Sziasztok 01. 11.-én reggel Gődőllő Solt Kalocsa Baja utvonalon keresek utitársat. 12..-én délutan ugyanezen vissza
- Csöpög a csap?
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Bámilyen munkával kapcsolatban keressen és megbeszéljük a részleteket
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Bámilyen munkával kapcsolatban keressen és megbeszéljük a részleteket
Nehéz megbízható szakembert találni. Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és azt se bánom, ha csak megiszunk egy jó kávét a kandalló mellett. Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével! A hazugság nagyon lelombozó.
Sziasztok
Hölgyek ,Pesten január 17 én16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem.
Hölgyek ,Pesten január 17 én16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Villanyszerelőt és asztalost keresek Budapesten
sziasztok,asztali 3.-ik generációs i5-ös számítógép 12gb rammal.2gb videókártyával keres új lakhelyet keszthely környékén.perifériák nincsenek.játszani,filmezni ,tökéletes.privátban érdeklödj.köszi
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirozás keszthely környékén.privátban érdeklődjetek.
Milyen színűt ?
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudja, ki hol tudja beszerezni, kinek milyen forrásai vannak rá. Esetleg valakinek van otthon elfekvőben, mert nem vált be az adott partnerénél... Anno az első Womaniz** ami 70 ezer volt akkoriban, 8ért vettem meg aukcióban, újonnan a dobozában, mert karácsonyi ajándéknak szánta az illető a barátnőjének, de karácsonyra már lelépett a nő a képből... Így lett nekem egy tizesést meg postaköltséggel a két kedvenc vibrátorom egyike. Sosem lehet tudni, hogy egy drágább modell esetleg hol van megakciózva, olyat is látok épp ennek a márkának a termékeiből jelenleg is az egyik áruházban, ami 90ről huszonezres kategóriában van kínálva... Annak a beszerzője lehet, hogy még az adott ár feléért jut hozzá. Aztán ha olyanhoz kerül oda, aki nem szeret vele játszani, hátha egy kis szerencsével itt köt ki...
Ki tudja, ki hol tudja beszerezni, kinek milyen forrásai vannak rá. Esetleg valakinek van otthon elfekvőben, mert nem vált be az adott partnerénél... Anno az első Womaniz** ami 70 ezer volt akkoriban, 8ért vettem meg aukcióban, újonnan a dobozában, mert karácsonyi ajándéknak szánta az illető a barátnőjének, de karácsonyra már lelépett a nő a képből... Így lett nekem egy tizesést meg a két kedvenc vibrátorom egyike. Sosem lehet tudni, hogy egy drágább modell esetleg hol van megakciózva, olyat is látok épp ennek a márkának a termékeiből jelenleg is az egyik áruházban, ami 90ről huszonezres kategóriában van kínálva... Annak a beszerzője lehet, hogy még az adott ár feléért jut hozzá. Aztán ha olyanhoz jut, aki nem szeret vele játszani...
(Ez egy válasz rimini000 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Rendben
cirka száz ezres dolog....
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Átlagos vagy vékonyabb alkatú lányt masszírozna jóképű, diszkrét, megbízható pasi. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést.
Átlagos vagy vékonyabb alkatú lányt masszírozna jóképű, diszkrét, megbízható pasi. Fizetés természetben
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon..
LELO Soraya Wave - vibrátort keresek.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Kissebb nagyobb asztalos munkát vállalok Bp -en..hölgyeknél pároknál
![smile](images/smilies/smile.gif)
Festés parketázás gipsz kartonozásban segítenék
Villanyszerelést, egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál.