999 mester szolgálat víz villany kisebb asztalos kőműves munka. Tolna Baranya...
Helló mi lenne a munka? Keressetek privátban.
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 19:14
Sziasztok hetero pár vagyunk kisebb segítségre keresünk pasit szerelésben .... Segítségben ...
Bács Kiskun megyébev vízszerelésben tudok segíteni, csak hölgyeknek és pároknak.
sziasztok.szivessen segitek .keress privátba
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hetero pár vagyunk kisebb segítségre keresünk pasit szerelésben .... Segítségben ...
szia .szivessen segitek keress privátban!
Szia. Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Csak a ruháid kell hozni. Győr. Akár egyetemista is!
Villanyszerelésben tudok segíteni hölgyeknek Veszprém környékén.
Megyékben,kezdődik iskola,öltönyök,zakók,nadrágok,nyakkendők,cipők,Anyukának kiszállítással átvehető.
Olaj cserét szerivzet megcsinálom Debrecenben ha kell egy kis extra
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz és holnap is strandra fuvarozás Is
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz és holnap is strandra fuvarozás Is
Sziasztok. Szerdán reggel megyek Balatonfüredre. Szívesen viszek lányokat. Írj privát.
Klíma tisztítót keresek budapesten. Fizetés természetben
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
Egész évben aktuális lesz az előző hozzászólásom,itt
Sziasztok! Fiatal hölgy részére keresek lakhatást, szállást miskolcon!
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!