Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Pécsen aktív FÉRFINEK lakhatási lehetőséget kínálok!
BDSM kaloda,pranger,fa játékszerek,paskolók,korbácsok új,egyedi tervezésű.fizetés természetben.
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Száritogép keresi gazdáját. Ill asztalos munkák igényes párnak elhanyagolt hőlgynek magányos anyukának. Parkettázás ajtó ablak beépités bútorok készitése össze szerelése. Én csinálom te nézed. Stb.
Hali, villanyszerelot keresek Vac kornyeken. Apro munka lenne, amit termeszetben meghalalnek.
Sziasztok! Karosszéria lakatos munkába szívesen segítek hölgyeknek. Írd le mit szeretnél megcsináltatni ès megbeszéljük a rèszleteket.
Szia!
Kecskeméti vagy Kecskemét környékén idősebb hölgynek vagy párnak segítenék a házkörül
Kecskeméti vagy Kecskemét környékén idősebb hölgynek vagy párnak segítenék a házkörül
Hölgyeknek bútor készítést vállalok Za megye és vonzáskörzetében. Én bedolgozok, Te ledolgozod alapon
Tavaszi munkák!
Kert rendezés,fa vágás,kisebb ház körüli munkák!Csorna, Kapuvár környékén.
Kert rendezés,fa vágás,kisebb ház körüli munkák!Csorna, Kapuvár környékén.
Fa kivágas sárbogard ès 50 km es körzetèben ? Irjatok nyugodtan .
Villanyszerelés Budapesten!
Siófokon valakinek nyaraló van?
Számítástechnikai oktatás!
- Windows, MacOSX felhasználói ismeretek.
- Word, Excel, PowerPoint
- Programozási oktatás
- Honlap készítés
Lányok, Fiúk, Párok
- Windows, MacOSX felhasználói ismeretek.
- Word, Excel, PowerPoint
- Programozási oktatás
- Honlap készítés
Lányok, Fiúk, Párok
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Hejileg ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4553192)
2022. 03. 22. kedd 20:40
Festés gipszkarton számlával is akár kom-esztergom megye fiz természetben jövöhét 3 napom szabad
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén
Hölgyek párok samsung galaxy tab s7+ vár beneteket , fizetés természetbe
Engem érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4182212)
2022. 03. 23. szerda 19:53
Pároknak , hölgyeknek s pasiknak is szívesen segítenék szobafestő munkákban .