Sziasztok.Klíma karbantartásra keresünk szakembert.Feleség természetben fizetne......
Sziasztok! Egy Technika tv/monitor (22 " keresi új gazdáját, hölgy személyében,akár ajándéknak is jó,jó állapotú. Fizetés természetben. Privátban írj.
De a válasz nem megy
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok .Kandalló samottozás , kissebb burkolások :meleg-hideg,Bútor összeszerelések ,kerti munkák Vas megyében
Karosszériás kerestetik Pécsen. A távgyógyításban nem hiszünk.
Jó estét! Pizza sütő és egyben grillezőm átadnám csinos hölgynek. Én 40 éves normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok! Villany szerelést vállalok párnak hölgynek. Vagy kisebb házi munkát. Nem vagyok kokler. Többit privátban.
Jo napot.
Szeretnék megtanulni cigányul (lovári) nyelven.
Erre keresek tanárnőt. Fizetésem akár természetben is megoldható.
Szeretnék megtanulni cigányul (lovári) nyelven.
Erre keresek tanárnőt. Fizetésem akár természetben is megoldható.
Mèg mindig
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása, javítása Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Szombathely ,Kapuvár ,környékén.
6db-os sörös és 6db-os üdítős,(új) pohárkészletet adnék hölgynek, párnak.
Sziasztok, Hajdú-Bihar, és Szabolcs megye területén gázkészülék karbantartásban és javításban tudnék segíteni hölgyeknek egy kis kedvességért cserébe.
Gtx 960 4gb oc videokártya érdekel valakit? Hölgy vagy pár illetve 25 alatti fiú.
Sziasztok! Egy Technika tv/monitor keresi új gazdáját, hölgy személyében,akár ajándéknak is jó,jó állapotú. Fizetés természetben. Privátban írj.
Sziasztok. fujitsu i3 laptop keresi új gazdáját hölgy személyében. keszhely környékén. megegyezés szerint
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
Cegléden albérlet van kiadó! Megbeszéljük
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Baranya megyében
Kedves hölgyek vagy esetleg párok. Egy női Revolution karóra várja új gazdáját . Vadonat új,sosem használt.
cserébe egy kis orál kényeztetést szeretnék és már ott sem vagyok. pároknál természetesen egy cuckold is izgalmas lehet ,tetszene . Ott ,hogy a páros férfi tagja se járjon rosszul egy üveg 0.7L-es Jim&Beam-ot még szívesen adok . tiszta ,ápolt,normális férfi vagyok.Nem dohányzom...... najó , inni azért szoktam
cserébe egy kis orál kényeztetést szeretnék és már ott sem vagyok. pároknál természetesen egy cuckold is izgalmas lehet ,tetszene . Ott ,hogy a páros férfi tagja se járjon rosszul egy üveg 0.7L-es Jim&Beam-ot még szívesen adok . tiszta ,ápolt,normális férfi vagyok.Nem dohányzom...... najó , inni azért szoktam
Konyha sarki beázás javítására keresek szakembert, ill. csapok átnézéséhez, esetleg gallyazás. Cserébe orál, nyalás.