Sziasztok epuletgepeszetben csőszerelesben való szakertelmemet pároknal szivesen kamatoztatnam :o
Sziasztok.Szobafestésben tudok segíteni hölgyeknek pároknak pest megyében.
Sziasztok!
Szívesen segítek a ház körüli munkátokban pest és pestmegyén belül!
Legyen szó víz fűtés klímáról!
Szép napot mindenkinek
Szívesen segítek a ház körüli munkátokban pest és pestmegyén belül!
Legyen szó víz fűtés klímáról!
Szép napot mindenkinek
Új női fekete dri fit M-es Nike háromnegyedes futó nadrág keresi gazdáját,nő.,pár fizetés természetben.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Ha már megszólitottak, illő válaszolni.
A ti párbeszédeteken túl (ami szerintem privatban kellenek folynia) és attól függetlenül tettem fel a kérdeseim pusztán kíváncsiságból. Pont azért ki mit ad mit var el egy egy munkáért cserébe. Tehát a kérdeseim továbbra is érvényesek... Akár konkrétan is írhat privatban kőműves, Szolnokról...
A ti párbeszédeteken túl (ami szerintem privatban kellenek folynia) és attól függetlenül tettem fel a kérdeseim pusztán kíváncsiságból. Pont azért ki mit ad mit var el egy egy munkáért cserébe. Tehát a kérdeseim továbbra is érvényesek... Akár konkrétan is írhat privatban kőműves, Szolnokról...
Asztalos munkák. Konyha ajtó ablak beépitése stb. Igényes 40 es pasi vagyok.
Villanyszerelés Budapesten !
Kecskeméten nagymellű nőnek vállalnék házimunkát cicigyúrásért!
Sziasztok!
Személyes ismerkedésre nyitott masszázskedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Fizetés természetesen természetben!
Személyes ismerkedésre nyitott masszázskedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Fizetés természetesen természetben!
Üdvözlök mindenkit!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Készpénzmentes fotózásra keresek, lányt, párt. Fiatalos, nem túlsúlyos nők kizárólag. Stúdió fotózás, minőségi retus. Részletek üzenetben.
Már referenciákkal rendelkezem
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Konyhabútor gyártás Hölgyeknek-kortól függetlenül- zala megye vonzáskörzetében. Részletek (Rajtad múlik) privin
Szobafestést vállalok, Hölgyeknek, segítek pakolni is! Vagy esetleg pároknak is. Borsod és Szabolcs megyében. Keress bizalommal.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén
Kom esztergom megyébe kartonozás festés számlával fiz természetben
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, a fizetség lehet egy kellemes autós kaland A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.