Borsodban vállalok autószerelést, illetve bármilyen lakás körüli akalmi munkát fizetés természetesen természetben
Idősebb hölgyeknek szivesen javítok meg dolgokat a ház körül.(víz, villany más szerelési munkák). Debrecen és környéke. Szeretem a telt nagy idomokat. Írj privatban.
Ezermester munkát keres. Mindent is megjavit. A pincétől a padlásig. Asztalos s festő munkát is. Mindent. Pár anyuka elhanyagolt feleség sexi nagymama.
Szép napot neked kedves Zsu Béci vagyok írtam neked privát üzenetben várom vissza jelzesed !!!legyen csodás szép napod :Béci
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2022. 03. 29. kedd 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Nógrád megyében fuvart vállalnék hölgynek párnak
Sziasztok. Budapesten és környékén lakásban, házaknál karbantartási munkákat vállalok. Írj priv!
Kaposvár környékén autó ápolást, szerelést, olajcserét vállalok! Autó mentést csak hölgyeknek!! Számla képes vagyok)))
Budapesten Villanyszerelés ! Terhes illetve milf hölgyek előnyben ! Részletek Üzenetben !
Festő valakinek. Komárom Esztergom Megye ?
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Budapesten keresem rendszeres sofőrömet, akit a furikázásért cserébe finom kézimunkával jutalmaznék!
Sziasztok!
Olyan nyomtatásra vagy online használatra szánt grafikai munkák tervezését vállalom mint szórólapok, névjegykártyák, hirdetések, logók/emblémák, közösségi média tartalmak és profilanyagok, egyedi/személyre szabott képek, poszterek, brossúrák, weboldalelemek, stb. Hosszú a sor, de az biztos, hogy szinte mindent el tudok készíteni, amira egy hétköznapi embernek, vállalkozásnak, vagy projectcsoportnak szüksége lehet. Ezeknek a termékeknek a piaci értéke igencsak feltornászott, de ettől függetlenül nem az anyagi haszonszerzés reményében írok ide.
Érdeklődés esetén keressetek privát üzenetben, ahol a feladatok részleteit és értékarányait át tudjuk beszélni.
Olyan nyomtatásra vagy online használatra szánt grafikai munkák tervezését vállalom mint szórólapok, névjegykártyák, hirdetések, logók/emblémák, közösségi média tartalmak és profilanyagok, egyedi/személyre szabott képek, poszterek, brossúrák, weboldalelemek, stb. Hosszú a sor, de az biztos, hogy szinte mindent el tudok készíteni, amira egy hétköznapi embernek, vállalkozásnak, vagy projectcsoportnak szüksége lehet. Ezeknek a termékeknek a piaci értéke igencsak feltornászott, de ettől függetlenül nem az anyagi haszonszerzés reményében írok ide.
Érdeklődés esetén keressetek privát üzenetben, ahol a feladatok részleteit és értékarányait át tudjuk beszélni.
Szobafestést vállalok hölgyeknek esetleg pároknak! Keress bizalommal.
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Találtál már?
Te biztos egy nagyon jófej ember vagy! Sírok az adatlapodon!
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2022. 03. 29. kedd 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környékén hölgynek, lánynak szívesen segítek "nincs egy férfi a háznál" problémák megoldásában.
Hello!
Bp-en keresek radiátor cseréhez hozzáértő helyes férfit.Pusz
Bp-en keresek radiátor cseréhez hozzáértő helyes férfit.Pusz
Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgynek vagy párnak egy klíma tisztítás?