Sziasztok! Van egy használt Amasfit gtr 2 okosóra és új 22 cm élethű vibri hölgynek párnak adnám. Légyszi pm.-ben írjatok
Sziasztok.i3 laptop keresi új gazdáját hölgy személyében.keszthely vagy környékén
Budapest bevárosában időszakosan 2-3 apartman karbantartására keresek, megbízható pasit/pasikat. Fizetés megegyezés szerint. Kerek formás milf popsipuncim grátisz lehet
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sertés marha hús hölgyeknek pároknak anyukáknak fizetés természetben
Adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő pasit keresnénk ma estére, aki lágy, olajos erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kézzel-szájjal hálálná meg ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Klíma teljeskörű karbantartását vállalom!Keress bizalommal.
Sziasztok
Ózdról keresek miskolcra fuvart nem ingyen
..
Ózdról keresek miskolcra fuvart nem ingyen
..
Fel tudok ajánlani egy teljesen új GORENJE MO 17 E1W mikrohullámú sütő-t
VAGY !: Revolution női karórát , szerintem mutatós a google-m nagyjából behatárolható .( képet tudok küldeni róla ). Cserébe egy hölgytől vagy pár női tagjátol egy kis orális kényeztetést szeretnék. Párja ott lehet stb…( cuckold) .Ápolt , diszkrét férfi vagyok. Természetesen lehet velem előtte ismerkedni és hasonló nem kell zsákbamacskára menni. Ha nem vagyok szimpatikus akkor irogattunk egy jót és semmi gond. Nem szoktam eltűnni. wave
Pest megye - Budapest ok, illetve ésszerű távolság
VAGY !: Revolution női karórát , szerintem mutatós a google-m nagyjából behatárolható .( képet tudok küldeni róla ). Cserébe egy hölgytől vagy pár női tagjátol egy kis orális kényeztetést szeretnék. Párja ott lehet stb…( cuckold) .Ápolt , diszkrét férfi vagyok. Természetesen lehet velem előtte ismerkedni és hasonló nem kell zsákbamacskára menni. Ha nem vagyok szimpatikus akkor irogattunk egy jót és semmi gond. Nem szoktam eltűnni. wave
Pest megye - Budapest ok, illetve ésszerű távolság
Sziasztok!Debrecen és környékén Hölgynek, párnak tudok segíteni falfúrás, lapraszerelt bútor összeszerelése, zárcsere, kisebb felújítás. Fizetés természetben.
sziasztok.autó fényezés,polírozás keszthely környékén.csak heteró alapon
Ma este valaki keve? szauna&naturista fürdő. ha kell akár viszem-hozom. lányok/párok
hali fujitsu lifebook s710 .i3 laptop . i3 m370 proci 4gb ram.hdd keresi új gazdáját hölgy személyében keszthely környékén
Sziasztok!
Találtatok már szakembert? Én szívesem vállalom, ezzel foglalkozom és van egy irodatechnikai cégem!
Ha még aktuális és elérhető távolsában van szívesen segítek! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 02. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Találtatok már szakembert? Én szívesem vállalom, ezzel foglalkozom és van egy irodatechnikai cégem!
Ha még aktuális és elérhető távolsában van szívesen segítek! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 02. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752192)
2024. 10. 02. szerda 20:26
Házi számítógép hálózat, részben LAN, részben WIFI, felhőből elérhető adattároló és lézer nyomtató rendszer kiépítéséhez keresünk informatikus szakembert. Fiúk! Ezúttal a kor és a testalkat mellékes, viszont a szakértelem és a referencia elvárt!!!
Botcsinálta szélhámosok és lelkes amatőrök kíméljenek!!!! Fizetés természetben, természetesen nem 1 alkalommal
Botcsinálta szélhámosok és lelkes amatőrök kíméljenek!!!! Fizetés természetben, természetesen nem 1 alkalommal
Nem találsz csak kamusok vannak olyanok akik csak dugást akarnak.Sajnos
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot.
Házon belüli, illetve házon kívül is vállalnék
munkákat a közelembe, akár rendszeresen is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Házon belüli, illetve házon kívül is vállalnék
munkákat a közelembe, akár rendszeresen is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Gázkonvektor átnézéséhez keresek szakembert Budapesten
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Kapuvár ,Pápa ,Ajka körzetében
Autószerelést vállalok hölgynek,párnak.Fizetés természetben.
Nyugat-Dunántúli szauna belépőt biztosítok. Hetero alapon keresek.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Pár info és kép az adatlapomon.. Akár ma is felpróbálhatod őket
![wink](images/smilies/wink.gif)