Klíma tisztítás , ózongenerátoros szoba vagy gépkocsi fertőtlenítes , hölgyeknek, pároknak. De szivesen masszírozom is.
Budapesttől Bajáig , Fehervártól Újvárosig !
Budapesttől Bajáig , Fehervártól Újvárosig !
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók
Sziasztok!
Budapesten májusi költözéssel keresek párnál szobát. Ha van köztetek ilyen, írjatok!
Budapesten májusi költözéssel keresek párnál szobát. Ha van köztetek ilyen, írjatok!
Sziasztok! hétköznap délelőtt búvóhelyet tudunk biztosítani pároknak smile
Heves megyében taxis szolgáltatás nőknek és pároknak egy kis kielégülésért cserébe
Feleségek,hölgyek,asszonyok,mire van szükséged?
Villanyszerelés Békés megyében
Párnak helyet biztosítok 11 ker. Beszéljük meg.
(Ez egy válasz Balatonkör üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 03:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 03:13
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt - természetben fizetve. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Lassan érkezik a tavasz, ház körüli munkát vállalok, legyen szó bármiről! A tavasz úgyis a meg újulásról szól
Sziasztok! hétköznap délelőtt búvóhelyet tudunk biztosítani pároknak smile
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt - természetben fizetve. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
olaj&fékbetét csere nóknek pároknak
jön a tavasz . autóklima töltés ellenőrzés fertőtlenítés autódiagnoztika keress bizalommal irj privit pároknak hölgyeknek lányoknak kiszállással
Villanyszerelés csajok nak párok nak !
Olaj cserét vállalok pároknak, nőknek
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók
Kertimunkát, Fejér, Komárom-Esztergom környékén hölgynek, párnak hetero alapon.
Autókaroszéríást keresek. Fizetés természetben, dugható vagyok akár többször is.