Festést vállalok hölgyeknek !!Fizetés természetben!!
Pécsen belül keresünk karosszériást, illetve gumist.
A fuvart tudom vállalni
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 11. 23. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 19:20
Szia!
Még van ilyenre lehetőség? Talán ma szükségünk lenne hasonlóra.
Még van ilyenre lehetőség? Talán ma szükségünk lenne hasonlóra.
Üdv mindenkinek.Sertés vágást,bármilyen hentes munkát vállalok hölgyeknek,pároknak.Fizetés természetben.
Sziasztok!
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Fél ágy kiadó. Sashalmon,. NkivANcsi vagyok. !
Szia. Tudok keríteni helyet
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, helyed is van hozzá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4764102)
2024. 11. 24. vasárnap 15:30
Szaisztok
Karácsonyi fotózast vállalok profi felszereléssel. Legyen bármilyen is a kép stílusa
Karácsonyi fotózast vállalok profi felszereléssel. Legyen bármilyen is a kép stílusa
Szaisztok
Budapest bevárosában időszakosan 2-3 apartman karbantartására keresek, megbízható pasit/pasikat. Fizetés megegyezés szerint. Kerek formás milf popsipuncim grátisz lehet
![smile](images/smilies/smile.gif)
Személy szállítás Fehérvár és Passau útvonalon
Számítógép asztal nagyon szép állapotban elvihető lányoknak, pároknak.
Szia!
Még van ilyenre lehetőség? Talán ma szükségünk lenne hasonlóra. (Ez egy válasz Nico183 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Még van ilyenre lehetőség? Talán ma szükségünk lenne hasonlóra. (Ez egy válasz Nico183 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 19. kedd 07:59
Személy szállítást vállalok hölgyeknek, pároknak. Budapest, Pest, Heves, Jász-Nagykun, nógrád megye.
Privát üzenetet várok!
Privát üzenetet várok!
Sziasztok, bontatlan Satisfyer Pro 2+ keresi gazdáját. Fizetés természetben.
Jóga tanárnőt keresek
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hölgyeknek, pároknak kisebb lakásfelújításba, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Négy db könnyűfém felni téli gumival gyári Audi 205/40x 16colos keresi azt a kézimunkázni és franciázni szerető ápolt vékony hölgyet vagy párt Borsodban Privát üzenetben jelentkezz!
Szia!
Nem tudom találtál-e segítséget, én sajnos nem ismerek forgalmazót…, de szívesen pótolnék egy korrekt összeget az a kívánt eszközbe.. (Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom találtál-e segítséget, én sajnos nem ismerek forgalmazót…, de szívesen pótolnék egy korrekt összeget az a kívánt eszközbe.. (Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 09:40
Sziasztok! Valaki foglalkozik DYSON termékekkel? Mivel a kinézett dolog ára igen borsos, így egy kombinált ajánlatot tennék rá (pl egy beszerzési árat fizetnék kp és mellé egy kis köszönetképpen természetben is megfejelném)...
Villanyszerelö kellene sos,
Kandalló samottozáshoz értö,
Cegléden albérlet van kiadó!
Kandalló samottozáshoz értö,
Cegléden albérlet van kiadó!
Önindító cserére keresek szakembert