Sziasztok. Hajdú és Szabolcs megyében gáz, fűtés esetleg víz szerelésben tudnék segíteni hálás hölgyeknek. Fizetés természetesen, természetben!
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten Mai nap, január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem... wink
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2
Hölgyek ,Pesten Mai nap, január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem... wink
Klima tisztitás karban tertást vállalok fiz term
Építőipari vállalkozóként besegítenék hölgynek, párnak bármilyen munkában !
Szőnyeg,kapszulás kávéfőző,39-es Esprit elegáns női cipő keresi új helyét,hölgy személyében.
Sziasztok! Vinil le rakâsàhoz szakit keresünk!
Vasárnap ebéd után indulok Kapos várről Haagba. Kaposvár- Sopron -Bécs Vagy Kaposvár Zalaegerszeg Graz útvonalon. Ha valaki társulni szeretne.
* * * Womanizer Vibe csikló vibrátort keresek. * * *
A fizetséggel garantáltan elégedett lennél...
A fizetséggel garantáltan elégedett lennél...
Sziasztok! Hölgyek egy új tetkót esetleg valaki? Pest megyei szalonban várlak....
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál.
Műszaki vizsgával kapcsolatban tudok segíteni, hölgyeknek és pároknak.
60 feletti hölgynek vagy párnak szívesen segítek
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Hali, villanyszerelőt keresek egy 10 perces munkára 3 fázisút kell bekötni a szekrénybe. 3. Ker.
Kezdő fotósként hölgyeknek, pároknak szívesen segítek
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Redőny javításban és ehhez kapcsolódó dolgokban segítenék kedves ápolt hölgynek,párnak. Ápolt normális jóképű férfi vagyok megbízható,és diszkrét! Ha te is ti is úgy gondoljátok kössük össze a kellemest a hasznossal. ha a képeim is meggyőztek írjatok,és megbeszéljük!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon..
Nagy belterű taximmal szállítanák hölgyet párt kukkolásért cserébe Budapest , Pest megye !
Korrekt megbízható férfi vagyok !
Korrekt megbízható férfi vagyok !