 20 km körzetéből keresek egy férfit aki segít össze rakni egy szekrényt. Félig kész, 3 ajtót, a hátulját kell be illeszteni. Csak hétvége jó!! 50 éves kor felett!!), többit meg beszéljük fizetést!!
Sziasztok. Masszőrt Kecskeméten? Fizetés meg egyeztetünk.
Bármilyen típusú számítógép javítása, optimalizálása, bővítése.
Videó és hangjazetták digitalizálása helyszínen is (teljes diszkrécióval)
Stúdiófotózás bármilyen témában.
Fizetés a topic szerint, kölcsönös szimpátia alapján.
Videó és hangjazetták digitalizálása helyszínen is (teljes diszkrécióval)
Stúdiófotózás bármilyen témában.
Fizetés a topic szerint, kölcsönös szimpátia alapján.
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
3 napos Sziget bérletemet amit céges ajándékként kaptam átadnám hölgy részére.
Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Budapest, Győr
Lenne bármiféle nehéz fizikai, szellemi munkásra igényed? Olyan dolgot akarsz megcsináltatni amihez komoly szakértelem, szerszám szükséges? Szeretsz izzadó férfitestet nézni? Ha igen, elmegyek hozzád, cirógatlak ...stb és szurkolok, hogy találj ilyen segítséget.Ugyanitt vállalok kézrátételes mellnagyobbítást, pénzvisszafizetési garanciával!
Autó diagnosztika, Szolnok, Heves, Hajdú, Békés megyében.... részletek privátba....
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Balassagyarmat, Salgótarján, Szécsény környékén ha valamiben kell segíteni írjatok.
Szép, nagymellű hölgy kebleit masszázsolnám olajosan, cserébe farok masszázsért.
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Fuvarra lenne szükségem.Privátban.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás..
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás..
Masszírozás a hölgy igényeinek megfelelően!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Budapesten és környékén klíma karbantartást vállalok!
Budapesten és környékén klíma karbantartást vállalok!
Sziasztok.
Ha valaki esetleg szobafestőt keresne nyugodtan szóljon.
(Hajdú-Bihar és Békés megye)
Igényes munkám van.
Ha valaki esetleg szobafestőt keresne nyugodtan szóljon.
(Hajdú-Bihar és Békés megye)
Igényes munkám van.
Mosózsákos kímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival), bútorok összeszerelésében tudok hölgyeknek segíteni Bp-en. 48 éves hetero ezermester vagyok.
Profi videók készítését vállalom, akár hosszútávon is a fórum témájának megfelelően...
Keress üzenetben!
25F/Bi
Keress üzenetben!
25F/Bi