Sziasztok! Villanyszerelési munkákat vállalok a Dunántúlon, egyeb kisebb felújítás is belefér
Szép napot.
Itt a jóidő szerencsére.
Ajánlom szolgálataimat a környékemen.
Lakás körüli vagy lakáson belüli munkákra.
Üdv. Albert
Itt a jóidő szerencsére.
Ajánlom szolgálataimat a környékemen.
Lakás körüli vagy lakáson belüli munkákra.
Üdv. Albert
Kínál: Fák metszése. Csongrád megye
ESZTERGÁLÁS Sziasztok, 18 cm átmérőjű negatív félgömb tálat kellene tömör vasból esztergálni. Fizetés bárhogy természetben!
Szia, kecskeméten tudok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 02. 11. péntek 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Autószerelést vállalok, fizetés természetben! Illetve KECSKEMÉTEN KIADÓ LAKÁS! Fizetés úgyszintén természetben
Debrecen és környékén idosebb telt hölgyeknek segítek bármilyen javítási munkában ha van itt ilyen akit érdekel irj privát üzenetben
30 vagyok és imádom a telt és idős nőket
30 vagyok és imádom a telt és idős nőket
Üdvözlet.
Kisebb villanyszerelési munkákat vállalok.
Kisebb villanyszerelési munkákat vállalok.
Száritogép keresi gazdáját. Fizetés természetesen természetben többször is.
Asztalos munkák igényes párnak. Elhanyagolt anyukának Magányos hőlgynek. Bútorok össze szerelését vállalom. Ajtó ablak beépités. Stb
Építő ipari munkát vállalok!
kár hogy messze vagytok:-/
(Ez egy válasz csak80 üzenetére (2022. 02. 15. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 08:40
Mi is keresnénk úgyanilyen okból aki segítene pár cserepet visszarakni. Sajnos feljutás körülményes.
Sziasztok! Én tetőfedő bádogos vagyok! Írjátok privátban!
(Ez egy válasz csak80 üzenetére (2022. 02. 15. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 08:40
Mi is keresnénk úgyanilyen okból aki segítene pár cserepet visszarakni. Sajnos feljutás körülményes.
Villanyszerelés Szolnokon hölgyeknek,pároknak. Fizetés természetben .
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ácsot keresek, aki ért a palatető javításához. Nem nagy munka, csak a tetőre kell feljutni. Honorálom.
Építő ipari munkát vállalok!
Vízvezeték szerelés,javítás!Hölgyek,parok keressetek bizalommal,ha mertek!
Sziasztok!
hölgyet keresnék a mai napra kissebb lakástakarításra (porszívó,mosogatás..) kényeztetésért cserébe
Bp.n
hölgyet keresnék a mai napra kissebb lakástakarításra (porszívó,mosogatás..) kényeztetésért cserébe
Bp.n
Albertirsa környékén ki vállal teherfuvart?