Hölgynek párnak szivesen segitenék délelöt folyamán bár mibe . Piliscsaba 25km körzetében Budapest is szoba jöhet
Szinte ezermesterként ,ha karbantartás ,vagy akár kertészet,
sőt sütni főzni is elég jól tudok...
Viszont költöznék is ,innen már ahol vagyok,
minden jót meghalgatok... Mindenkinek,sok boldogot! =)
sőt sütni főzni is elég jól tudok...
Viszont költöznék is ,innen már ahol vagyok,
minden jót meghalgatok... Mindenkinek,sok boldogot! =)
Villanyszerelest vállalok Veszprémben. Többi privatban
Budapesten villanyszerelés! Részletek üzenetben !
Vállalkozoként keresek párt akinek bármiben segitségére lehetek.Keress bizalommal
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén fizetni természetben
kisebb kőműves munka vagy kartonozás ?
Komárom esztergom megye . Festő valakinek ?
Kecskemét és környékén klímatisztítás hölgyeknek, pároknak?
Sziasztok!
Polgári peres ügyvéd van itt?
Polgári peres ügyvéd van itt?
Székesfehérvár szívesen segítek takarítás kisebb javítások
Budapesten szobát keresek néhány hétre.
Informatikai / számítástechnikai segítségnyújtásra ajánlom magamat Kaposvár és vonzáskörzetében. Fizetés kölcsönös szimpátia és megegyezés alapján természetben. Puszi
Laptop számítógép egyéb számtech kütyük, nőknek pároknak!
Fizetés természetben! Számítástechnikai boltom van.
Fizetés természetben! Számítástechnikai boltom van.
Sziasztok fuvart illetve autoknal olajcseret vallalok fizetes termeszetbe
Domina szerepet és BDSM játékokat kedvelő hölgynek segédkeznék. (takarítás, festés, barkácsolás, sofőrködés)
Sziasztok hölgyeknek pároknak szívesen segítek a konyhát fürdőszobát teraszokat burkolni....számlás vállalkozó vagyok.... Fizetés természetbe....
Sziasztok masszőr pasi maszirozna ingyen párok hölgy tagját illetve hölgyeket 16-60eves korig fizetés természetbe a masszázs kB másfél óra 41 éves pasi vagyok
Sziasztok
Sofőr szolgálatot vállalok az ország minden pontján hölgyeknek! Fizetés természetben kizárólag!
Sofőr szolgálatot vállalok az ország minden pontján hölgyeknek! Fizetés természetben kizárólag!
PROFI FOTÓS
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....