Miskolcon masszázst keresek. Természetbe fizetnék érte
antra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
Villanyszerelést, bojler szerelést, javítást vagy egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Egerben vagy környékén.
Sziasztok!
Egy iPhone SE keresi új gazdáját.
Egy iPhone SE keresi új gazdáját.
Ha szimpi az adatlapomon leirtak jelentkezz nálam bátran
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok . :Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások :meleg-hideg,Bútor szerelések ,kerti munkák Vas megyében
Sziasztok,
Eger és környékén villanyszerelést, elektromos javításokat vállalok.
Hölgyek, párok, fizetés megegyezés szerint.
Eger és környékén villanyszerelést, elektromos javításokat vállalok.
Hölgyek, párok, fizetés megegyezés szerint.
Cegléden szoba, és kis lakrész van kiadó
Kisebb konyha sarki beázás javításához keresek festőt.
Sziasztok!
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Pár info és kép az adatlapomon..
Sziasztok! Van egy Honor pad x8-am. Egy hölgynek ajánlanám fel Zala megyében vagy annak közelében. Részleteket privátban megbeszéljük
sziasztok
gépjármű szervizelésében javításában téli felkészítésben vizsgáztatásban tudok segíteni Bp-n pároknak hölgynek
25 éves normális sportos hetero srác vagyok írj rám bátran és megbeszéljük a lehetőségeket
gépjármű szervizelésében javításában téli felkészítésben vizsgáztatásban tudok segíteni Bp-n pároknak hölgynek
25 éves normális sportos hetero srác vagyok írj rám bátran és megbeszéljük a lehetőségeket
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia mi az ami lázba hozna ?
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 09:18
Nekem igen, de nőként talán egyszerűbb dolgom van... Egyszer kereső fél voltam, kétszer pedig felrakott dologra jelentkeztem... A kereséseim azért az első kivételével elég speciálisak, ott nem lett találatom, valamint 3-4 alkalommal jelentkeztem be termékre ezen a találatokon felül, de azoknál nem lett semmi. Volt aki az asszony nem megadott engedélyére hivatkozott, de akadt, aki a megbeszélt napon eltűnt, előtte még lelkesen írkált... Az utóbbi időben nem volt találatom, de azért be-benézek, hátha valami olyan is felkerülne, amivel tudok mit kezdeni, mert hetekig olyan témák futnak, ami nem hoz lázba...
Elemes bútor összeszerelésben, valamint egyéb bútor javításban, készítésben tudok segíteni rövid időn belül. Írj privát.
Masszázs hölgynek párnak mind két fél örömére is maszirzok és egész test maszsàzst nyujtok.
Sziasztok! Szívesen megmasszíroznám kedves hölgy talpát. Hosszan érzékien. Kor, alkat nem számít, csak kedvesség és ápoltság. Ha kedveli a hölgy a kicsit extrább kényeztetést, akkor szívesen kiegészíteném azzal is a talpmasszírozást, hogy puszilgatom, érzékien átnyalogatom a talpait. Lábujjait szopogatom. Én annyit szeretnék kérni, hogy a végén elővehessem a farkam és ráélvezhessek a talpára. Párhoz is szívesen megyek, a páros férfi tagja nézője lehet az eseménynek. Hölgyeim, kinek lehetek a talpmasszőre?
Igen több is
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 08:47
Eddig 1x, egy inteligens villanykapcsolót kellett működésre bírni. Illetve most van egy meló függőben, de ebben nem vagyok már biztos, hogy összejön.
szivesen megmasszirozlak ahogy kered.várom válaszod, hölgynek ..párok hölgyjagjainak fizetésben megegyezünk
BPen matek korrepetálás .. hölgyek, párok ... privi