Sok sikert hozzá, nekünk bejött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4442902)
2022. 02. 07. hétfő 16:55
Sziasztok! Köszönöm, engem meggyőztél, hogy nem kamu! Így én is igénybe veszem a szolgáltatását. Üdv. Móni
Asztali számítógép, laptop hibaelhárítás budapesten és pest megyében. Fizetés természetben!
Bátaszéki mázascserép?Albertirsa közelében?
Villanyszerelés Veszprém, Vas,Zala,Somogy megyében, nagyobb melók messzebb is ok
Sziasztok! Köszönöm, engem meggyőztél, hogy nem kamu! Így én is igénybe veszem a szolgáltatását. Üdv. Móni
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 02:50
Sziasztok! Mi is köszönjük KedvesZsoltnak a yoni masszázst! Zsolt olyan, amilyen a neve..., egy nagyon kedves srác, és örülünk, hogy megismertük. A szállak tényleg össze érhetnek, csak sajnos nagyon ritkán. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jóképű, masszőr pasi intim, erotikus masszázst kedvelő vagy azt kipróbálni szerető csinos lányt, hölgyet keres. Elsősorban Budapest-Szeged vonalon, de más helyszín is szóba jöhet. Fizetés természetben
Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Jóképű, masszőr pasi intim, erotikus masszázst kedvelő vagy azt kipróbálni szerető csinos lányt, hölgyet keres. Elsősorban Budapest-Szeged vonalon, de más helyszín is szóba jöhet. Fizetés természetben
Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
37 éves sportos pasi vagyok. Most Gyöngyös Budapest között keresek valakit, aki a telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. Írj
Sziasztok.Csutortokon megyek osztrakbol magyarorszagra.valaki esetleg?
Bátraké a szerencse! Tartja a mondás. Pedig az igazság az, ők azok akik tesznek érte. Zsolt esélytelenségből kivívott sikerén felbátorodva teszek egy felajánlást én is.
Bár még tart a fűtésszezon, már most érdemes gondolni a kályhák és kandallók karbantartására. Illetve ha nem jól működik, visszafüstöl, lekormosítja az üveget akkor szívesen segítek a javításban hölgyeknek. Fizetés természetben ahogy mindenkinek a legjobb!
Bár még tart a fűtésszezon, már most érdemes gondolni a kályhák és kandallók karbantartására. Illetve ha nem jól működik, visszafüstöl, lekormosítja az üveget akkor szívesen segítek a javításban hölgyeknek. Fizetés természetben ahogy mindenkinek a legjobb!
Sziasztok! Mi is köszönjük KedvesZsoltnak a yoni masszázst! Zsolt olyan, amilyen a neve..., egy nagyon kedves srác, és örülünk, hogy megismertük. A szállak tényleg össze érhetnek, csak sajnos nagyon ritkán. Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4442902)
2022. 02. 06. vasárnap 17:39
Igen talán régen az volt ez az oldal! De amit írtál az akkor lesz hiteles, ha az a pár vissza igazolja ezt! Addig ez is csak üres szavak!
Igen talán régen az volt ez az oldal! De amit írtál az akkor lesz hiteles, ha az a pár vissza igazolja ezt! Addig ez is csak üres szavak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2022. 02. 06. vasárnap 08:44
Sziasztok !
Itt is szeretném megköszönni annak a párnak, akinek a női tagja a modellem volt a yoni masszázs tanfolyamon tegnap. Általuk olcsóbban tudtam elvégezni a tanfolyamot, de nekik is megérte, mert a nő most kapott először yoni masszázst.
(Annak a párnak is köszönöm, akik ma írtak emiatt.)
Mindenkinek ajánlom ezt a topikot, mert összeérhetnek a szálak.
Zsolt
Itt is szeretném megköszönni annak a párnak, akinek a női tagja a modellem volt a yoni masszázs tanfolyamon tegnap. Általuk olcsóbban tudtam elvégezni a tanfolyamot, de nekik is megérte, mert a nő most kapott először yoni masszázst.
Zsolt
Reggel 5 kor indulok szegedrő balatonra Budapest felé
Szívesen el viszek 1 hölgyet
Szívesen el viszek 1 hölgyet
Számítógép újratelepítés, vírusírtás, karbantartás Sopronban. Érdeklődni privát üzenetben. Fizetés természetben is lehetséges
Üdv mindenkinek! Miskolcon ajánlom fel szolgálataim, vízvezeték szerelés, apróbb villanyszerelés és egyéb gépészeti munkákban.
Sziasztok!
Masszőrt keresek lehetőleg a mai napra.
Budapest vagy környéke lenne jó.
Masszőrt keresek lehetőleg a mai napra.
Budapest vagy környéke lenne jó.
Sziasztok !
Zsolt
Zsolt
Villanyszerelés Szolnokon hölgyeknek,pároknak. Fizetés természetben .
Köszönöm szépen a profi villanyszerelést J nek , es már nem csak üzleti" hanem igazi baráti partnerré vállt ! Igy lehet tényleg szavahihető megbízható házibarátra lelni!
Győrben vagy környékén egy Huawei P30 pro keresi gazdáját, hölgyek jelentkezését várom.
Bosch szárítógép keresi gazdáját. Minden megoldás érdekel.